Frippe goes blond again!


Dagen so far

Vaknade strax innan 8 - åt fil med flingor, kollade på nyheterna och somnade framför TV:n vid halv 10-tiden

Vaknade nyss och har precis ätit en till tallrik med fil och flingor. Ska försöka ta mig upp och plocka undan lite innan jag ska gå och handla jäst och baka bullar.

Ni kommer verkligen bli bortskämda med blogginlägg nu för tiden.... har inte så mycket att göra direkt. I går kokade jag nappar och stog och rörde om dom i några minuter... sen var det klart.

Puss
Elle

Läggan!

Kolla vad ni tycker om bilderna!

http://www.hemnet.se/beskrivning/692237?r=3

Puss
Elle

BM, vappan och jobbarn

Blev ett besök hos barnmorskan, eller lättakuten i morse för att ta lite prover. Har fått förhöjt blodtryck och hon var lite orolig att det är havandeskapsförgiftning. Får veta i morgon hur värdena ser ut. Hope good, såklart, men om inte känns det ändå skönt att Edde är färdigbakad om det skulle vara något. Har varit småfebrig och haft huvudvärk senaste dagarna så i dag slog vi slag i saken och köpte en febertermometer, vilket verkligen var på tiden. Svårt att veta bara vad man har för temp i vanliga fall, hur vet man det?! I alla fall, om jag får hög feber måste jag ringa till förlossningen.

På vägen hem köpte vi med oss lunch från Vapiano också och nu sitter jag bara och väntar på att vi ska få bilderna, medans M jobbar för fullt här bredvid... Jag är lite uttråkad och stör och petar på honom nu och då men det är svårt när han är så koncentrerad. Han är ingen rolig när han är jobbM, men som tur är förvandlas han när arbetsdagen tar slut, och blir alldeles alldeles uuunderbar :)

Hörs sen!

Puss
Elle


Jobbarn in action....väldigt svår att få uppmärksamhet från.


Perfect mix

Middagen på Kungsholmen var fantastisk, som vanligt. Om ni inte redan har det så MÅSTE ni äta sushin där, det är så göööööött. Det bästa med sushi är att det alltid går ner lite sött efteråt, hur mätt man än är (inte banana split dock som det blev sist vi var där) så på vägen hem handlade vi en perfekt kombo: riesen (vet inte om det stavas så, men dom chokladgrejerna som är lite trökvarning men sjukt goda), bilar och jordgubbar. Inte helt fel kan jag säga.

Nu är det nog för i dag, ögonen går knappt att hålla öppna längre.

Hörs i morgon, då får ni som sagt se bilderna på läggan, jag längtar!

Godnatt!
Smelly Elly

PS! I helgen kommer filuren Frippe och hälsar på, glaaad! Här får ni en bild från senast hon var i stan. Jag vill så gärna att hon flyttar hit, kanske vi kan göra en omröstning för vilka som vill ha henne till storstan heldagarn och inte bara ibland på helgerna.... DS!


Fotograferingen gick bra

och fotografen var nöjd med vår stajling :) Vi får se bilderna i morgon förhoppningsvis, spännande! Vädret blev helt strålande också.

I kväll tänkte jag bjuda min älskade M på sushi på restaurang Kungsholmen, det gäller ju att passa på nu. Magen har värkt som attans i dag men änsålänge är det nog rätt lindrigt i jämförelse med vad som komma skall kan jag tänka mig, så jag ska verkligen inte klaga :)

Nu är första stunden sen jag gick hem från jobbet (iofs bara tre dagar sedan men ändå) som jag börjar känna: vad fan ska jag göra? Nu ska jag ta en lång dusch, blåsa och platta håret och bara göra mig så fin och fräsch som det går, hur ofta är det man har tid med det annars liksom?

