Mini-tripp

Jag älskar verkligen att åka på små biltrippar med min älskling. I dag ska M hämta upp mig, sen ska vi åka till Barkarby och kika i affärer och äta på pizza hut. Det kanske inte låter så märkvärdigt men jag är typ som ett barn som ska åka till kolmården och stanna till vid mcdonalds på vägen hem. Det är så mysigt att bara gå omkring tillsammans hand i hand och tycka om.


Så var det måndag igen

Men visst blir livet lite ljusare när Frippe är i stan och ska äta lunch med mig! Glad!

Helgen har varit underbar men kort. 1:a advent firade vi först på Gräsö (eftersom vi sov där i lördags) och sen med glögg och lussebullar i soffan. Det är så bra, för M gillar mest bara russinen i lussebullarna, och de ger jag mer än gärna bort. Vem kom på denna idé? Att proppa ner äcklig, torkad frukt i en så göttig bulle!? Spöstraff!

Hoppas ni har haft en bra helg,

Puss!

Barcelona in pictures

Hej hopp! Här kommer lite (?) bilder från Barca. Ni kanske ser vem som hållt i kameran mest.....

 

På Arlanda innan - för att skvallra till Frippe om Bredbyfolk bredvid


I tornet ni ser högst upp bodde vi, konstigt va?


Ett hål i taket ovanför sängen, där man kunde lysa upp hela tornet


Gött


Mos


Utsikten från hotellrummet


Egen terrass med solstol, stek men onödigt


Vi fotade allt som vi trodde var känt, hm, detta vet jag inte dock


Inte denna heller...




Då och då dök någon butik upp.....


Sen kom vi fram till stranden


där det var helt fantastiskt..



M spårade och tog av sig skorna och strumporna..


Världens finaste


Coolt hotell vid stranden


Sedan fortsatte vandringen och M paparazzade vidare


tills jag blev trött på posandet!


Då bytte vi roller...


M i vimlet


Sen blev det kartläsande och bussåkande mot någon stor sevärdighet


Nämligen denna byggnad...


Inomhus och X antal kr fattigare. Jag kanske ser imponerad ut.....




men....


det var mest en besvikelse....


Sen hamnade vi på en enorm marknad..


och åt konstiga skaldjur..



och så fotbollen såklart..


M var glad..jag var mest lite rädd för allt folk


Underbar restaurang vid stranden


Där åt vi paella och göttade oss
!


Inte så göttigt med skavsår....... orutinerat..




Tack för det kära välkomnandet,

jag kan dock inte säga att jag är glad över att vara tillbaka på jobbet igen. Jag vill liksom ha semester alltid, hur gött vore inte det? Det positiva är dock att det är fredag i morgon, jag älskar korta veckor.

Vi har haft det jättebra och tagit massvis med fina bilder och trots min noja att kameran skulle bli snodd så fick vi med den hem.

Uppdaterar med bilderna i kväll, nu ska jag dricka kaffe.

Puss!

Välkommen hem Elli!

Ville bara göra alla läsare uppmärksammade på att the big boss of this blog is back in Sweden.
Jag antar att ni, precis som jag, hoppas att hon snart lägger upp massor av bilder...

Själv känner jag mig verkligen INTE tipp topp. Himla typiskt. Vill verkligen inte bli sjuk nu.
Nästa vecka är det min tur att åka iväg på äventyr - LONDON BABY!

Ha en bra dag!

xoxo

Frippe


Onsdag

I dag kommer Elle och Mr M hem, yey! Jag längtar efter att få prata med Elle och höra hur dom haft det. Jag är säker på att dom haft det hur himla göttigt som helst. Jag hatar när Elle inte är på hemmaplan. Vi pratar, mailat, smsar vanligtvis flera gånger per dag och jag känner mig inte hel utan en daglig kontakt med min syster.


Syskonkärlek måste vara den finste kärleken.

Frippe


Jaha

Vilken press jag fick av syrran. Nu får jag skrivkramp bara för det. Jag har haft en väldigt lugnt och skönt, men mycket trevlig helg. Har umgås med min älskade familj, varit på middag hos både mormor och min faster, gått skogspromenad med min mamma och bara haft det bra. Scotty har varit i Amsterdam och partat för oss båda så det var nog ganska bra att jag tog det lugnt.  

Händer inte mycket annars, jobbar på och funderar över om jag ska, för första gången i mitt liv, byta till julgardiner. Jag tycker det är mysigt... men undrar vad jag ska hitta på.

