Nyhetsmorgon och rostade mackor

det är gött det. Kunde inte sova längre än 8 i dag som vanligt nu för tiden - somnade ju iofs halv 10 så det är ju inte så konstigt kanske. Är det bara jag som har tröttnat på Lets dance? Protesterade inte ens när M klickade över till skidskytte-stafetten i går.

Snart ska jag nog byta morgonrocken mot kläder och ta en prommis, sen kanske det blir en sväng till stan. Vad ska ni göra i dag?

Kram!

Tapeter på tapeten

Vi har varit på ett extra ultraljud i dag för att kolla att saker och ting stod rätt till, och det gjorde det, tack och lov. Edward verkar dock vara en liten tjockis :) En söt sådan!

Håller på att titta på tapeter till det framtida barnrummet. Vad tycker ni om dessa? I loooove them. Fina fäger och lagom barnigt(?) liksom.

Puss Elle




Wow

Idag blev Scott befordrad till Team Leader! Jag är så stolt och han är världens bästa. Jag kan inte förklara i ord hur glad jag är att han har tagit steget att flytta hit till Sverige för vår skull. Han anstränger sig verkligen på jobbet och jobbar väldigt hårt för att lyckas inom företaget.

I`M SO LUCKY!



Frida


Det här med babykläder...

ÅÅÅÅ, det är så svårt, man kan ju verkligen inte gå in i en butik och kolla på bebiskläder utan att köpa, det är ju fysiskt och psykiskt OMÖJLIGT! Allt är så sött så jag dör. Jag har ju faktiskt hållt mig ganska bra so far och bara köpt typ 2 plagg, men i dag på lunchen spårade jag med ytterligare 3. Tur att de inte var dyra i alla fall. Visar bilder sen!

En fråga till alla er experter: hur mycket bör man egentligen köpa innan knotten pluppar ut? Har googlat lite och vissa säger att man måste byta bodys flera gånger per dag och att det är lika bra att börja köpa, medan vissa tycker man är galen om man köper något alls innan födseln. Samma sak med sizen, tänk om man bara köper en massa strl. 50 och sen kommer en jättebaby ut.

Sorry alla icke baby-lovers, förstår att detta inte är av högsta intresse :)

Puss E

Bonjour!

I morgon flyger jag till Stockholm eftersom jag på onsdag ska flyga vidare till Paris. Nackdelen med att bo i norrland, när man ska åka någonstans måste man alltid räkna med minst en extra resdag. För min del är det ju i och för sig ingen fara, jag klagar ju inte över att sova en natt i Stockholm. Hinner med att träffa Scott några timmar och vi får sova tillsammans, gött. Tidigt på torsdag morgon ska jag på ett möte med en äldre man som tydligen är väldigt dålig på engelska. Det känns som det kan bli lite problematiskt eftersom jag ju inte kan ett ord franska. Det ska även vara med en annan fransk man på mötet, det är tänkt att han ska fungera som en tolk, jag har träffat honom tidigare och jag har väldigt svårt att förstå vad han säger. Jag misstänker att det kommer bli en hel del kommunikationsproblem. Det känns svårt men samtidigt väldigt spännande!

På fredag flyger jag tillbaka till Stockholm och stannar där över helgen - jag längtar!

Håll tummarna för mig på torsdag morgon, det kan jag verkligen behöva!


En bild från Mello - dåligt av mig att jag inte lagt upp några fler bilder, men känns lite sent nu...

Det blev bullar också...

Brödet ska ju vara inne 3 timmar (!!!) i ugnen, så därimellan hann jag bli sugen på att baka kanelsnäckor också. Har alltid bakat vanliga kanelbullar när jag bakat bullar, men nu slog jag på stort och gjorde kringlor eller vad det heter :) Jag gjorde till och med en liten egenblandad fyllning och improviserade lite med degen, spårade totalt med andra ord. Tyckte dom blev fina dock (OCH SJUKT GODA), jag kanske blir en riktig bullmamma ändå. M hjälpte snällt till och läste upp recepten och jag matade ner ingredienserna i köksmaskinen. Han vet hur labil jag är och hur snabbt det kan gå från skratt till gråt om bara något litet skulle gå fel :) Han är så söt.

