Halva halva

Slog till på en ny kudde till soffan idag, lite freaky med roligt med lite färg.
Halva reapriset, love it! :)


Blomsterchock!











Missförstå mig inte, jag fullständigt älskar blommor! Men det känns som att förekomsten av blommor i samband med födelsedagar ökar i takt med åldern. Bara en lite observation. Vår lägenhet har aldrig varit så här fylld av vackra blomster.


29 barre

Vilken fin helg det blev trots att jag helt verkar ha tappat förmågan att planera mitt egna liv så blev det bra till slut. I fredags blev det AW med Elle och Scott på ett mycket speciellt ställe som heter Peppar, jag har aldrig sett så mycket juldekorationer i min liv... framför allt inte i slutet av januari.

Elle sov hos oss så på lördag när vi vaknade (lite sega minst sagt) fanns det ingen tid för vila. Det skulle fixas och donas, handlas och bakas. Som tur var hade jag Elle till hjälp vilket räddade min dag.

På eftermiddagen fick jag besök av Malla, Jolle och Sebbe. Det blev tårta och massa mys.






När det var dags för Malla och co. att åka hem kom precis Anna och Erik och tog över fikabordet. Lite senare kom även Adam, John och Charles och det hela övergick till en förfest.


Kvällen avslutades på Hotellet, där det blev middag och drinkar.
Elle hade varit på annat äventyr ett tag med dök sedan upp och gjorde oss andra sällskap.
Myche trevligt!


Tack till alla som förgyllde min helg med sitt sällskap, telefonsamtal och meddelanden!

Puss,
Frida

Göttigt!

Tårta idag igen. Det här med att fylla år är inte så bra för Beach 2012. :)


:(

Användningen av den där nya bikinin känns extremt långt borta just nu...


Trevligt!

Födelsedags firande i förskott - vilken göttig överraskning. Tack Hanna och mormor!


Men alltså...

vad hände?!

En promenad till mormor utvecklades till något som kan liknas med en upptäcktsfärd på Antarktis.

Herregud vad det snöar!

image description

image description


Ny bikini beställd...



Hoppas den passar!

I like it - I like it a lot.

Bättre sent än aldrig...

När jag och Karin var på Fotografiska köpte jag en affisch som jag verkligen gillade, men jag har inte förrän nu fått tummen ur och köpt en ram. Har inte fått upp den på väggen än, måste invänta Roddans hjälp. Det ska hänga ovan för köksbordet, tror det kommer bli bra.

Vad tycks?


Segeperhelg

Jag har inte känt mig riktigt 100 i helgen så det har varit riktigt lugnt, inte gjort mycket, bara varit hemma och fixat och donat lite.

I fredags var vi dock och tittade på den amerikanska versionen av Steig Larssons första bok - The girl with the dragon tattoo. Jag tyckte den var bra men lite tråkigt när man både läst boken och sett filmen och vet exakt vad som ska hända. Jag tyckte inte att Salander var lika bra men i övrigt tyckte jag filmen var minst lika bra som den svenska.

Lite roligare för Scott att se denna också. Jag tvingade ju honom att se den svenska (utan engelsk text), schysst. :)


Beach 2012

Eftersom "Beach 2012" närmare sig för mig och Roddan i och med vår mexikoresa så kände jag att jag var tvungen att fylla på utbudet av sommarklänningar i min garderob. Tokfyndade därför två rackare på Nelly här om dagen och fick hem dom idag. Sitter som ett smäck så nu har jag två outfits säkrade... :)





Annars är allt bra. Började min nya tjänst förra veckan, känns något förvirrande men väldigt roligt med något helt nytt och utmanande. :)

Frida

Gott Nytt År!

Det nya året firade jag och Scott in på Oyster Bar här i Stockholm. Otroligt trevligt, god mat och grym underhållning. Ryan Roxie som spelat med bland annat Alice Cooper var där och åt och betalade sin nota genom att köra några låtar, grymt uppskattar. Champagnen flödade och vi stannade kvar fram till 2. Lyckad kväll!


RSS 2.0