Kanske kan trycka upp egna? Vad tycker ni om det här motivet i så fall?



:)

Frippe


Barcelona here we come

Hejdå alla snyggingar. Vi hörs på onsdag! Frippe får hålla ställningarna så länge.

Puss!

Jag får panik

Kan det inte bli soligt och varmt snart?!
Jag hatar hatar hatar november i Sverige. Jag fattar inte hur jag kan ha lurat hit Scott, stackare.

Jag hade nog kunnat offrat min högra tumme för att få lite sol och bad just nu.

Drömmer mig tillbaka till när jag och Anni var på Perhentions Islands, det är fasen det göttigate stället på jorden...



Frippe


Falken

Snart är det fredagsmys som gäller. Tror att det blir den 3:e filmen med Johan Falk i kväll. Någon som sett den + alla andra? Vilken är bäst?

Puss!

Kom igen Zlarre!

Sjukt störigt att Zlatan ska gå och bli skadad när vi ska åka all the way to Barcelona för att se honom! Oj, mycket sport nu i bloggen, det hade man väl aldrig kunnat tro.


SÅ jävla bra


Gratis är gott - eller?

Filmen var grym! Trodde det skulle bli lite väl mycket säpo men det blev helt perfekt. Fick goodiebags när vi skulle gå hem, jag som älskar goodiebags blev överlycklig. Nedan ser ni innehållet.... Kanske inte så upphetsande (isskrapa!???) och kanske hade det varit roligare med i alla fall LITE smink, men vad fan, gratis är gott + godisaskarna var göttiga.



NU SKA JAG SOVA!

OBS! Mamma - läser du inte vår blogg längre?! Mycket besviken.

Stek

Vem tror ni träffade Daniel Westling i dag? Jo jag kanske. Vi hade ett seminarium på jobbet och plötsligt står han där en meter framför mig och hälsar välkommen, hur stekigt är inte det? Han verkade faktiskt helt.... normal.


Du och jag Lisbeth, du och jag

Nu ska jag göra er avundsjuka:

I kväll ska jag och M gå på "luftslottet som sprängdes" - glaaaaaaaad! Jag hoppas att den är lika bra som andra filmen. Sen är jag lite glad för att vi får gratis popcorn (jag hoppas på varma chips) och läsk.

Nu ska jag sätta igång och jöbbe, på riktigt.

Puss!



Okej, nu skriver jag att bilden kommer från hd.se, för annars blir jag stämd säger juristen Frippe Eriksson...


Björnen sover

Oj, vad hände med det förra inlägget Frippe? Inte snygg brud. Jag tycker inte att fröken Frippe är speciellt händig på att pubba heller, OKÈJ?

Jag vet att jag har varit sjukt kass på att uppdatera på sistone, men jag ligger mer eller mindre i koma nu för tiden. Eller ide om inte annat. Varje år denna tid ställer jag mig samma fråga; varför i helvete bor man i Sverige? Jag är så trött på mörkret, kylan och blåsten så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sen blir det inte bättre av att man måste pendla till Uppsala varje dag. Nej, denna period är som ett hån mot mänskligheten. MEN, i promme - jag ska bli bättre på att skriva.

I dag på lunchen köpte jag min första julklapp, till farmor. Det kändes konstigt, men bra. Jag kom även på en smart idé och inhandlade en söt burk samt mina favoritgodisar. Idén var att ha en lite burk på jobbet med godis i, för att ljusa upp de trista dagarna på kontoret som endast består av längtan efter kväll, ljus och sömn. Det tycker jag att man får unna sig, eller hur? Göttigt va?



Okej, jag kanske är lite dum som sitter här och klagar FÖR PÅ SÖNDAG ÅKER VI TILL BARCELONA! Jag längtar så att jag håller på att spåra ur.

Hörs sen,

Puss!

 


Hands up for Elli!

Hur många röstar för att Elin borde göra ett inlägg på den här bloggen snart?



Jag röstar i alla fall för det!

Frippe


HANNI - GRATTIS TILL KÖRKORTET!

Världens bästa och sötaste Hanni har tagit körkortet i dag.
Grattis - du är grym!