Här kommer lite bildbevis. Smarrigt va? Ni är samtliga välkomna på fika any time!


Göttigt bröd




och ännu göttigare bullar!



Puss Elle

Brödbak

Gårdagen var trevlig, vi spelade ett nytt spel som heter Buzzador - hur kul som helst! Ska försöka hitta det och bjuda in till en spelkväll för dom som är intresserade :) Imorse kollade vi in reprisen på när Hellner vann guld, jag grät och grät, haha. Tyvärr missade vi melodifestivalen, men jag litar på att det var andra som höll koll på det. Nu har vi varit och storhandlat på ICA Maxi och hunnit med att baka ett bröd som är i ugnen. Återkommer med resultatet :)

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Puss Elle

Helgmys i snökaoset

I helgen myser vi som vanligt, i love mys. Nu ska vi iväg på middag till våra vänner. Eftersom det är snökaos så blir det givetvis bil och inte buss. Man blir så bortskämd när man har garage, man märker liksom aldrig av kylan riktigt. Man åker ner från en varm lägga, i en varm hiss, till ett varmt garage, till en varm bil och ut i ovädret :)

Vad tycker ni om mitt klänningsköp i dag? Som vanligt var det ett fynd, men faktiskt till ORDINARIE pris PLUS att magen fick plats. Glad.

Vad tycker ni om klänningen?



Och vad tycker ni om Edwards size?! Big, right?

 

OBS! Skriv inte "det kanske är tvillingar", är så trött på det :)
OBS2! Gravvevecka 25 denna vecka, HELT SJUKT!

Ha en underbar kväll! Puss på er!


GRATTIS PAPPA!

I dag fyller vår älskade och snygga PAPPA år och det vill vi såklart fira med ett dundrande ståhej;
HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN;
hoppas du får en bra dag med mycket tårta, kärlek och paket (som du gillar)

Kanske innebär även detta rent av en kommentar från självaste Prippen?!





Frippe och Elle

Hittade en sida och fastnade... ganska roligt faktiskt!














Älskade Joline

För två somrar sedan kom jag hem från mitt lediga år från skolan. Jag hade rest jorden runt och levt loppan. Jag blev hämtad på flygplatsen av min bästa kompis Malin och hennes pojkvän. Jag hade lyckats få med mig en dyr champange som jag tänkte att vi skulle dela på under kvällen. Så fort vi kom hem till lägenheten visade jag stolt upp flaskan, men innan jag hann säga någonting sa Malin: - vänta, jag måste berätta en sak. Hon behövde inte säga mer än så, även fast jag inte hade en minsta tanke på att det skulle kunna vara så, så förstod jag precis vad hon tänkte säga. Malin och Manne skulle bli Mamma-Malin och Pappa-Manne. Det känns helt helt galet. Självklart väldigt roligt, men just då kändes det mest konstigt. Det kändes konstigt ganska länge, egentligen ända fram till den dagen då jag fick ett samtal och senare ett sms med en bild på den lilla saken som hade befunnit sig i min bästa kompis mage. Det var för två år sedan, för två år sedan slutade det att kännas konstigt och började istället att kännas självklart och alldeles alldeles underbart. Idag för två år sedan föddes Joline. Underbara, älskade Joline. Jag har såklart älskat henne från första stund men för varje dag växer min kärlek till henne. Hon är ett under och en helt fantastisk liten människa. Jag ser framemot att se Joline växa upp och jag är så glad att jag får vara en del i hennes liv. Hon har och kommer alltid att ha en stor stor plats i mitt hjärta.

Grattis på 2års dagen älskade Joline! 



  


Aj aj aj

Förresten. Kolla in vad som hänger och dinglar utanför mitt fönster. Inte gött att få den i skallen.



Frippe

Yo!

Frippe här. Tillbaka i Övik och idag har jag varit duktig. Trots att jag är väldigt busy på jobbet för tillfället har jag både hunnit med en sväng på stan för att inhandla födelsedagspresent och tränat idag. Gött! I morgon ska jag och Anna (äntligen!) gå och se Snabba Cash på bio, jag längtar. Får nog ta med lite servetter för allt dreggel som kommer att rinna när jag ser min nya favorit och till likes free-card Joel Kinnaman.


