Vad är det för fel på mig?!

Jag har mormors bil eftersom jag hade lånat den i helgen när jag skulle till Härnösand. Igår kväll var jag och spelade fotboll och kom hem vid 8-tiden (obs inte full). I morse när jag skulle åka till jobbet var bilnyckeln spårlöst försvunnen. Jag letade som en tok i en halvtimme och började verkligen att få panik - var i helvete hade jag lagt den? Jag ringde och väckte upp Hanna för att se om hon var i stan så hon kanske kunde åka och hämta en eventuell extranyckel hos mormor... men hon låg och sov hemma i  Brebban. Klockan tickade och jag insåg att jag ju måste ta mig till jobbet. Tänkte att jag får väl låta bilen stå inne i stan över dagen, betala p-böter och hoppa på bussen till jobbet. Tänkte dock att jag skulle gå samma sväng till bilen som jag tagit igår kväll för att se om jag kanske tappat nyckeln på vägen och att nån snäll människa i så fall kanske hängt upp den. Gick ned för trapporna - ingen nyckel - ut genom porten och ut på vägen - ner till parkeringen - ingen nykel - ner till parkeringen - ingen nyckel. När jag närmade mig bilen ser jag dock att något hänger i låset på bilen. VA FAN. Jag hade låst bilen (duktigt) men lämnat kvar nyckeln hängande i låset! Där hade den hängt hela kvällen igår, hela natten och hela morgonen. Fråga mig inte vad som hände igår, hur fan jag tänkte eller vad det är för fel på mig... jag har ingen aning. Jag tackar bara "han där uppe" för att jag bor i Sverige och lilla Övik där folk verkar vara alldeles för snälla.

Tack alla Öviksbor som inte snodde min mormors bil i natt!

Jag måste ha världens kortaste minne. Om man låser bilen... hur hinner man då glömma bort (på en hundradel sekund) att man ska ta ut nyckeln och ta med sig den då? Jag fattar inte...  Jag börjar nog bli gammal och senil. Detta fick jag förresten också ett annat tecken på i helgen när jag skulle åka hem från Härnösand... jag kom fram till att jag tyckte att P4 var den "trevligaste" kanalen att lyssna på... snacka på vuxen-(gammkärring)poäng.



Frippe

Kommentarer
Postat av: Elle

Haha, wi wi wi, vad håller på att ske? Mer okej med bilen än p4....

2010-06-08 @ 11:45:24
Postat av: Malla

Haha, snyggt Frippe... HÅller med Elle, okej att du glömde nyckeln men P4? Va faan?

2010-06-08 @ 13:47:23
URL: http://www.metrobloggen.se/malinolson
Postat av: anni

hehe, det där skulle kunnat ha varit jag! han där uppe var verkligen med dig! jag får väl stödja dig lite i p4 eftersom jag lyssnar när annas martin snackar...

2010-06-08 @ 16:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0