Äntligen!!!

Nu är kontraktet skrivet och nycklarna hämtade. I morgon flyttar vi in i vår nya lägenhet i Stockholm. SÅ OBESKRIVLIGT SKÖNT! Glad glad glad glad glad. Nu ska jag fortsätta packa det sista. Caio, Frippovish

uppdatering

Hej där! Jag sitter och väntar på att ett möte ska börja så tänkte att jag kunde passa på att skriva en liten uppdatering här från mobilen, får se om det funkar. Utrensingen och packningen fortsätter, hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag men jag ser ljuset i tunneln nu. Ikväll blir det sista rycket för i morgon bitti bär det av mot Stockholm. Pappa ska följa med oss, jag och Hanna hade ju tänkt köra ner själva men pappa kände sig inte trygg men det när det väl kom till kritan, så nu ska han med. Världens bästa pappa, han är en sån klippa! Puss!

Utrensning!

Eftersom mina garderober redan är proppfulla med kläder och vi nu kommer få ännu mindre utrymme i nya läggan måste jag verkligen rensa ut bland mina kläder. Jag har försökt förut med då lyckats plocka bort typ tre plagg, nu måste jag. Vissa saker är riktigt gamla men eftersom jag fortfarande kan ha alla kläder trots att de är flera år gamla och tycker om allt så ska jag verkligen försöka skärpa mig nu!

Just nu håller jag på att gå igenom jeans och korta kjolar/shorts. Jag har dock redan plockat ut mina favorter... nu ska jag alltså rensa i dessa högar... inte lätt!




OBS! Jag inser vilket extremt i-lands problem det här är!

/Frippe


Elin aka Segeper

Jag erkänner, jag har verkligen inte pallat att blogga. En liten update nu iaf. Mamma kommer hit i dag och stannar hela veckan, så mysigt och som vi har längtat! Annars så rullar det på som vanligt. Hanna och Robban kommer hit till helgen och flyttar Frippes grejer, ska också bli myche trevligt. Tänk om heeela familjen kunde flytta hit, vad underbart det skulle vara. Får nöja mig med Frida och Scorre, och det är ju inte direkt fy skam det! Äntligen säger jag bara! När Edde vaknar ska vi hämta mamma vid tåget, sen bär det av med Edde till ögonläkaren.

Just det, måste såklart skriva grattis till Edwards fina polare WILMA som fyller 1 år i dag. GRATTIS!!!!! Till helgen ska du firas med pompa och ståt! Här kan ni se sötnosen och även rösta på henne.

Igår fixade vi en bäddsoffa till Eddes rum tillsvidare, som våra gäster kan sleepa i tills vi fixat utbyggnaden. Blev riktigt bra faktiskt.



Återkommer mer sen.

♥/E

Söndag

Herre gud vad dött det är här inne. Jag har legat på latsidan och Elle verkar ju ha glömt bort att hon har en blogg.

Jag kom precis tillbaka till Övik. Mamma och pappa kom förbi och lämnade flyttkartonger, på fredag smäller det! Äntligen ska jag och Scott få ett "riktigt" hem tillsammans i Stockholm. Det känns helt obeskrivligt skönt!

Annars har allt varit bra sedan sist jag skrev, mycket jobb, lite party och lite annat smått och gott.

Just nu sitter jag och tittar på Stockholm - Båstad, ska bli så himla roligt att se om man känner igen sig när dom röjer loss i Båstad på Tennisveckan. :)



Caio!

/Frippe

Helgen

Morning!

Jag sitter nu på tåget på väg till Karlskoga. Gick upp 04.30 i morse, inte okej.

Helgen har varit riktigt bra. I fredags gick jag och Scott ut och käkade på stan och sen på bio. På lördag begav jag mig ut på en joggingrunda på morgonen och på eftermiddagen var vi bjudna hem till en av Scotts kompisar i Nacka för att titta på rugby och sen mat och fest.

Vädret har ju varit helt underbart!