Smarr!

Blä

I hate vinterkräksjukan, så är det bara. Stackars mig och stackars Edde. Är dock på bättringsvägen nu, tänkte faktiskt äta en riktig lunch snart. Frågan är bara vad. Sen ska jag ta en prommis och sen ska jag... fortsätta att bara vara, rätt skönt ändå.

Puss!

Happy Valentine's Day!

Gardagen var myche trevlig. Vi hade en lugn dag, gick pa en promenad pa Soder och kollade in gator och affarer som var helt nya i mina ogon. Finns sa himla mycket mysiga sma butiker haromkring! Pa kvallen hade vi ju bokat bord pa Folkbaren eftersom det var en av de restauranger som fanns med i boken "Eat Sweden" som Scott fick av Elle och M i julklapp. Den innebar att man far chansen att ata 2 for 1 pa flera toppkrogar i Stockholm. Jag at en fisk- och skaldjursgryta och Scott at Ankbrost. Till efterratt at jag en chokladmousse med hallon. Det var gott, men med tanke pa priset och servicen far den verkligen inget toppbetyg, skulle saga skulle saga max 3 av 5 och jag tror inte att vi kommer att ga dit igen. Dessutom var chokladmoussen upplagd som en bajskorv vilket verkligen inte gav upplevelsen nagra extra poang. Efter middagen gick vi Gotgatan hem och gick aven in och tog en drink pa Ljunggrens, himla trevligt stalle, dit vill jag daremot ga igen!

Idag har vi varit pa bio och kollat pa filmen, med det passade namnet, Valentine's Day. Riktigt bra!

Hoppas att ni har haft en bra dag, nu ska jag passa pa att njuta av den sista tiden med Scotty for i morgon bar det av till Ovika igen...




Frippe

PS. Alskade Elle ar sjuk! Stackare... vi maste alla skicka lite krya pa sig-energi till henne!


God helg!

Ledsen for min franvaro har pa bloggen men jag har verkligen inte haft tid i veckan. Fullt upp med jobb och plugg. Jag hade en hemtenta i Fysik som min chef hade gjort och jag har slitit mitt har varje kvall... fysik ar verkligen inte min pase chips.

Nu ar jag i Stockholm och har antligen lite kvalitetstid med min love. Det har gatt tre veckor sen vi sags sist sa i helgen ska vi bara vara vi tva och njuta av varandras sallskap. I kvall ska vi ga ut och kaka pa Folkbaren - hoppas det blir smarrigt.

Hoppas ni far en bra helg!


Bjuder pa en bild fran 2007 nar jag och Scott jobbade pa Seabourn...
Kanns verkligen som hundra ar sen men fasen va skoj vi hade.

Frippe

God fredag

Har suttit och läst en massa förlossningshistorier på internet och tårarna rinner som floder, snacka om att man är känslig. Vet inte varför jag gråter heller, men det är inte för att jag är ledsen i alla fall :)

Vi ska köpa ett nytt (eller nytt, vi har ju inget innan men) badkar och det är verkligen en djungel. Varför är vissa asdyra och vissa rätt "billiga"? Som de här tex (från importfabriken) är de sämre för att de inte kostar 30,000? Jag menar, hur bra kan ett badkar vara egenligen? Vad är skillnaden?

Gillar båda dessa:





Vad tror ni? Puss!


Suprise, äntligen ny frippa och färg!


det var verkligen på tiden..... Lite smink på det här så.


Lite bilder

Här kommer diverse bilder för er som är intresserade (typ mamma).




Ny byrå i vardagsrummet:

 


Ny jacka (vet inte vad som hände med hakan):

 

Ny blomma:

 

 

Ny mage: (sorry pappa - du har inte längre störst i familjen E)

 


Gravvejacka

I dag har jag köpt en jättefin... MAMMAJACKA! Tro det eller ej, men den är jättefin och jag vet att jag kommer att kunna använda den utan kulan också. Hade verkligen inte tänkt att köpa någon men jag kunde inte motstå, sen var den inte så dyr heller. Visar i kväll!

PS! Egentligen var det ett tröstköp, för att jag är så arg i dag. Kort sammanfattat; vi hade bokat en resa till Thailand i går men det gick åt helsike. DS!

