Får man inte missa!

Ikväll ska vår allas Fredrik får Bonde söker fru vara med och tävla på Fångarna på fortet.
Det får man ju inte missa!

Jag hoppas på några klockrena kommentarer som till exempel:
- neeej inte nuuuu.

Jag har fotbollsmatch ikväll men ska skynda mig hem...



/Frippe

En helg i Övik

Caio!

Det var länge sen jag spenderade en helg i Övik så det kändes riktigt skönt att stanna hemma för en gångs skull. I fredags åkte jag hem till Brebban för massa mys med mammi och pappi. På lördag blev det promenad med mammi och soya och sen pluggning i några timmar innan Sara kom och hämtade mig. Vi hade planerat att ha en lugn tjej-kväll med lite vin. Det slutade dock med mycket mer vin än planerat och vi hamnade till sist på Olles. Detta innebar att jag var helt död igår och det enda jag gjorde på hela dagen var att gå mellan sängen och soffan. Jag som hade tänkt att plugga hela dagen igår... jag kom så långt att jag la fram böckerna på bordet men det var helt omöjligt att komma igång, suck!

Vi hann med en sväng ner till hamnen för att kolla på det nya resecentrumet också, vi hade då sällskap av Anna och Tilde. EMD uppträdde så vi gick dit och lyssnade på deras söta stämmor. Vi skyllde på att det var Tilde som ville kolla på EMD, men jag var rätt nöjd och diggade och sjöng med i alla deras låtar.









En bra helg har det varit - men nu längtar jag ihjäl mig tills på fredag när jag ska åka till Stockholm och träffa Scotty-boy igen - jag saknar honom sjukt mycket, två veckor är för lång tid utan honom...

Ha en bra vecka gott folk,

xxx
Frippe


Eat Sweden

Under förra veckan utnyttjade vi boken "Eat Sweden" igen och denna gången besökte vi Nalen på Regeringsgatan. En liten men väldigt mysig restaurang som jag rekommenderar. Av de restauranger vi besökt hittills tycker jag nog att Nalen har varit bäst. Maten var god, trevlig personal och helt okej priser. Skulle absoult kunna tänka mig att gå tillbaka dit så betyget får bli 4 av 5. Vi har dock fortfarande flera ställen kvar att besöka och jag tror inte att detta kommer att bli den som får högst poäng...








Peace,
Frippe

Fisketur

I veckan har vi varit och fiskat med avdelningen på Häggan. Faktiskt ganska trevligt :).
I helgen ska jag stanna hemma i Övik - ta det lugnt, sova och plugga är planen.

Hur många röstar på att Elle ska komma med en update på den här bloggen snart?

XoXo
Frippe












Äckligt nå jävulskt!

Titta hur glassen blir när den "smälter". En sjukt vidrig gegg-liknande röra med lite flytande saft i botten.
Aldrig mer ska jag äta den här glassen...





Ikväll åker jag till Stockholm till my love. Sen ska jag jobba därifrån nästa vecka också, yey!

Ha en trevlig helg gott folk och våga vägra äta Big Pack-glass.

Peace,
Frippe


Back at work

Tjena!

Tillbaka på Häggan och det känns faktiskt roligt. Jag har haft en väldigt lugn och skön semester vilket innebär att jag verkligen har laddat batterierna och är super taggad för att jobba i höst. Jag känner på mig att det här kommer bli en bra och rolig höst. Nästa vecka ska jag och Scott på en visning av en lägenhet så då måste ni hålla alla tummar som ni har att vi får den. Det är en bostadsrätt i Vasastan som vi i så fall får hyra i 2 år och det låter nästan för bra för att vara sant... men hoppas, hoppas!

Hittade några bilder från när vi var på arbetsplatsträff med jobbet i min chefsstuga innan sommaren.
Riktigt fin och mysigt ställe...


En kall öl vid ankomst...


Grill-middag.


Fiske i regnet.


Utsikten från bastun nere vid vattnet.

Hörs snart igen!

/Frippe

RSS 2.0