Igår åkte jag hem till Elle och co. Det blev grillpremiär utomhus och det var helt obeskrivligt härligt! Våren är verkligen här nu, yey! Edde var lycklig och skrattade i kapp med solen. Kärlek!



Jag blir kvar i Karlskoga till i morgon... jobb för fulla muggar lär det bli.

Hoppas ni får en fin måndag.

Puss,
Fripp

Grattis prins Edward

Grattis underbara lilla älskling på din allra första namnsdag och dessutom din 9-månaders dag. Tänk att tiden kan gå så fort. Jag älskar dig till månen och tillbaka, som i boken om Barnharen du vet. Typiskt att du inte kan få vara frisk i dag, du är så duktig min lilla kille, när du hostar och snorar fastän du inte vet hur du ska göra.

/E


OMG

Jag kom precis hem från ett Skivstång/Intervall-pass på Friskis. Herre jesus. Passet var sjukt jobbigt och jag är extremt otränad - ingen bra kombination. Jag kommer inte att kunna gå i morgon. Kul.

Annars är allt bra. :)

Elle, stackaren, är sjuk. Hon har feber och låter jätte krasslig. Jag tycker att vi alla skickar lite energi till henne så att hon piggar på sig fort!

Nu väntar sängen... eller kanske ska jag bryta mot mitt uppsatta förbud och kolla lite på Big Brother först...

/Frippe

Tisdag

Ikväll har världens bästa Hanna varit här och fixat mitt hår, hon är så duktig, det blir alltid så bra.

Annars har jag tvättat och laddat upp bilder från "tjejhelgen i Gbg" på fejjan. Jag var tvungen att göra ett publikt album och ett "censuerat" som bara vi som var med kan se. Jag har verkligen skrattat så tårarna har runnit. Jag är så glad att jag har så fina, roliga och smarta vänner - det är helt fantastiskt!



Några timmar och glad vin senare...




Puss på er!

/Frida

Mello!

Melodifestivalen var otroligt rolig, jag tyckte att i princip alla var grymma. Scott och Derek tyckte faktiskt också att det var riktigt roligt att vara där. Jag älskar ju Linda B så hon fick ju så klart många glada tillrop och applåder från mig. Annars var Danny min absoluta favorit (även Scott och Derek höll på honom), jag blev så ledsen och SUR när han inte vann. Vi hade platser uppe på C läktaren så vi satt väldigt långt upp, men rakt ovanför scenen i princip så vi tittade rakt ner på artisterna. Bättre platser hade ju såklart varit att föredra men 300 kr/st var det abslout värt.


Frippe glad.


Derek och Scott inne i Globen.


Stämningen var helt otrolig!


Saade under sitt vinnarnummer...

Nu är det läggdags och i morgon åker jag upp till Övik för en veckas jobb där.

Hoppas att ni har haft en lika fin lördagkväll som jag.

Puss,
Frippe

Implusköp

I morse åkte jag iväg och spontanköpte tre biljetter till Melodifestivalen ikväll. Ganska dåliga platser men jag fick dom till ett riktigt bra pris. Så ikväll ska Scott och hans bror få uppleva något riktigt svenskt... MELLO! Det ska bli så roligt, jag är grymt taggad.



Yey!

/Frippe

Håll tummarna, please!


Grymme!



Elin Eriksson tjala la la la. ELIN ERIKSSON TJALA LA LA LA!

Har jag sagt någon gång att min syster är sjuk j-vla grym?

Jag är så stolt!

Det var bara det.

/Frippe

Tiden kommer, tiden går

Så, Edward sover så nu ska jag försöka mig på ett inlägg. Vi får se hur långt jag hinner. Var tar all tid vägen? Det känns som att jag inte hinner med något alls, och imorgon är det redan torsdag. Det har varit en bra vecka dock so far, och den blir nog fortsatt bra också. Igår hängde vi med Julia och Wilma hela dagen. Vi åt lunch, fikade och gick på öppna förskolan för sångstund. Vi har verkligen så himla trevligt och roligt varje gång vi ses, det är värt så mycket. Idag har Hanna och lilla Melissa varit här, imorgon ska vi till barnläkaren, sen prommis och lunch med Annicka och Nina från mammagruppen, och sedan vidare till öppna förskolan. På fredag ska vi joina Martina och Albert till Kistamässan där det är Hem och trädgårds-mässa, kul! Man kan ju verkligen behöva lite tips. Efter det bär det av till Gräsö där vi ska spendera helgen, mysigt!

