Uppdrag del 1

Jag har fått i uppdrag att ta hand om Elles gröna vänner när dom är på semester. Med tanke på att mina fingrar inte är speciellt gröna är jag väldigt tveksam till om jag kommer att lyckas med mitt uppdrag. Här kommer i alla fall bevis på att jag gjort så gott jag kan...



Jag blev dock lite förundrad, jag hittade detta utanför dörren, är det min belöning, har Elle börjat vaska pengar eller vad ska det betyda?


Jag passade även på att snoka runt lite och hittade något intressant... mycket intressant...


Fortsättning följer.

/Agent Frippe

Om någon har missat det så är det vår nu...



Det blommar big time utanför mitt jobb.

Härligt!

/Frippe

Påsk 2011

Vilken underbar påsk vi har haft!

Jag, Scott, Derek, Pappa, Sören och Kicki (+Soya) tillbringade påskhelgen i fjällen. Det var verkligen helt fantastiskt! Vädret var det bästa och allt annat var också i värdsklass. Scott hade ju varit i fjällen förut men för Derek var det första gången. Han fick uppleva många nya saker som han inte gjort tidigare - pimpla, åka skoter, skidor, snowboard, snöbollskrig och bygga snögubbe m.m. Enligt honom var det en av dom bästa helgerna i hans liv och han var så tacksam över att han fick följa med. Snacka om bra betyg!

 







Hoppas att ni också har haft en härlig påsk.

Elle, Mark och Edde är just nu i Turiket och göttar sig.

Puss
Frida

Min sjuka lilla älskling

Min stackars lilltjoppas är sjuk och har varit det i flera dagar. Det är en jäkla magsjuka som inte vill ge med sig och han får inte behålla någonting vi lyckas få i honom. Han är helt slut såklart och det är så hemskt att jag inte kan göra något för att hjälpa honom. Var 5:e minut får vi hålla fast honom och spruta i honom vätskeersättning och han blir lika ledsen varje gång, han tycker säkert att vi är världens mest elaka människor. :(


Om han inte kissar måste vi åka in på sjukhuset igen...

Hade sett så mycket fram emot morgondagen då vi skulle hänga med våra fina vänner hela dagen men icke, sen får vi se hur det blir med resan på tisdag, som det ser ut nu ser det ganska mörkt ut. Trist, men det viktigaste är såklart bara att han blir frisk. Vi var tvugna att sätta oss i bilen i går och åka och köpa kaffe inne i stan (för att hålla oss någorlunda vakna på dagarna), och då passade jag på att springa in och köpa en sjukling-present till tjoppas. Hans favorit i miniformat, skurborste och sop! Han blev så glad! Han är så himla stark vår lilla kille, så glad fastän han är så svag och hjälplös. Får verkligen hålla tummarna för att jag inte blir sjuk, för Mark har nämligen blivit dålig han med, så nu har jag två att ta hand om, fastän M får bli nedprioriterad :) Hoppas ni har det bättre. En glad påsk på er.

Elin



Glad!

Idag fick jag en väldigt trevlig nyhet på jobbet. Jag har blivit antagen till ett globalt program inom företaget. Det känns väldigt spännande och roligt. Bland annat väntar en resa till Washington i Juni, jag har ju aldrig varit i USA så det känns hur grymt som helst.


Glad glad glad.

Peace,
Frippe

Gött gött i gött gött



Bra med konsulter på jobbet... Smarr hela dagen idag. Mår lite illa fortfarande.

Otroligt skönt med en kortvecka. På onsdag kommer Scott och hans bror Derek upp till Nörrland och på torsdag morgon åker vi vidare upp till fjällen för att fira Påsk där. Det ska bli så härligt och roligt. Det kommer blir första gången för Derek med att se så mycket snö, åka skidor och pimpa. Det ska bli en upplevelse att se. Skrattar jag bara hälften så mycket som jag gjorde förra året när Scott skulle åka snowboard så kommer jag nog ha träningsvärk i magen i minst en vecka. Vi håller tummarna för att det finns mycket snö kvar och att det blir massor av sol!

