Grattis pinglan!

Idag fyller min kära kära vän Anna år. Hon är så underbar och jag är så glad att ha henne som min vän.



Hoppas att du har haft en fin dag. På onsdag är det min tur att fira dig!

xoxo
Frippe

Äntligen!

Äntligen har jag fått träffa lilla Edward. Världen finaste lilla pojke!
Han är så söt så söt och alldeles perfekt.

Jag är så stolt över Elle och Mark och jag är så glad att jag har blivit moster till en liten guldklimp.


Edward midsommarfin i skjorta.

Vi har firat midsommar på Gräsö och det har varit en riktig familjehelg. Väldigt trevligt och otroligt mysigt.
Jag är så imponerad över att Elle, Mark och Edward orkade ta sig dit och fira med oss. Det var underbart!

Hoppas att ni alla har haft en lika trevlig midsommar som vi har haft.

xoxo
Moster Frippe

Ha det så kult på resturangen!

http://www.youtube.com/watch?v=qCSfy670df4

Verkligen min humor :D

Frippe

Morning!

Jag antar att alla som tittar in är nyfikna på hur det går med Eddes ankomst. Jag har inga nyheter att komma med. Jag träffade Elle i måndags och då var det relativt lugnt... Vi får alla hålla tummarna för att han vill komma ut snart för jag tror att Elle är ganska less på att vara preggo nu.

Så i brist på annat tänkte jag komma med ett boktips. Äntligen har min absoluta favorit författare - Per Hagman, kommit ut med en ny bok - Vänner för livet. Glad - glad - glad. Jag började att läsa lite igår kväll och jag längtar redan till jag kommer hem och får fortsätta läsa. Jag slog även till på att köpa en gammal bok av Herr Hagman, min absoluta favoritbok - När oskulder kysser. Jag har läst den 5 gånger men det var några år sedan så jag ska ge den en omgång till snart. Den har varit slut på alla förlag men nu i och med lanseringena av den nya boken så har den kommit ut i en ny pocket och eftersom min gamla bok har kommit på villovägar så beställde jag en ny.



 

Hoppas att ni får en fin dag!

Peace,
Frippe

Hannas student

Här kommer några bilder från helgen.
Hanna var verkligen vacker som en dag...
















Grattis Hanna!

Idag har vår älskade älskade lilla syster tagit studenten. Det är galet och alldeles alldeles underbart!

Vi älskar dig och du är grym - för Hanna har tagit studenten - FY FAN VA HON ÄR BRA!


:(

Jag har precis gråtit en liten skvätt eftersom jag sagt hejdå till Scott som flyger till Sydafrika idag. Vi sa ju hejdå över telefon eftersom jag är Övik men jag blev ändå ledsen, jag har nog inte fattat förrän nu att jag inte kommer att träffa honom på 5 veckor. Jag saknar honom galet mycket redan och räknar varje minut till den 5 Juli när han kommer tillbaka till Sverige och jag ska möta honom på flygplatsen med öppna armar.



Frippe


Jag - snarkarn?

Det är en sak att jag inte har sovit en hel natt på flera månader, det lär ju inte bli bättre om man säger så, men det gör mig faktiskt ingenting, eftersom jag märkt att man inte behöver så mycket sömn som man tror. Det är dock en annan sak som är jobbigare när det gäller sömnen nu för tiden: enligt M har jag börjat snarka något helt obeskrivligt, haha.

Han vaknar alltså flera gånger per natt för att jag drar riktiga stockar, i går sa han att gardinen till och med skakade... På sistone har det gått så långt så att han har väckt mig för att be mig lägga mig på sidan (är tydligen lite bättre då), så som jag vet mamma gjort med pappa hela mitt liv typ.

Inte så kul att snarka som en hel karl.... Hoppas verkligen det är en gravvegrej.

Nu ska jag ringa Frippe, men först en sak till:

GRATTIS EMMA RUT JONSSON PÅ DIN FÖDELSEDAG!
Hoppas du får en finfin dag. Miss you.






Puss
Elle


Vad är det för fel på mig?!

