God Jul!

Hoppas att ni har haft en lika mysig jul som vi har haft. Stackars mamma blev sjuk och missade hela julafton men förutom det har vi haft det väldigt bra. Nu är det slapp-vm för hela slanten, sitter i soffan och jäser. I morgon åker vi tillbaka till Stockholm.

Puss och Kram


På plats!

Då var chefen på plats i Bredbyn. Bara att rätta in sig i ledet...


Scott is in heaven

Scott fick ett PS3 med FIFA12 av jobbet, han överlycklig. Jag konstaterar att min möjlighet att titta på TV har minskat avsevärt. Just nu håller han på att välja vilka skor och vilken frisyr hans spelare han ska ha, tydligen väldigt viktigt...


Sängläge

Fick magsjuka i torsdags kväll. Känner mig som en påse skit. Otroligt trött och har noll energi. Jag som skulle julstäda och köpa det sista julklapparna... Istället ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Snöar faktiskt här idag men är plusgrader så försvinner nog lika snabbt. Scott är inne i stan med en kompis, dom skulle shoppa (!) julklappar till sina respektive, kors i taket, jag har för en gångs skull inte berättar exakt vad jag önskar mig så det ska bli otroligt intressant att se vad han hittar på.

Kram!


Mostervabb

Idag är det jag och E.H. Mysigt men jag ställs inför prövningar som för mig är helt nya. Men vad gör man inte för världens finaste lilla charmtroll?


Tredje advent

Fortfarande ingen snö i Stockholm men idag fick jag äran att vara med när familjen Olson/Fierro klädde sin gran och då fick jag allt lite julstämning ändå.

Tack för det Malla!

Annars har helgen gått i lugnets tecken, lite julshopping men annars har inte många knop blivit gjorda.

Frida


Trodde jag ja...

Fortfarande gröna gräsmattor i Stockholm. Bye bye julstämning...


Äntligen!


Övikshelg

Hej på er!

Helgen har jag tillbringat "hemma" i Övik. Avdelningsfest stod på schemat i fredags. Det blev jobb, curling, vinprovning, middag och sen mera vin. Mycket trevlig kväll! Känns sorligt att jag snart ska lämna min kära avdelning...