I Love Körvsing
I går åt vi korv och makaroner till middag, det var smarrigt som bara den. I kväll jobbar M sent - så jag tänkte; varför bryta ett vinnande koncept? Mohaha. Bland det göttigaste jag vet är makaroner (gärna gammaldags) med lite småbränd falukörvsing i tunna skivor. Att äta med sked i en djuptallrik gör det hela ännu mer göttigt, dont know why. Givetvis med kerra, men det behöver knappast nämnas.
Okej, det kanske inte SER så gott ut, men DET ÄR DET!!
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmums
Det kanske inte är så svårt att förstå vem som skrivit detta inlägg. Om det var min kära gästbloggare hade det troligen inefattat en törr liten soyakörvsing, mohahah.
Jag funderar på att baka något - några tips!?
PS! SÅG JUST ATT BONDE SÖKER FRU BÖRJAR PÅ ONSDAG; GUD VAD JAG LÄNGTAR!
/Elle
Men FY!
Inte så gott Elle.....
Jag åt samma sak i onsdags + lunchlåda igår, o kan bara instämma med Elle. Jag vill gärna också ha stuvade makaroner m ketchup, senap, socker o salt. Att rekomendera till dig :) /Fridas vän Helena i GBG
o vitpeppar glömde jag...
Helena: Tack för ditt stöd och tack för tipset :) hoppas allt är bra med dig!