Det var allt jag hann med, lite update alltså för de som är intresserade. Ta hand om er, jag ska snart bli lite roligare.

Kram från E!


Gött med rispuffar!


Urspårning

Har glömt att lägga upp bild på min och Emmas urspårning i fredags. Jag är så glad att jag har en vän så älskar efterrätter lika mycket som mig och är beredd att lägga väldigt mycket energi på att det ska bli extra göttigt :) Emma kämpar med chokladsårren i bakgrunden. Egentligen var det en tävling vem som gjorde finast men enligt mig är det FÖR uppenbart (jag).

 

Hoppas M kommer hem snart. Dagen har varit lite småjobbig så det ska bli skönt att få en kram. Det har dock varit skönt att vara hemma idag, för resten av veckan är fullspäckad.

Kram E


Alla mammor

Vill bara tipsa om en sak som min vän tipsade mig om för några veckor sedan. Halv 10 varje måndag är det knattetimmen på P4 Stockholm där det är superduktiga barnmorskor och läkare som svarar på frågor angående barn. Det har blivit en jättemysig rutin på måndagsförmiddagarna :) Litet tips bara.

http://sverigesradio.se/stockholm/

Kram E

Grattis mamma och mormor

Grattis världens bästa och finaste mamma på din födelsedag. Önskar vi var hemma och kunde krama dig i massor. Tuuur att vi ses snart, fastän 3 veckor känns långt bort.

Älskar dig!

Många kramar från Elin och Edward


Tillbaka i Stockholm

Efter en otroligt trevlig, roliga och skrattfylld helg när jag nu tillbaka i Stockholm. Galet trött idag, men det var det värt.

Nu: KAFFE och jobb.



Puss!

Frida

Då var det helg igen

Natten var full av gråt. Lillstackarn, tänk när han kan tala om varför han är ledsen..

Idag är han betydligt gladare så då är det lätt att ladda om batterierna fastän jag är tröttare än en bäver. Egentligen hade jag tänkt att ge mig ut på vägarna idag men det blev inte så, kanske tar en sväng till Arninge och kollar in deras sportbutiker. Jag och Edward har lekt en massa så nu är vi båda glada. Just nu är det skidor som gäller och tjoppas sitter här bredvid och lyser

 

Helgen är fullspäckad!

Ikväll kommer Emma, det ska bli så mysigt. Antagligen så blir det tacos och någon göttig efterrätt, om jag känner oss rätt. Varför bryta ett vinnande koncept. Imorgon ska vi på middag hos Fredrik och Mary i Vasastan och på söndag blir det eventuellt en prommis på Djurgården. Däremellan ska vi hinna med en massa mys också, och kanske en dejt med Hanna och Melissa.

Kram på er!

/E


17.30

Kan ni se?! När jag kom ut från jobbet klockan 17.30 idag var det fortfarande ljust ute. Helt underbart! Känns som att det verkligen är på väg att vända nu. Ligger ju forfarande snö kvar på marken förstås men det är så härligt att veta att det bara blir ljusare och ljusare nu.


När jag tog bilden ovan kom jag på att jag ju kunde vända mig om och ta en bild på byggnaden som jag jobbar i när jag är i Stockholm. Ganska fin va? :)



Ikväll har det stått städning och packning på schemat. Scotts bror kommer hit från Sydafrika i morgon för att hälsa på oss och ska bo hos oss en tid. Det ska bli riktigt roligt. Lite trångt kanske, men finns det hjärterum...

