All you need is love

Så gulligt att jag går sönder!

http://www.youtube.com/watch?v=bk008Uv3wac


Härlig helg

Helgen började bra. Fredagsmys - bara jag och roddan. Det är man inte bortskämd med eftersom Scott inte riktigt fattat poängen med "fredagsmos". I lördags var vi bara hemma och slappade hela dagen. Hade tänkt att åka till Grönan men vädret fick oss att spara den aktiviteten till en annan helg. På kvällen tog vi oss dock in till stan för att titta på Champions leauge finalen, vi begav oss till Dub på Hötorget där vi mötte upp med några av Scott vänner, tittade på fotboll, drack några öl och hade det trevligt. Idag stod det söndagsmys med Malla och barnen på schemat. Vi möttes upp i Stinsen där vi shoppade, käkade lunch, fikade och hade det allmänt göttigt. Sista anhalten för helgen var bio inne i stan, jag, Scott och Derek tittade på Baksmällan 2. Inte riktigt lika rolig som 1:an men ändå sjukt rolig! Nu är det soffläge som gäller och snart väntar sängen. En tuff vecka som väntar... bara tre arbetsdagar men sjukt mycket att göra, måste vara effektiv!

Jag bjuder på ett litet bildspel med mina två favorit-tokstollar.


Sureperar.


Lite gladare.


Jätte glada! Puss på er - Love you millions.


Frida

Första prillan

Värt att notera: I går tog jag första snusen på 2 år. Dessvärre blev jag lite besviken, det bara brände en massa och var inte alls speciellt gott. Segt, för som jag längtat. Jag har ju sagt att jag ska börja snusa igen om Mark inte slutar när Edde fyller 1, så vi får väl se om man blir en snusmumrik igen.



Sent i kväll ska Hanna och Robban komma på besök, det ska bli så mysigt! Robban ska dessutom fixa elen på vårt nya spabad. Visar bild i morgon! Snart bär det av till stan, ska ha möte med min chef.

Puss Elin

Solen skiner

I dag är en bra dag, det känner jag på mig. Bara jag får sova ett par extra timmar så har jag världens energi och orkar med vad som helst.

Puss Elin

Födelsedagsfirande

Igår firande vi ju såklart Elles födelsedag. Mark hade ordnat allt så bra och Elle bjöds på överraskningar hela dagen och kvällen. Jag tror och hoppas att födelsedagsbarnet är nöjd och glad över hennes dag. Eftersom jag i vanlig ordning agerade papparazzi så tänte jag bjuda på lite bilder från dagen.


Dagen började hemma hos världens finaste familj - Hammarberg/Eriksson i Ensta.


Det bjöds på smarrig tårta.




Kunde inte varit bättre väder.


En bira eller två i solen.


The south african brothers var såklart på plats.


Sen var det dags för femkamp.
Snygg-Emma gör sig redo...



Lennart visar hur en boll ska kastas.


Pappa visar upp sina talanger.


Roddans tur.


Sörra koncentrerad.


Kix!



Mark visade hur man kastar pil.




Stafett-spikning var en annan gren.



Sen bjöds det på en fantastisk god lunch.


Födelsedagsbarnet njöt av ett glas rosé i solen. Världens bästa Elle!


Edde höll låda och charmade morfar.


Söt-nöt.


Edde fick ta på sig pyjamasen medan mamma stylade om för nya äventyr inne i stan.


När Elin och Mark sen kom in på Nordic Sea Hotel väntade en överrasking.
Där satt vi och väntade, så lätt blev hon inte av med oss!



Sen tog vi en drink inne på Icebar. Man saknar ju kylan nu när sommaren börjar smyga sig på så några minuter i minusgrader satt fint. Roligt att göra något anorlunda :)


Skål och sång blev det för Elle inne i isbaren.


Snyggingar!


Galet goda drinkar.


Sen var det dags för att hoppa in i en taxi för nya äventyr.


Taxin stannade på Orangeriet...


där vi skålade i champange...