Hörs sen!
Puss
Elle



Här får ni en bild på några av mina fina födelsedagspresenter :)


Styling big time

Hej alla ni,

Sorry att jag legat på latsidan när det gäller att uppdatera bloggas, har verkligen inte kommit mig för, av olika anledningar.
Ni som missat det kan jag ju säga att vi KÖPT HUS, och därför ska sälja vår lägenhet (igen). Shit, vi har ju bara bott här i några månader, så det känns konstigt att börja styla och göra redo för försäljning. Det är just det jag gjort i går och i dag - fixat och trixat med lägenheten. Allt tar verkligen så himla lång tid, och fastän jag gått hemma både i dag och i går så är det massor kvar. Jag vet att det inte är SÅ noga men det är ju rätt kul också :)

I dag inhandlades blommor eftersom fotografen kommer redan i morgon!! Snabba tag verkligen. Det enda som saknas nu är att inhandla en massa frukt. Vad tror ni so far? Ni får några provbilder, men som ni ser är det soppåsar och skräp (plus flingor såklart) lite här och var, med andra ord inte klart. Ni får se dom riktiga bilderna i slutet på veckan för då ska den läggas ut på hemnet. En bild på Edde slinker med också, soooooo big just nu!

Skriver mer om allt sen, att jag har gått hem från jobbet (!!!), fyllde år i fredags och fick en massa fina presenter, är gravve i vecka 38, köpt hus och ja, allt som händer just nu helt enkelt.

So long!

Puss
Elle


Måndag

Nämen tjenare!

Måndag igen, segt men helt ok. Jag har hunnit med massor i helgen och tiden har bara sprungit iväg. Det blev mat och bowling med avdelningen på jobbet, följt av lite förfest hemma hos mig och sen utgång på Olles. På lördag drog jag och min 'sister in crime' Anna till Umeå för en mini weekend-tripp med fördelsedagsfirande, grillfest och utgång. Kort och gott med trevlig helg. Tyvärr har jag inga kort att bjuda på eftersom min laddare till min kamera är spårlöst försvunnen, nån som sett den? Ska se om jag kan snylta åt mig några kort från Anna senare.

Ikväll är det dags för min andra match för säsongen med Roland United. Träningsvärken har precis lagt sig från förra måndagen... får hålla tummarna för att det inte blir lika tungt denna vecka.

Trevlig måndag på er!

Jag hoppas att E bidrar med ett inlägg snart. Hon jobbade ju sin sista dag i fredags så hon borde ju ha massor av tid över till bloggi bloggan. :)

Puss,
Frippe


Vad är det för dag idag?

Jo det är en vanlig dag.
NEJ det är ingen vanlig dag för det är Elles födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!
HURRA HURRA HURRA!



Grattis på din dag världens bästa underbaraste och finaste Elle!
Hoppas du får en grym dag och massa fina presenter.



Jag älskar dig högre än himlen, forever and ever.



xoxo
Frippe

I´m sooooo happy!

I dag har jag, Mark och Edde köpt världens finaste hus och jag är lyckligast i världen! Jag längtar såååååååå mycket tills ni alla får se det och komma och hälsa på.

PUSS OCH KRAM

Halloj!

Känner att jag måste göra en insats, har ju varit alldeles för dött på denna bloggen den senaste tiden. Jag är tillbaka i Övik efter mer än en vecka i Stockholm. Jag har haft det grymt i Stockholm, så underbart att få uppleva lite vardag med Scott och inte behöver börja tänka på att man snart ska åka när man precis har kommit dit. Vi har gjort massa roliga saker men också bara slappat och relaxat i varandras sällskap. Vi har bland annat varit och kollar på Rugby, haft en spa-dag på Sturebadet, kollat på bio - Ironman 2 (!!!), varit ute på afterwork och "festat" (kom hem vid 1 men jag var ändå helt död hela dagen efter så det kändes som att vi haft en helkväll ute), varit på cykeltur och dessutom lånat E och Marks lägga och varit där och slappat. Däremot är det rätt trist att jobba från Stockholm eftersom alla min kollegor sitter i Övik... är ju andra som sitter på kontoret i Stockholm också men ingen som jag har något gemensamt med jobbmässigt - och inte privat heller för den delen.

Idag har jag spelat årets första fotbollsmatch (korpen). Det var grymt jobbigt men riktigt skoj. Blev vinst med 1-0, gött! Ska försöka ge mig ut och löpa nån dag innan nästa match... flåset var inte stabilt. Jag som alltid trott att jag hade en bra "grundkondition" (om det ens existerar något sånt) men den är bortblåst, kanske det beror på åldern?

Har varit riktigt dålig på att ta kort i helgen men jag bjuder på ett kort från Roddan under vår cykeltur.


Baby cyklar på :)

Nu är det läggdags för Frippe E. Sov gött allihopa!

xoxo

Frida


HÅLL ALLA ERA TUMMAR OCH TÅR!

PLEEEEEEEEEEEEEEEASE!