PUSS!

Råttan måste bort!

Måste bara skriva ett inlägg så att den där fula bilden inte poppar upp varje gång man går in på den här sidan... får ju panik. Jag lovar att komma med en update snart med lite bilder från både Boden och Melodifestivalen.

Later!

Frippe

Snart...

Sista natten i Boden i natt. Idag har vi tolkat med skidor efter bandvagnarna. Det var rätt skoj men så galet kallt att jag trodde att jag skulle avlida flera gånger om. I kväll ska vi ha "avskedsmiddag" och dricka lite vin. Har sminkat mig och bytt om till kläder som inte är gröna för första gången sen jag kom hit. Känner mig som en ny människa. Har gått runt och känt mig så extremt ful hela veckan, en blek liten råtta är precis vad jag har varit, urk!

   
Bjuder på en bild på råttan in action.

Snart kommer jag hem!

Peace

Frippe

Älskade fredag

älskade helg, snart är du här.


Tro vad man ska göra på lunchen i dag. Tråkigt att äta själv på kontoret så jag tror jag går ut och tar en körvsing. Sen vette klåen. Jag är så trött på att gå ut och strosa på lunchen. Det kanske kan anses som ett lyxproblem, men det är jobbigt att ha så mycket butiker i närheten, för när man vill gå ut och få luft är det väldigt svårt att INTE gå in i dom. Ja, ja, jag ska inte klaga i dag.

I går var Emma över och kollade hur vi hade fått det. Hon sa att det var fint och jag tror hon menade det också :) Vi åt körvsingstroganoff och både hon och Mark spårade och sa flera gånger att det var gott, kanske för att göra mig glad, kanske inte. Sen såg vi på film, jag somnade inte.

I kväll hoppas jag på fredagsmys och det tror jag att jag kommer att få. Vi har redan beslutat vilken mat vi ska äta, sen ska vi äta ost och kex, mysa och se på Lets dance. Det kan inte gå så mycket galet med det upplägget. Sen har vi lite kvar att fixa med lägenheten i helgen förstås. Lite saker som vi har kvar att ordna:

- Sideboard till vardagsrummet
- Få bort klisterstjärnor som suttit på väggen i Eddes rum och eventuellt måla om väggen
- Krukor och blommor till vardagsrummet
- Tavlor och mattor till hallen

Får se hur mycket vi hinner med.

Hoppas ni har en bra dag!

OBS! Edde sparkar mest hela tiden nu, han verkar vara en riktig vilding...


Puss!



Är sjukt sugen på en semla - någon som fuskat än? Var tvungen att lägga upp denna bild på Frippe...

Skitdag

Jag hatar dagar när ingenting går som man vill. När dumma människor inte kollar på en när man håller upp dörren, när man får magsår för all stress, när pengarna börjar ta slut fastän månaden knappt har börjat, när man inte förstår sig på folk och allt helt enkelt är piss. I dag är en sånn dag. Stockholm, vad är det för jävla stad egentligen. Jag vill också vara i Boden. Hejdå.

Uppdatering från Boden

Finner inte ord för det här. Ett som är säkert är att detta kommer vara det mest ostekiga jag någonsin kommer vara med om i mitt liv. Får väl erkänna att det är rätt roligt ibland men jag börjar bli rätt less nu. Vi åkte från stället där vi bor kl 7.30 i morse och kom tillbaka kl 20.00. 


Terrängkörning.


Lite snö.



Försöker få igång Blåslampan som används till motorvärmaren.

Jag räknar timmarna tills på lördag nu...

Frippe

Boden

Jag befinner mig i Boden och här är det kallt 'nå jävulskt'. Har klarat av första dagen utan att förfrysa varken fingrar eller tår. I morgon är det dags för nya utmaningar... rykten säger att vi kanske ska tolka med skidor efter bandvagnarna, det lät ju vara varmt och skönt.

Jag försöker anamma min chefs uttryck 'att frysa är att mysa'.

Det går sådär.

Jag klär mig i alla fall efter vädret. Här kommer en bild på dagens outfit:


Oh yeah, I´m so sexy...


Frippe

RSS 2.0