Puss,
Frippe

Mambo

Jaha, då är man bostadlös varannan vecka i Övik. Det känns så klart otroligt skönt att ha ett riktigt hem i Stockholm. Men frågan är ju hur jag ska lösa min bostadsituation dom dagarna i månaden som jag inte är i Stockholm. Jag har inte direkt någon plan än, men det löser sig säkert. Just nu har jag tagit mitt pick och pack och flyttat hem till Brebban. Har varit mambo i snart en vecka nu. Mysigt och lyixgt känns det än så länge. Mamma passar upp mig så jag känner mig nästan som 12 år igen. För mig går det bra, undra hur länge mamma orkar med att ha en vuxen dotter hemma...?! :) 

Jag gick förbi i min gamla och i princip tomma lägenhet i dag efter jobbet. Det känns lite sorligt men jag vet ju att jag gjort rätt. Satte mig på "ballen" och njöt av det fina vädret och den underbara utsikten för en sista gång. 





På lördag ska jag flytta ut dom sista grejorna och städa ur. 

Peace.

/Frippe

Måndag & SOMMAR i luften

Helt galet underbar dag. Kan man bli annat än lycklig av denna värme? Som högst såg jag SJUTTON grader på termometern. Jag och Julia åkte till Åkersberga med småttingarna och käkade lunch och kikade på som vanligt underbara ting. Höll mig dock från att köpa något, imponernade. Sedan åkte vi vidare till Arninge där det köptes liiite men inte mycket, bland annat fleecefiltarna nedan som kommer vara sköna till sommarkvällarna. Tiden gick snabbt som vanligt och plötsligt var jag nästan sen till Eddes 10-månaders kontroll när vi satt där i lugnan ro och drack latte :)
Vi mötte upp M på BVC och Edde fick väl godkänt av läkaren! Sen blev det en onyttig middag i Täbban och nu är vi hemma igen. Ikväll ska jag plantera. Shit, jag har verkligen börjat gilla det här med blommor, det trodde jag aldrig. Har till och med burit fram ett bord som jag har som planteringsbord, är inte det avancerat så säg! Kräver bildbevis. Idag invigdes Eddes nya vårjacka också.

Hoppas ni haft en lika bra dag som vi haft. Tack Julia och Wilma för en mysig dag. Nu ska det planteras örter och kramas med mina killar.

♥/E


Lördag med vår i luften

Vilken underbar dag! Vi har varit runt och yrat, blandannat ätit lunch på mitt nya favvoställe i Åkersberga, en stor butik/handelsträdgård som heter "växtförsäljning" där man kan äta lunch, fika OCH shoppa på samma ställe. Gött. I dag blev det till och med lite blom-köp som har planterats. Vi hittade några till grejer till uterummet också, så när vi kom hem blev det lite fix och trix med det. Det har tagit ett tag att få ihop alla saker som passar men nu börjar det verkligen likna något tycker vi. Nu ska det bara planteras lite färska kryddor, lite mer blommor, sen är det nog klart! Mysigt. Kan inte vänta tills vi ska sitta där med våra nära och kära varma sommarkvällar med alla ljus tända och bordet dukat med massa god grillmat. Underbart. Bjuder på lite foton, vad tycks? Som ni ser längst ned har bron fått sig lite blommor också, det gör verkligen så himla mycket med lite färg. Nu är det dags för mat. Verkligen lyckad dag i dag trots att vi har varit krassliga. Det bästa jag vet i hela världen är att åka ut på små äventyr med min älskade lilla familj. Så mycket kärlek. ♥


Elin

 


Kalas-Karin + Fest-Frida

Kalas-Karin är i stan så ikväll blir det party-party!



Fredagsmys

står nu på schemat... Har tagit bilder på nya blommor som ploppat upp, säkert 5 st, återkommer med bilder så kanske jag kan få lite tips om vad det är för något.

Efterrätt: Pannacotta med vit och vanlig choklad, passionsfrukt och hallon. Gött? Jovars. + vin.


Trevlig helg!

Elin

Först ut att möta döden

Värt att notera; första dödade getingen för i år. Såg en myra förra veckan också, inte bra, inte bra. Måtte de små flygande besvären inte bli så många denna sommar....

/E


Älg?