... och goda drinkar


Grabbarna


Bredbybrudarna


VÄRLDENS FINASTE!
Efter några drinkar på Orangeriet åkte Elin och Mark iväg för att tillbringa natten på hotell och för att få lite välförtjänt egentid.


En stor eloge till Mark som ordnade en sån härlig dag för Elin. Du är grym!

xoxo
Frippe



Grattis!

Idag är en väldigt väldigt speciell dag, för idag är det Elles födelsedag! Min underbara, fantastiska och vackra syster fyller 25 år! Jag är så otroligt stolt och glad över att jag har en sån fantastisk syster. Hon har ett så stort och varmt hjärta och är den bästa syster man kan få. Även fast vi är väldigt olika på många sätt så finns det ingen som känner mig så bra som hon gör.

Elin - min älskade syster - jag älskar dig högre än himlen.



Grattis på din dag!



xoxo
Frida

Beröm och dagens teknik

Hej!

Nu är jag på väg tillbaka till Stockholm. Ska bli så skönt att komma hem. Mötet idag gick bra, jag fick till och med en kommentar i slutet av mötet utav en av kundens representanter som sa att jag var "extremt kompetent", så det var ju nästan värt att stanna en extra dag i Karlskoga bara för det. :)

Jag sitter på tåget och tittar på lite bilder som jag har i datorn. På den här datorn (man kanske kan det på alla datorer nu för tiden?) så kan man typ "tagga bilderna", har man taggat några bilder med ett namn så kommer det sen automatiskt upp förslag på namn när man går igenom andra bilder. Oteknisk som jag är så tycker jag det är jätte häftigt och sitter och fnittrar för mig själv. Men, håll med mig, visst är det lite roligt?!





xoxo
Frida


Karlskoga - yey!

Jag är i Karlskoga för att jobba, var tänkt att jag skulle vara här i 2 dagar men det blir 3 istället. Igår bodde jag på Bofors Hotell som jag bott på innan, det är ett trevligt hotell. Eftersom det inte blev bestämt förrän idag att jag skulle stanna en dag till så hade jag inte bokat något hotell.  Bofors Hotell var fullbokat och istället har jag nu hamnat på Karlskoga Hotell. Det är väl inget större fel, jag borde väl inte klaga, men stek är det då inte, så mycket kan jag säga. Upptäckte dessutom att det inte fanns någon reasturang på hotellet och ingen möjlighet att beställa något ätbart heller... dom bjuder på mackor istället. Jag har ingen lust att bege mig ut i regnvädret för att leta reda på någon restaurang och sitta där som en mupp och äta själv - blir därför mackor till middag.

Internet fungerar extremt dåligt så det går inge vidare att jobba. Så nu ligger jag här och har det extremt tråkigt. Ska nog hoppa in i duschen (ber till gud att det är varmt och skönt) och sen lägga mig i sängen och börja läsa en bok på 700 sidor som jag fått i uppdrag att läsa inför min resa till Washington, roligare kan man ju ha men det är ju dumt att klaga...

Jag tänkte ladda upp en bild på mitt rum så ni får se hur jag har det men det funkar inte (irri) så ni får nöja er med detta extremt ointressanta inlägg.

Hoj.

Frid

Vad gjorde ni inatt?

Vi var vakna vi! Det är nämligen Edwards favoritsyssla! Känner mig som slakt.
Idag blir en riktig innedag, hoppas han är nöjd med det. Just nu sitter han och leker SJÄLV så det bådar gott, so far.

Just nu i detta nu håller vi tummarna för vår tredje familjemedlem! ♥



UPDATE: Att han satt själv och lekte hade sin förklaring. När jag tittade dit strax efter satt han och åt på blomjord, vart han nu fått det ifrån. Livrädd mamma som man är ringde jag till 112, var ingen fara dock :-)

Världens bästa kille

Efter en hel eftermiddag full med gnäll så kom min räddare i nöden hem och tog över. Det hann bli många tårar från både mig och tjoppas som inte är på sitt bästa humör. Jag blev just beordrad att sätta mig i soffan och lämna både ett kletigt kök och ännu kletigare bebis bakom mig. Tänk om ord kunde beskriva hur mycket jag älskar honom, men det går ju inte. ♥

Elin


Update

Hej i regnrusket, hoppas allt är bra!