Sen åker jag till Göteborg för en tjejhelg i morgon och ska stanna där över helgen. Det ska bli så otroligt sköj!
Helgens värdinna - min härliga och underbara vän Helena har planerat helgens upplägg och det ser väldigt lovande ut. Yey - nu kör vi!

Hoppas ni får en trevlig helg, puss på er.

/Frida

Minibebis och babyland

Ikväll har vi varit och hälsat på våra vänner som fått barn för några veckor sedan. Lilla Victor är sååå liten, han vägde ca 2 kg när han föddes och är verkligen så himla liten. Jag har nog aldrig sett någon så liten bebis, Edward var ju liksom mer än dubbelt så stor när han kom! De bjöd på smarrig middag och sen åkte jag och Thessan till Babyland som hade "babykväll". Det var lite specialerbjudanden och dyl. och jag kom hem med lite nödvändigheter som våtservetter, haklappar, dreggellappar, bodysar, pyjamas osv. Såg en fin skötväska också som jag ångrar lite att jag inte köpte, hm, får suga på karamellen. Fina Julia jobbade och hade fullt sjå! :) Trevlig kväll helt enkelt och dagen också för den delen. Prins Edward sover så gott och snart är det nog dags för mig att sleepa också.

Frippe - det var inte igår du bloggade, okéj?

♥/E


Helgen som var

Här kommer äntligen lite bilder från förra helgen. Jag och Frippe tog roslagsbanan in till stan och mötte upp Emma och Terre  på East. Där åt och drack vi sjukt göttigt och hade det sååå trevligt. Sen bar det av till E.J och Mariatorget, där vi drack vin och snackade skit på hög nivå. Just det, Frippe sneglade på Melodifestivalen och diggade till Linda B också, vad annars.


Hemma innan vi hade KULT PÅ RESTAURANGEN


På East



Menykikarna


Alla tog samma mat, det göttigaste


Snygga brudar!


Gött mos överdos..vi sa.


Hos Emma..


Peace!


Bro!


Älskade sol

Nu ger vi oss ut på prommis i solen, ska försöka njuta varje sekund.
/E


Dagens snygging!


Bra dag idag

Vi har precis ätit sushi och nu är det Eddes tur att äta grörre, gött!

Vi kom hem från stan för ett par timmar sedan där vi har spenderat eftermiddagen för lite diverse aktiviteter. Jag hann med att köpa ett par badshorts till Edde också, fastän shopping verkligen inte var inplanerat. Så söta! Köpte lite större storlek så att de blir som trekvartsbyxor till hans korta små stubbisar. Sötis.

Ska lägga upp bilder på helgen sen, som jag glömt kom jag på.

Hoppas ni haft en bra dag. Ikväll ser jag fram emot något göttigt och mitt nya favvoprogram; sveriges nya mästerkock!

/E


Tidigare idag.

 


Söta!


Bild på jackan

Här är Eddes nya skaljacka, snygg tycker jag!

/E


Tidig fettisdag

Pga felaktiga uppgifter så trodde jag att det var fettisdag idag, så i detta nu sitter jag och svullar i mig en semla. Det känns jättejobbigt, not. Idag har det varit full fart. Skulle fixa pass till Edde men hade glömt ordna en sak, så vi åt lunch och fikade med Martina och Albert i Täbban. Efter det bar det av till öppna förskolan, jättemysigt som vanligt.

Detta var Eddes klädsel idag, tills det att en olycka hände i Täby Centrum som krävde ett helombyte....



Tack för era åsikter om jackan, har inte bestämt mig ännu.

Appropå jacka så fick jag hem en jacka idag som jag beställt till Edde. Det är en skaljacka från Nanook/isbjörn och den var jättefin MEN hur stor som helst. Trist, den måste verkligen vara jättestor i storleken, är tveksam om han ens kommer att kunna ha den i vår. Får se hur jag gör.

Det har varit så mycket senaste dagarna så jag har knappt hunnit tänka på vad som komma skall imorgon, men det går nog bra.

Kram från E

RSS 2.0