Stackars elle!

Hej på er!

Ni kanske undrar vad jag höll på med igår kväll. Jag var bara tvungen att skriva ner det så jag inte glömde bort det. Scott påpekade nämligen igår att jag säger exakt samma sak varje kväll innan vi ska sova. Först ligger vi och småpratar lite och sen, när jag bestämmer mig för att sova, så säger jag ALLTID:
ok... good night... i put my earplugs in now. VARJE kväll.
Så jävla fult... haha.

Jag skickade precis ett mail till Elle som satt på bussen, hon svarde från sin telefon och jag tyckte att hon verkade lite purken så jag jag skrev tillbaka och sa att hon verkade lite irriterad såhär på morgonkvisten.

Jag fick det här svaret:

Nej, bara trött på att stå bredvid människor i ryggsäck som käkar apelsin som om det vore den sista måltiden i världshistorien.... Att suga av varje klyfta i 10 min är ju inte normalt.....

Haha så jäkla klockrent skrivet. Hon är så söt Elle. Jag ska träffa henne på lunch idag och då ska jag pussa på henne massor.

Ha en bra dag,

Frippe

Good night...

... I put my earplugs in now.

xoxo
Frippe

God morgon!

Igar kvall sag jag och Scott en valdigt fin film. For er som alskar hundar (typ Barbro ;) ar denna film ett maste!

Nu ska jag och roddan aka till Sturebadet och ha en spadag med brunch och massa mys!

Hoppas ni far en fin sondag.

xoxo
Frippe

 

 


Klick, klick, klick

Vi har varit galet dåliga på att ta bilder på Edde i min mage, så imorse slog vi slag i saken och tog en hel del. Dom är dock lite för avklädda för att visa här, så ni får se dessa spexbilder i stället som vi just tog :) MAGEN ÄR SOOO BIG!

Nu ska vi iväg och handla dom sista apoteketsakerna och förhoppningsvis kanske träffa Frida och Scutt.

Puss på er!


Fredag!

Gött med fredag - idag drar jag till Stockholm och stannar där i mer än en vecka. Ska jobba från kontoret i Stockholm mån-ons och sen väntar ju långhelg. Skönt!

Igår gick jag en sväng på stan efter jobbet och gjorde några riktiga klipp. Hade egentligen inte alls tänkt att shoppa men ramlade över 3 (!) par byxor som satt som en smäck och dessutom var tokbilliga.

Får visa er bilder lite senare.

Nu är det dags för lunch, serveras Pitepalt med skirat smör i Bo´s idag, kanske slår till på det.
Bor man i nörrland så gör man... :)

Hoppas att ni får en trevlig helg gott folk.

Caio

Frippe

I väntans tider

Sorry att jag är sjukt dålig på att uppdatera nuförtia, bra att Frippe finns! Problemet är att det inte finns så mycket att skriva, för det finns bara en enda sak jag gör; går och väntar på att Edde ska komma ut... Jag vaggar fram och tillbaka till jobbet, har svullna fötter som fotbollar och svettas som en gris. Fräsch brud. Jag menar fotsvett varje dag är inte okej. Inte för mig och inte för de runt omkring mig heller.

Bara några veckor kvar nu, kom ut, kom ut, kom ut. Lovar att jag ska bli bättre på att skriva sen.

Ni får se lite nyshoppat sålänge.

Dagens feta fyndartips:

Oversizekofta från Gina för 29:- (har kostat 249:-), var tvungen att köpa tre färger...denna, en gammelrosa och en typ lavendel-lila(?). Perfekt till sommaren tänker jag, när jag M och Edde ska gå ut på prommis och det är för varmt för att ha jacka :)

 

Lite sommarkläa till Edde (jag vet att vi har för mycket redan, men vad fasen gör man.. klart killen ska ha hängselbyxor liksom ) :

 

Gosgrejer till vaggan :)

 

 

Vagnsfigurer :

 



Beslutsånget

Hej på er!

Jag har beslutsånget. Ska välja ut tre kort att framkalla för att sätta in i en ram.
Det var nog svårt att välja ut dessa sex...
Vilka tycker ni?

1.

Första månaden tillsammans, på båten.

2.

London.

3.


Petra i Jordan.

4.

Johannesburg.


5.

Thailand.

6.

Santorini

Please lite råd, tack!

Frippe


RSS 2.0