Back!

Home sweet home.

Trots att jag har haft det fanastisk bra både i Sydafrika och Turkiet så är det otroligt skönt att vara på hemmaplan. Veckan i Turkiet bestod till 90% av jobb men vi hann med en hel del annat under den lilla fritid vi hade.

Just nu håller jag på att packa upp, tvätta och packa en ny väska igen. Tidigt i morgon bitti åker jag till Övik. Snabba ryck, ingen ro. Jag lägger upp lite blandade bilder så ni får se hur jag haft det. Har tyvärr inga bilder på det obeskrivligt vackra bröllopet vi var på i Johannesburg, Scott har kameran och han är ju kvar i SA en vecka till, ni får se nästa vecka!


Möhippa för Kim med Sex and the City tema.


Jag och Mrs Axon.


Partybrudar!


Citroner i Scotts föräldrarhems trädgård.


Sun City.


Sun City.


Sun City.


Ankara.


Ankara.


Ankara.


Ankara.


Planking i Ankara :)


Vårt Hotell i Ankara.


Första kvällen i Ankara med några av tjejerna i programmet.


Jag och Gemma på Grand Bazaren i Istanbul.


Gemma och Filip vår sista dag i Istanbul.


Gemma vår sista kväll i Istanbul. Vi besökte en bar, eller ett ställe som såg ut som en bar men där det inte serverades alkohol, men vattenpipa fick man hyra.. alltid nåt. :)

Puss
Frida



Turkiet! Första lediga kvällen och jag nju...

img_7454 (MMS)

Turkiet! Första lediga kvällen och jag njuter i fulla drag.


Update

Hej!

En snabb update. Vi har det hur bra som helst. Mohippan for Kim var galet rolig. Annars har vi mest tagit det lugnt, legat vid poolen och solat och akt till nagra olika kopcenter. Jag har dock inte haft nagot tur alls gallande shoppingen... har inte kopt en enda sak, helt otroligt, hoppas det kommer vanda snart.

I morgon aker jag och Scott till Sun City for lite sol och bad. Kommer stanna dar en natt, kommer bli hur mysigt som helst!


Sun City!

Hoppas att ni har det bra!

Puss
Frida

Nu drar vi!

10 dagars semester väntar... oh yeah, oh yeah, oh yeah!



Ha det fint så hörs vi när jag är tillbaka i Sverige.

Puss
Frida

På tåget!

img_7734 (MMS)

På tåget!


Snart...

Jag ser ljuset i tunneln. Möte i Borlänge i morgon, sen... SEMESTER.
Gud så jag längtar - sista rycket nu!

Hello Africa!



Har ju inte hunnit blir supervarmt där än men 25 grader och sol tackar man ju inte nej till. :)

Efter 10 dagar i Johannesburg åker jag direkt vidare till Turkiet för jobb men det kommer förhoppningsvis finnas tid för lite sol, shopping och nöjen där också. Yey!

/Frippe

Mot Ensta Jag sitter på tåget mot Ensta, s...

img_9660 (MMS)

Mot Ensta Jag sitter på tåget mot Ensta, ska passa big Ed en stund. Mys!


Söndagsmys!

img_8113 (MMS)

Söndagsmys!


Jag såg en stjärna falla

För första gången i mitt liv har jag sett ett stjärnfall, och det var så vackert. Seriöst, det kanske är många som sett det, men jag tyckte verkligen att det var häftigt. En stor sten som brinnande frigjorde sig från himlen.

Det har varit en fantastisk kväll. Vi har ätit sjukt gott (t-bone med bakad potatis och smörstekta kantareller), drickit vin och badat under en stjärnklar himmel. Vi har pratat, skrattat och kramats. Jag är så lycklig för mina två pojkar, dom är finast i världen, vackrare än alla stjärnor, stjärnfall och planeter som må finnas.

Nu har vi till och med tänt höstens första brasa i öppna spisen, DET är mys på högsta nivå.


Jag kan inte hjälpa att det känns lite mysigt med höstmörkret ändå.
Hoppas ni haft en lika bra kväll.

Elin

Seabourn! Idag har jag och Scott varit til...

img_1600 (MMS)

Seabourn! Idag har jag och Scott varit tillbaka på Seabourn där vi träffades för 5 år sedan. Otroligt häftig men konstig känsla. Så många minnen!


Full rulle

Sorry dålig update men det är verkligen fullt upp här hemma. Edward är förkyld och sover knappt något om nätterna, och nu när man ska upp och jobba så är det bara att ignorera tröttheten och dricka 5 koppar kaffe. Little E är inte så pigg heller, tur att han iaf får sova ett par timmar på dagis.

Det är svårt hur man ska göra med dagis när han är förkyld, för alla är ju förkylda. Det är bara på kvällarna och nätterna han är påverkad av det, men på dagarna är han fit for fight förutom att snoret rinner hela tiden. M har också blivit förkyld, stackarn, för ni vet väl hur hemskt det är när en man är riktigt förkyld. Två stackare att ta hand om med andra ord.

Det går faktiskt jättebra att jobba by the way. Det är svårt, utmanande men sjukt kul.



I kväll tänkte jag lägga upp lite bilder på bygget, de har kommit långt!

Elin

RSS 2.0