Här rullar det på som vanligt. Var med Edde hos barnläkaren i dag, för att kolla magen igen. Inget nytt, inget gammalt. Är så sjukt trött på att han måste ha så ont. Jäkla mage. Var till centrum en sväng och köpte några pelagoner (skugsmulle) och lunchade med en kompis.

Tänk, snart är det juni och Edward fyller ETT ÅR, hoppas ni kan komma på hans kalas!

Sköt om er.

Elin


Häringe Slott

Skönt att komma bort, få lite miljöombyte och bara ta det lugnt och njuta. Vi har haft det riktigt bra!
Häringe Slott ligger ungefär 1 timme utanför Stockholm, det är lätt att ta sig dit kommunalt och ett perfekt ställe att åka för en weekend.


På igång mot Slottet.


Underbart på både utsidan...


...och insidan. En fantastisk miljö. Väldigt speciell.
Här satt vi för "afternoon tea".



Baksidan av slottet med Sveriges första utomhuspool. Den var dock inte vattenfylld än för iår, men det gjorde inte så mycket, var ändå alldeles för kallt för att bada.


Underbar omgivning.


Vi tog en kort promenad ner till vattnet.




På väg mot en middag på slottet...


Min förrätt, smarrig och fin :)


Roddan nöjd över sin varmrätt.

Vi är väldigt nöjda. Tack till pappa som lät oss utnyttja hans gratis hotellövernattning!

I morgon åker jag till Karlskoga för att jobba. Tar morgontåget kl 06.15 från centralen. Blir en tidig kväll...

Puss,
Frippa

Äntligen

Vi har äntligen fått våra nya balkongmöbler, glad! Vi har ju inte riktigt samma resurser vad gäller blommor som Elle men något lite grönt var vi ju tvungna att ha. Jag tog därför hjälp av experten Elle. Vi begav oss iväg för att köpa något fint och efter många om och men slutade det med något som jag skulle kalla "en salig blandning". Elle fixade och donade och jag är så nöjd, det blev jätte bra! Vi behöver ju pimpa balkongen lite mer men vi får ta det eftersom.











I går var vi på afterwork med Anna och Erik, otroligt trevligt var det. Vi har alltid så trevligt när vi umgås. Elle och EJ tittade också förbi en sväng.

Nu ska jag och Scott åka till Häringe Slott och götta oss. Vi ska tillbringa natten där och bara umgås och ha det mysigt. Hoppas att ni får en fin helg!

Puss
Frippe

I love vårt hem

Hela vårt hem blommar just nu och det är helt fantastiskt. Jag önskar alla den känslan jag har om dagarna nu, när jag sitter och dricker morgonkaffet på bron och hör fåglarna kvittra och ser solen stråla, när jag går ut och kollar om kryddorna kommit upp ur jorden jag satt, eller om några nya blommor slagit ut på baksidan. Vår trädgård är som en liten oas. Det är så fridfullt, mysigt och underbart och jag njuter varje sekund. Nu förstår jag verkligen varför vi köpte det här huset för det är mer än en dröm. Varje dag upptäcker jag en ny blomma jag aldrig sett och då och då plockar jag in några favoriter i små vaser, och de doftar fantastiskt. Man önskar att tiden gick att stoppa. Det bästa är dock att det bara kommer fler och fler hela tiden, tänk när alla tusentals rosor blommar, eller när alla jordgubbar, smultron och blåbär kommer fram. Vad händer, jag har blivit värsta trädgårdsmänniskan, jag chockar mig själv för hur mysigt jag tycker att det är. Jag skiter i om det är muppigt, jag ska fan bli skogsmulle eller nått!

