Update 2:

Washington DC

Jag har det bra!
Mycket jobb, många intressanta människor men väldigt intensivt med mycket information på samma gång och lite tid att hinna smälta allt och njuta av att jag är här och får uppleva allt detta.

Sista dagen på kursen i morgon. Har hunnit med "all" (i alla fall det viktigaste) sightseeing redan så på fredag blir det SHOPPING för hela slanten. Hoppas att jag har lite energi kvar till det....

Puss
Frida

Status:

MYS I TRÄGÅRN!




Edde och pappa gör härlig pose i bakgrunden!

Midsommar!























Vilken härlig midsommar vi har haft!
Vi firade gårdagen på Gräsö med härligt sällskap, otroligt god mat och fantastiskt väder.

Nu ska jag packa det sista och i morgon bitti åker jag till Washington - spännande! :)
I mån av tid ska jag försöka uppdatera er om hur jag har det...

Puss, Frida

Mamma mamma mamma

Edward är inne i en extremt mammig period. Det är mysigt, såklart, men rätt påfrestande ibland också då en tolvkilosklump hängandes runt halsen kan vara lite småtungt. Huvudvärken är tillbaka och kanske är det pga av det. Ska gå till kiropraktorn på måndag igen, hoppas han kan hjälpa mig igen. I dag har vi hunnit med att gå på 1-års kontroll, shoppat lite, plockat smultron och gungat i trädgården. I morgon får jag ett spännande samtal, håll tummarna. Kram Elin

Snart helg igen!

På häggan är vi lediga på torsdag, så snart är det helg igen. Fantastiskt! Midsommar kommer vi att fira på Gräsö och sen på söndag åker jag till Washington. Börjar faktiskt att få lite resfeber. Känns både spännande, nervöst och såklart väldigt roligt. Frida

AW - Burgers and Stuff

Igår kväll hängde jag med min fina vän Anna.



Vi var på Burgers and Stuff på födelsedagsmiddag för en tjej som vi träffade när vi reste tillsammans för fyra år sedan. Det var trevligt, god mat och ett härligt ställe. Efter middagen skulle många andra dra vidare ut men vi bestämde oss för att istället åka hem till Anna för ett glas vin och lite tjejsnack. Timmarna flög iväg, precis som det gör när man har trevligt, och jag kom inte hem förrän klockan 3. Trots det är jag pigg som en nötkärna idag - till skilland mot älskade Roddan, han fick all-in igår och kommer nog inte bli människa på några timmar till... Det är hårt att ligga på topp! :)

Puss
Frida

1 år!


Det har nu gått ett år sedan denna lilla fantastiska människa kom in i våra liv, Edward Harry Hammarberg.

Grattis på födelsedagen älskade lilla vän.
Jag älskar dig högre än himlen!

Frida

No more glasögonorm!

Äntligen har jag fått tummen ur och skaffat linser. Så härligt att se helt perfekt utan brillor.



Måste även varmt rekommendera Smarteyes. Riktigt bra service och extremt trevlig personal.

/ Linslusen (nu i dubbel bemärkelse) Frippe

På stan

Nu är det ju snart fredag igen, men förra fredagen åkte jag och Elle in till stan för att ta en drink tillsammans med Scott. Det var underbart väder (är ju som bortblåst nu) och vi hade riktigt trevligt. Vi började kvällen på Scandic Aglais terrass med utsikt över fantastiska Stockholm. Mer sånt i sommar hoppas jag på!





Love,
Frida


Tiden bara springer iväg...

Efter en otroligt fin helg innehållande häng med både Elle och Malla samt kvalitetstid med Scott är det nu redan tisdag kväll. Jag hinner inte med.... så mycket jag vill/måste göra men så lite tid.

Ikväll står kvällsläsning på schemat, jag har en bok på 700 sidor som jag måste hinna läsa innan den 26:e då jag åker till Washington (!). Jag har laddat upp med något riktigt göttigt som ska hålla mitt fokus uppe, en skål med svenska jordgubbar, gud så gott.



Puss,
Frida

Vår lilla gormand

Edward äter numera inte bröd utan pålägg. Serveras törrt bröd så slängs det på golvet, och inte heller vilket pålägg som helst passar, utan det senaste som går för sig är philadelfiaost, då är det nam nam nam.

I dag kommer Maggan, ska bli så härligt! Jag ska nog ge mig iväg på en runda och kanske till och med en middag med Julia ikväll, gött.

Just det, hade visst missat att säga till mamma till och med att han kryper för fullt nu, och det roligaste som finns är att gå med matstolen framför sig, fram och tillbaka över vardagsrummet.

Nu ska jag gå och lägga ner honom för 20:e gången i spjälsängen, han står upp och ropar efter mig fastän han är så trött så att ögonen snart ploppar ut. Har pimpat hans säng lite i hopp om att han ska sova bättre, tror ni att det har funkat?......

/E



Heja Sverige!

Är nu hemma i Brebban och sitter bänkad framför TV:n för att se Sverige - Finland. Mamma sitter också här men är inte alls intresserad så hon är mest sur för att det står fotboll på schemat ikväll, mohaha.

Scott är på plats på Råsunda med jobbet så ska spana efter honom också.

Nu håller vi tummarna!



Frida

Från minus till plus

Från en jobbig morgon till en jättemysig dag. Jag åkte iväg till mina fina vänner som gav mig underbar lunch och fantastiskt sällskap, TACK, ni är guld värda, minst sagt. Vilken värme det har varit då! På snudd FÖR varmt men jag ska passa mig för att klaga, som man längtat efter det här. Vi hann med en lekstund i lekparken, och Edward debuterade i sandlådan. Proppen (nappen) fick sitta i som saftey, annars hade det nog blivit många sandkakor.