Jag har mormors bil eftersom jag hade lånat den i helgen när jag skulle till Härnösand. Igår kväll var jag och spelade fotboll och kom hem vid 8-tiden (obs inte full). I morse när jag skulle åka till jobbet var bilnyckeln spårlöst försvunnen. Jag letade som en tok i en halvtimme och började verkligen att få panik - var i helvete hade jag lagt den? Jag ringde och väckte upp Hanna för att se om hon var i stan så hon kanske kunde åka och hämta en eventuell extranyckel hos mormor... men hon låg och sov hemma i  Brebban. Klockan tickade och jag insåg att jag ju måste ta mig till jobbet. Tänkte att jag får väl låta bilen stå inne i stan över dagen, betala p-böter och hoppa på bussen till jobbet. Tänkte dock att jag skulle gå samma sväng till bilen som jag tagit igår kväll för att se om jag kanske tappat nyckeln på vägen och att nån snäll människa i så fall kanske hängt upp den. Gick ned för trapporna - ingen nyckel - ut genom porten och ut på vägen - ner till parkeringen - ingen nykel - ner till parkeringen - ingen nyckel. När jag närmade mig bilen ser jag dock att något hänger i låset på bilen. VA FAN. Jag hade låst bilen (duktigt) men lämnat kvar nyckeln hängande i låset! Där hade den hängt hela kvällen igår, hela natten och hela morgonen. Fråga mig inte vad som hände igår, hur fan jag tänkte eller vad det är för fel på mig... jag har ingen aning. Jag tackar bara "han där uppe" för att jag bor i Sverige och lilla Övik där folk verkar vara alldeles för snälla.

Tack alla Öviksbor som inte snodde min mormors bil i natt!

Jag måste ha världens kortaste minne. Om man låser bilen... hur hinner man då glömma bort (på en hundradel sekund) att man ska ta ut nyckeln och ta med sig den då? Jag fattar inte...  Jag börjar nog bli gammal och senil. Detta fick jag förresten också ett annat tecken på i helgen när jag skulle åka hem från Härnösand... jag kom fram till att jag tyckte att P4 var den "trevligaste" kanalen att lyssna på... snacka på vuxen-(gammkärring)poäng.



Frippe

Söndag

Nu är jag tillbaka i verkligheten efter att ha lekt krig sedan i torsdags. Jag har sjukt ont i hela kroppen efter att ha sprungit runt med en AK4 i högsta hugg som en galning. Eftersom min kameraladdare fortfarande är spårlöst försvunnen så kunde jag bara ta kort med min mobil, inte den bästa kvaliten men en litet smakprov får ni i alla fall se. Nu ska jag packa upp mina väskor och sen stupa i säng... det här militärlivet tat verkligen på krafterna.





Peace,
Frippe


Kära Edward

Du kanske läser bloggen i smyg, så jag skriver vår önskan här: kom ut nu!
Allt är liksom klart, här ska du till exempel sova, ser det inte gött ut?:



___

Vecka 40 - kan ni förstå? Det kan inte jag, men det känns så skönt att det oavsett inte är länge kvar nu tills rackarn kommer ut. Det känns som att jag kan det här med att vara gravve nu, men framförallt så vill jag bara träffa honom.


Jag som skrev att ni skulle bli bortskämda med blogginlägg när jag är hemma om dagarna men så har det ju verkligen inte varit. Jag har helt enkelt inte pallat. Har bara legat och tagit det lugnt på barnmorskans begäran, eller fixat runt i lägenheten inför visningen som är I MORGON! Please håll tummarna, hoppas hoppas att det går bra, vad gör man annars?

Sen kommer ett "dagens fyndartips" också. United colors of benetton i Kista Galleria stänger och har 50 - 70 % på allt, gööött. Massa fina barnkläder också och eftersom det var så billigt så gick det faktiskt inte att låta bli... Det blev tre par byxor (inte till mig då som ni kanske ser..).

 

I kväll är det grillning som står på schemat. Eller i kväll, snarare varje kväll hela förra veckan och denna. I love grilla, framförallt för att man slipper diska, mohaha. M står och steker entrecote och vi har varit duktiga och gjort egen potatissallad, hope god.

 

Som sagt, håll tummarna för i morgon och visningen nu och för att Edde kommer ut snart med för den delen...

 

Puss på er!

Elle



Frippe goes green again

I morgon eftermiddag är det dags att dra på sig grönkläderna och ta mitt pick och pack och dra till Härnösand för Military training igen. Ska sova i tält och skjuta AK4...

Josåattere.



Hörs på söndag!

xoxo
Agent Frippe

Jag har något att berätta...




Scott liked it - so he put a ring on it.



NÄÄÄ.


Fick leka brud hos Sandra på Salong concept igår, himla konstigt när inte Scott var med.
Jag längtar tills det är på riktigt!

RSS 2.0