Snö snö snö snö snö & jacka

Jaa som Frippe skrev så har det varit minst sagt kaos i huvudstaden idag. Shit balla bacon vilken snö som kom. Helt oväntat, jag brukar ha koll på vilket väder som komma skall men icke då.

M var hemma idag och när jag vaknade efter en sovmorgon planerade jag nöjd min dag; först öppna förskolan med J&W, sen kanske en fika eller lunch och köpa med mig hem till M, sen skulle jag bara slappa heeela dagen eftersom Edde hade pappa hemma. Trodde jag ja. Det blev ingen ö.f som jag hade sett fram emot, jag kom knappt ut genom dörren, och slappa, knappast. Hela dagen har jag varit ute och skottat känns det som. Först nergången och trapporna, sen paus (slalom på TV), sen hela uppfarten utanför garaget. Jag är så sjukt nöjd och jag fick 10 poäng av 10 av M. Okej nu ljög ja, 9 och en halv, eftersom det var en snöhög bredvid brevlådan så att inte postbilen kunde stanna till. Fiasko. Jag är i alla fall nöjd, men galet jobbigt var det och jag var inte helt fräsch efter kan jag lova. Lång dusch krävdes....



Vid 4-tiden var vi tvungen att ge oss iväg och handla lite nödvändigheter (typ toapapper & barnmat), så vi åkte till Täbban. Igår hade jag varit inne på boomerang och sett en sjukt snygg vårjacka (det var Julias fel, hon skulle visa den hon köpt så jag skyller allt på henne...) och fasen, jag kunde inte hålla mig, så det blev ett köp. Skit också, jag hade lovat mig själv att inte shoppa något sådant denna månad men vad gör man inte när den perfekta jackan dyker upp. Visar bild sen. Appropå shopping. Vi har ju bokat resan nu (blev Turre) och varje dag hittar jag en massa måste-ha-saker. Jättemånga söta saker till Edde, visar kanske också sen.


Ikväll har vi ätit småpajer igen. Börjar bli min favvo. Jag har hittat en så enkel deg och sen är det bara att fylla med vad man känner mig/har hemma och lägga över lite äggtjoffs, gött är det allt!

Edde har varit så mysig hela dagen idag. Sötkorv.


Oj, vad långt det blev, sorry, måste blogga oftare så att jag inte har så jäkla mkt att berätta. Imorgon kommer Frippe och Scorre, ska bli sååå mysigt.

Bjuder på lite bilder från idag. Nu är det en bara en enda fråga; efterrätt eller ej?!

/Elin aka Skottarn



Kommentarer
Postat av: Fred

Duktig du är! Ses snart :-D

2011-02-12 @ 11:31:42
Postat av: julia

jag röstar för efterrätt!:)

Jackan, det kallar vi bra köp, fasen vad vi kommer vara snygga i vr!:)

2011-02-12 @ 17:02:36
URL: http://juliaaker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0