- Stolta Elle & Frippe


Ett ljus i tunneln

Föreskrifter, böcker och övriga publikationer inom juridiken brukar ju inte vara speciellt spännande - framför allt inte utvändigt, även om innehållet är sjukt trökigt, brukar ju framsidan vara om möjligt, ännu trökigare. Men som för allt annat finns det ju såklart undantag. Kolla här:

- Norges regler för fordons beskaffenhet och utrustning



Så söt att man blir glad. 2008 års version är ännu finare men den har jag ingen bild på just nu.
Norrbaggarna har gjort min dag! :)

Blir ju inte sämre av att fordon heter Kjoretoy på norska, gulligt!

Frippe


I love candie

Ibland är det positivt att min älskling är ute och ränner på vägarna, för då och då åker han förbi några intressanta ställen. I dag stog ett godisvaruhus i hans väg. Välkommen 2 kg godis, välkommen till vårt hem denna onsdagskväll.



Ps! Ni missar väl inte BSF 20.00


Puss!

Ruta 1

När man kan stressa upp sig så oerhört för en sådan liten grej som jag gjorde i går, så inser man verkligen hur små problem man har.

Vi var påväg hem i bilen och jag fick ett plötsligt sug efter McDonalds, vilket jag väldigt väldigt sällan får. M var inte den som backade och snart stod vi i kön till Drive In:en. Jag ville egentligen äta där för att stripsen inte skulle bli kalla, M ville ta med sig hem för att det är myigare att sitta hemma och äta; det var ju faktiskt bara två minuters bilfärd hem. Vi hade argumenterat för och emot men nu stod vi där i kön och det var vår tur att beställa. När vi kommit fram till luckan där maten skulle hämtas fick vi veta att maten skulle dröja några minuter. Snabbt sträckte jag mig fram och skrek lite panikartat till den stackars tjejen i luckan: "stoppa ner stripsen sist så att dom inte blir kalla.", "okej", sa hon åt mitt lite smått deperata skrik och bad oss köra till ruta 1 där vi skulle vänta på maten. Här kommer problemet:

M: Vart fan är ruta 1, det står ju ingenstans. Äh, det måste vara här (kör in i en fil utan märkning).
E: Men ååå, där står det ju ruta 1 och 2 (pekar 2 meter bort).

Vad händer? Jo, M kör och ställer sig på ruta 2 och innan jag hinner blinka ställer sig en annan bil (nästa i kön) i ruta 1! Jag får panik och säger att M är dum i huvudet som ställer sig fel; nu kommer vi ju att få den andres mat som säkert är gamla strips och ett äckligt minimål minus allt. Vi sitter och väntar ett tag och jag blir smått hysterisk och nervös över när personalen ska komma ut och ge oss fel påse. Jag gör klart för M att han minsann får öppna rutan och skrika till mat-bäraren att vi står på fel ruta och att det är vår mat han försöker leverera till ruta 1. Påsbäraren kommer, och hinner innan M´s skrik och mina spasmer komma fram och fråga om det är vi som ska ha ett niopack nuggetsmeny och en big mac & co. Vi svarar förvånat och tacksamt ja och kör med gasen i botten därifrån. Därefter går allt som smort. Vi hittar en nära parkering och rusar in för att kylan inte ska nå mina små strips. En gång hinner jag få panik på M för att han inte klämmer ihop påsen tillräckligt och skriker: KNIP!!!

Jag sätter mig ner i soffan med min mat och försöker slappna av. Hjärtat slår dubbla slag och jag inser att jag måste lugna ner mig, sluta stressa upp mig över småsaker, om jag inte vill få hjärtattack innan jag fyller 25 barre.

Puss!

- - - - - -

Jag hade en riktigt dålig kväll igår. Tror det var en kombination av min vanliga november-depression, stressen över en uppgift som jag har på jobbet just nu (jag vet inte hur jag ska lösa uppgiften, jag hatar att göra saker som jag inte klarar av!) och att det är så sjukt frustrerande att jag inte kan vara med Scott när jag vet att han är i Sverige. Jag var sjukt nere, lipade som en bebis och det kändes verkligen som att hela världen skulle rasa samman vilken sekund som helst. Jag ville bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv och aldrig mer gå upp.



Men nu mår jag bättre. Jag pratade med Scott och han sa saker som jag behövde höra, saker som jag redan visste men som man bara behöver få höra av någon annan. Han gör mig stark, till en bättre människa och jag är så glad att jag har honom.

I morse när jag vaknade kändes allt det mörka som bortblåst. Jag har ny energi, är taggad som fan med att bli klar med uppgiften på jobbet och jag tycker att jag har ett grymt bra liv.

Ibland behöver jag må skit en liten stund. Sen blir allt bra igen.