Det bor en hel del djur i vår trädgård, blandannat detta rådjur som trippar omkring här om dagarna. Först tycker jag det var läskigt men nu börjar det bli lite mysigt. Kanske man ska ge honom ett namn. Att det är lite dålig bild betyder inte alls att våra fönster behöver putsas, inte alls....



I dag ska vi åka och äta lunch med M i Stinsen, mys. Men först blir det en sväng till Täbban för att hämta upp stövlarna. Vi är fortfarande jätteförkylda och hoppar över babyrytmiken och öppna förskolan med för den delen.

Just det, Emma trodde att rådjuret var en älg i går.

Puss E

Onsdag

Samma sak varje morgon. Bygga upp, riva ner. Sen tittar han undrandes på mig;
- varför bygger du inte upp igen mamma? NU!
Sötis.



Det gick jättebra att vara barnvakt i går by the way, fastän det bara var drygt en timme så var det lite nervigt hur det skulle gå, men det var inte alls några problem. Lite ovant bara att ha två sötisar hängandes i benen :) Jag hann tillochmed dricka två koppar kaffe, äta kakor och en MASSA choklad som Julia ställt fram. Gött!

Om jag har mer träningsvärk i dag? Svar ja, det är allt jag säger. Till råga på allt har jag blivit jätteförkyld också, igen, det hade ju precis lagt sig. Fan. Välkomna tillbaka hosta och snor, varmt välkomna..

Elin

Vårt nya hem

Jag misstänker att det finns några som är sugna på hur vi har fått det i vår nya lägenhet.
Här kommer lite bilder!


Hall


Vardagsrum/kök




Lite skit på balkongen, men det kan ni väl bortse från :)


Kök med diskmaskin och massa förvaring - grymt!


Sovrum


Precis plats för sängen, tur att man inte har en riktig dubbelsäng.


Badrum med tvättmaskin och torktumlare - lyx!

Fattas bara att få upp lite tavlor på väggarna nu, annars känner vi oss rätt klara.
Vi är så glada och trivs fantastisk bra i vårt nya hem. En härlig känsla!

Puss,
Frida

Gummi!

Måste också visa mitt senaste dåliga samvete = shopping. Ett par till mig, ett par till E (i framtiden). Kunde inte inte hålla mig när det var så sjukt bra pris på dom. 699:- för mina, 399:- för minis. /E


Vilket skämt

Behöver jag ens nämna att jag har träningsvärk? 60 min pump (hette det så J?) kanske inte är det bästa för en så totalt otränad som jag. Tack för all coachning iaf, det behövdes kan jag säga. Hur finns det en möjlighet att jag ska kunna gå och bära omkring på en 11-kilos sötnos hela dagen? Not big. Eller, vänta nu, TVÅ bebisar till och med. Ska passa Wilma i ca en timme idag, lite nervöst men kul! Hoppas träningsvärken lägger sig lite bara..

/E

Vår vare här!

Vilken fantastisk dag! Trodde först att det skulle bli en grå måndag, men här står jag med solen i ögonen och är lycklig ända in i själen. Jag och E-H har varit på promenad och handlat mat och på vägen hem somnade Edde i vagnen och jag passade på att göra lite sightseeing i trädgården. Det visade sig att det ploppat upp lite av varje och det är så obeskrivligt mysigt att se. Vem kunde för några år sedan tro att jag kunde bli så lycklig för att en liten blomma slagit ut, i min egen trädgård.

Bjuder på lite blommor som jag hittade. Fina va?


Vet ni vad? Ikväll ska JAG träna, det ni. Julia och Susanne är så hurtiga (låter som jag är 90+) och har inspirerat mig till att ta tag i mitt kaksmuleliv, åtminstone en gång :) Innan dess blir det entrecote och någon fettig sås!

♥/E

Here we come Stockholm

Nu är vi på väg. Jag sitter i baksätet med TV:n. Pappa kör och Hanna sitter fram. Släpet är proppat med grejor! Jag är så förväntansfull och glad. Weeeiiiiiiii! Lär ju ta sin lilla tid det här, är ju en bit att köra men det ska nog gå bra. Scotty-boy har redan åkt till lägenheten med sina saker, beställde en taxi och proppade in allt där, haha.



Peace, Frippe

RSS 2.0