I morgon kommer M´s mamma och stannar tills på torsdag, så då blir det nog förhoppningsvis lite sömn för min/vår del.

Hoppas ni har det bra i solen!

Elin


Dagens sötaste sötnosar!


Jag måste få sova

Jag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sovaJag måste få sova. (inside my brain). Min blick är rätt så grå i dag. Jag vill så mycket och kan så lite just nu. Härligt med fint väder hörni, jättehärligt............

NU: en fet snus och fet kaffe, och låtsas att allt är frid och fröjd, yey.

Elin

Fantastiskt!

Riktigt riktigt göttigt har jag haft det hos Karin. Det var verkligen högsommar värme i södra Sverige så vi har njutit av vädret, solat och badat (!) dessutom åkte vi över till Danmark för Copenhagen Distortion Festival - en väldigt galen men rolig gatufest där man insåg att Sverige och Danmark faktiskt är väldigt olika som länder. På fredagen var vi bjudna på grillfest hos min kompis Helena och hennes pojkvän som bor i Malmö, också väldigt trevligt såklart. Känns som att vi hann med väldigt mycket, här kommer lite bilder så att ni får se hur jag haft det.


Det blev ganska många km på cykel. Här under första dagen på väg ner mot stranden.


Turning torso.


Italiensk glass i solen - gött.


Karin tog årets första dopp redan första dan. Jag bangade ur...




Relaxing på Karins härliga balkong.


Grillfest hos Härliga Helena och hennes kille Martin.


På vägen hem från grillfesten cyklade vi genom Rosengård, jag tyckte det var lite coolt så jag ville ta ett kort.


Jag kan dock meddela att det inte alls var farligt. Rosengård var ett trevligt ställe, vi cyklade faktiskt fel flera gången men alla var så extremt snälla och hjälpsamma så vi fick hjälp att komma rätt.


På lördag åkte vi över till Köpenhamn.


Det var "förfester" till "the final party" på gatorna. Hög musik spelades och alla satt och drack öl och göttade sig i solen.


Vi joinade ju såklart alla andra.


Sen skule vi ta oss vidare till nästa "förfest"... Karin agerade kartläsare.


Tillslut hittade vi fram till området "köttbyn" som på dagarna är ett slakteriområde men som på kvällarna "fräschas till" och blir ett partyområde med massa barer och klubbar.


I köttbyn beställde vi in ett glad rosé...


och en göttig burgare.




Sen drig vi vidare till "final party".


Vid ingången fanns det en jäger-buss som vi såklart besökte.


Jag hatar ju egentligen jäger... men jag förträngde det och drog i mig ett rör, eller fem. :)


Karin med hennes "killer eyes".


Inne på området var det 13 dansgolv. Det var ju inte direkt min och Karins favoritmusik som spelades men vi rockade loss så gott vi kunde. Det var en cool upplevelse även om det såklart hade varit roligare som det var "bättre" musik.


En av alla DJ:s.


En partybuss som inte var helt packad med folk och hoppade upp och ner.
Helt galet var det men svårt att fpnga på bild.


Vissa spårade ju ut lite om man säger så. Jag och Karin skulle nog ses som trökmånsar till skilland från många andra. Det fanns ett "vattenland" på området och där var det också fullt party... konstigt!


Ja ni ser ju... den här bilden får prata för sig själv. Det fanns vissa som inte ens behöll kallingarna på... men jag besparar er från dom bilderna.


Nästa dag tog vi sovmorgon men sen drog vi till stranden igen.


Härliga sandstränder mitt i stan - så gött.


Från stranden ser man också turning torso.


Sötis.


Frippans första dopp för i år.


Det var inte ens kallt, bara riktigt skönt.


Sista kvällen tillbringades på denna uteservering.


Pirra och ett glas vitt. Inte helt fel.



Tack bästa Karin för en underbart härlig helg!

Malmö är grymt - I love Malmö.

Frida

Vilken ledighet!

Helt galet vad vi har hunnit med mycket dessa dagar, det gäller att passa på medans man kan!

Det har verkligen inte varit lugnt en stund och vips så är det snart vardag igen, buhu. Det som har stått på schemat har varit bubbel i bubblet hos oss, middag hos vänner, födelsedagsfirande hos E.J, ost på Mariatorget, shopping, ännu en middag hos vänner, fika, middag på East, drinkar på hotellet, shopping och mera middag. Däremellan har jag vattnat blommorna ungefär 200 ggr. Helt galet. Nu ser jag fram emot en lugn dag i morgon.

Nu: Ett glas rött och TV-mys med min älskling, medans min andra älskling förhoppningsvis sover en timme eller två  ;)

Till veckan gäller det att planera E´s ettårsfest lite mer, det är ju dags snart. Har inte ens bjudit alla som ska bjudas, så det är dags att sätta lite fart.

Puss!

Elin

PS! Frida, nu vet jag vad Summerburst är, åkte förbi stadion + såg på BB´s blogg :D


Pannkaks-debut, inte illa enligt Edde! Lite törrt kanske!


Bra start!

Otroligt bra start på en långhelg. I går tillbringade vi kvällen hemma hos Elle och Markan. Fantastiskt trevligt hade vi och kvällen innehöll bland annat ett bad i deras nya jacuzzi där vi skålade i champange och hade det riktigt göttigt.



Idag åker jag till Malmö för att tillbringa helgen med min fina vän Karin. Planerna är inte riktigt satta än men jag är helt övertygad om att det kommer att bli en riktigt rolig och galen helg, superkombon Fest-Frida och Kalas-Karin brukar inte kunna misslyckas på den fronten. :)

Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg och njut ordentligt av ledigheten.

Puss
Frida

RSS 2.0