Frippe


Flowers

Nu har jag äntligen gjort slag i saken och köpt blommor till mitt kontor, för att det ska bli lite roligare här inne. Fina va? Hoppas bara att dom får leva ett tag.


Sen en liten hälsning till Hanni: GRATTIS TILL TEORIPROVET; DU ÄR GRYM!

För övrigt har jag haft en jättemysig helg i Brebban - därav dålig update. Det blev dock ingen salladsbulle, och jag är mycket besviken. Däremot blev det en hel del smarr i går kväll då jag sovde hos Emma. Inte bara bjöds det på göttig mat, utan också kanelbullar, krämbullar och hemmagjord snickers. Gööööött.

Puss!

GÅRDAGENS

Jag tycker minsann att den här bloggen, till skilland från många andra, är dålig vad gäller inlägg som visar dagens outfits. För att hjälpa sis lite på vägen tänkte jag bjuda på den outfit som jag bar igår. Jag hoppas att Elin Kling eller någon annan kan få lite inspiration av mitt inlägg. Det bjuder jag liksom på...


Jag känner att grönt är helt rätt just nu. Från topp till tå ska det vara.


Lägg märke till asscesoaren på höger ben.


Skor är ju alltid svårt. Jag kunde inte bestämma mig, så jag tog med mig två par.



Kan nu såhär i efterhand meddela att jag gjorde succé. Kändes verkligen klockrent!



Frippe 


Fredagsmys

Nu sitter jag och myser i Bredbyn. I och för sig så jobbar jag, men det är ändå mysigt att vara hemma. M är just nu och kollar på ett hus; jag håller tummarna!

I kväll är det idol med familjen för hela slanten (minus frippe för hon kommer hit i morgon), önskar bara att M var här... :(

Puss!

Ge mig en salladsbulle!

I morgon åker jag till Övvan och något som jag längtar så mycket efter så att jag håller på att gå sönder är: EN SALLADSBULLE. Det är så gott, det är så sjuuuuuuuuuuuuukt gott. ÅÅÅåååååååååååååååååh vad gott det är, jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vill ha äkta salladsbulle från MK´s NU!


Frippes vardagslyx

E skrev ju ett inlägg härom dagen om vad hon tycker är vardagslyx (Smör på makaronerna). Det här är en bild på vad som är vardagslyx för mig. Mini-Sis på besök, naturgodis och julmurre - och Bonde söker fru väntar.


Gött vardagslyx Mos


Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Det snöar här i storstan och det är inte alls uppskattat. Det blåser, regn-snöar och är förjävligt kallt. Sommaren - vart tog du vägen? Det enda jag längtar till just nu är jul, för det är det enda positiva med den här delen av året. Sen vill jag ha vår och sommar, snabbt som bara den.

För att bli mer inspirerad på jobbet sa jag till M att i dag skulle jag minsann köpa en blomma till fönstret, städa mitt skrivbord och höja stolen så att jag inte ligger ner och jobbar, dessutom skulle jag tända lampan i taket. Tror ni att jag har gjort något av det? Knappast.

Mörker och kyla är inte min grej, så är det bara. Tur att vi åker till Barcelona om ett par veckor, där är det åtminstone kring 20 grader. Gud vad jag längtar; julklappsshoppning, mys och fotboll (ja, ja, man får väl offra sig)!

Puss!


Barcelona


Vardagslyx

Emma hade rätt svar, men det var ju faktiskt fusk. Kavring blev det, för hela slanten och de blev faktiskt mycket smarrigt. Jag tog med till jobbet så att Emma skulle få smaka och gissa om jag blev glad när hon hade messmör med sig. Gööött.





Till middag i kväll fortsatte göttigheterna och vi åt makaroner och falukörvsing. 

Angående vardagslyx. På sommaren är vardagslyx champagne en varm vardagskväll, på hösten/vintern är det smör i makaronerna, för mig alltså. Vad är vardagslyx för dig?


Jag funderar på att åka hem till Breppan i helgen, hoppas allt det praktiska löser sig!

Puss!


Congrats my love

Ledsen för dålig update i vanlig ordning. Helgen har spenderats isolerad på Gräsö, så det har varit dåligt på bloggfronten. Min älskling fylller år i dag, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!

Detta börja kännas som en tråkig bak-blogg, jag ska sluta med det, jag lovar, men just nu är det faktiskt just det som pågår.

Gissa vad som är på G? Den som gissar rätt.. är bäst.



Puss!

RSS 2.0