/E

 


London

Hej på er!

Just nu befinner jag mig i London - mitt i smeten faktiskt, bor alldeles vid Piccadilly Circus. Ska på konferens i morgon bitti så åkte ner idag för att hinna fram i tid. Efter lite strul innan jag hittade fram till hotellet så hade jag checkat in och fått mitt rum vid halv 6. Jag vände bara i dörren och begav mig med raska steg till Oxford street... kan ju inte annat än att älska shoppingen här alltså. Jag blir helt galen. Efter ca 2 hektiska timmar på stan är jag nu tillbaka på hotellet, måste få i mig nån mat och sen ska jag hoppa i säng. Har inte riktigt koll på hur jag ska ta mig till konferensen i morgon, är nog god tid att reda ut det nu. Blir en tidig morgon i morgon.

Caio!

Frippan


Vilken helg!

Oslagbart väder och underbart sällskap = en fantastisk helg!


Sightseeing i Stockholm.




Tog båten ut till Fjäderholmarna.














En drink eller två på Josefinas.








Blev bjudna på en underbar lunch hos Elle och Mark.


Edde höll låda..


Han charmade alla som vanligt!


Efterrätt blev det också - sjukt smarrigt!






Emma och Edde relaxing... :)

Puss,
Frippe

Presenter

Måste bara visa två till presenter vi fick...


Jag fick ett vinglas i riktigt "south african style". I bakgrunden ser ni en ölflaska i trä, det är en öl som vi alltid drack när vi var i Mozam, 2M, nu fick vi en flaska gjord av trä av den ölflaskan, ett fint minne, kommer alltid få oss att tänka på vår underbara semester förra året.

:)

Finbesök

Äntligen har Scotts underbara mamma - Nicky - anlänt till Stockholm. Det är hennes första besök i Sverige och det ska bli så roligt att visa henne "mitt land". Jag och Nicky känner varandra väldigt bra eftersom vi har tillbringat så mycket tid tillsammans när jag har varit i Sydafrika. Det är SÅ roligt att hon är här och hälsar på. Jag mötte uppe henne på flygplatsen idag och ikväll är vi hemma hos mig och Scott och bara myser. Scott lagade en riktigt god middag, nu sitter vi och pratar, umgås och dricker vin, väldigt väldigt trevligt! Derek är ju också här så det blir en riktig familjehelg det här. På söndag ska vi försöka styra upp en träff med Elle, Mark, Edde och mamma. Blir första gången som mamma och Nicky träffas, spännande. :)


Scott, Nicky och Derek


Nicky hade med sig massa fina presenter. Bland annat fick jag dessa fina armband.
Redan mina nya favoriter...


Hoppas att ni får en trevlig helg, för det tänker vi ha.

Puss,
Frippe

Mission completed


Yes, alla blommor lever. Andra och sista delen av uppdraget utförde jag igår. Nu håller vi tummarna för att inga blommor hinner tuppa av innan i morgon när Elle är hemma igen. :)


Yes!

Annars har det varit en bra helg. Blev party i fredags och sen var resten av helgen lugn. Helt otippad joinade min bästigaste Malla oss på en utgång. Galet roligt, det var verkligen inte igår. Vi hängde först på Scotts favvohak med hans arbetskompisar, det var myche trevligt. Sen gjorde vi dock misstaget att gå vidare till Spy Bar, riktigt fiasko. vad har hänt med det stället egentligen..? Not cool, not cool. 


Mina favoriter på Dub.

I söndags hade jag, Malla, Jolle och Sebbe lite av en familjedag. Vi hängde på Övre Järvagård som ligger alldeles bredvid där jag och Scott bor nu. Det är en mysig gård med massa djur och en otroligt trevligt café. Jolle invigde sin karriär som ryttare (ponnyridning) och det var så roligt att se henne, hon såg så stolt och glad ut. Vädret var inte det bästa men vad gör det när man har världens bästa sällskap.

Finaste Joline.

Puss på er!

/Frida

RSS 2.0