Mozambique!

Bara ett snabbt inlagg for att saga att allt ar bra. Min telefon fungerar inte om nagon har forsokt att na mig. Vi har det sa GRYMT bra. Kan inte forklara hur underbart vackert det ar har. Allt ar perfekt!

Jag skriver mer nar vi ar tillbaka i Sydafrika!

Lots of love from Mozambique,

Frippe

SA update

Tjeeena!

Har kommer en liten update fran Sydafrika...

Vi har nu varit har i snart 4 dagar och allt ar jatte bra!
I mandags nar vi landade blev vi hamtade pa flygplaten av Scotts familj, det var verkligen ett kart aterseende, jag kan inte fatta att det har gatt mer an 2 ar sedan jag var har sist.

Det var soligt och varmt i mandags sa jag lag en liten stund vid poolen innan det var dags att gora sig iordning for kvallens 'braai' (grillfest), Scott hade bjudit in hans kompisar for mat och fest. Vi var alla valdigt trotta men det var roligt att traffa alla igen.

I tisdags och igar har det regnat massor... dvs ingen solning och jag ar darfor fortfarande blek som ett spoke. Pa grund av det daliga vadret har vi dock hunnit med shopping istallet... vilket jag ju saklart inte klagar over. Igar var vi hela dagen pa mitt favorit stalle 'Sandton', jag och Scotts syster Sara shoppade medan Scott och hans bror kollade pa bio och drack ol, alla var nojda med andra ord. :)

Igar kvall var vi ute och at middag med Scotts kompisar och gick sedan vidare till ett utestalle som heter 'the office'. Blev en rolig kvall och vi sov over hos Scotts kompisar sa att vi inte behovde ta oss hem mitt i natten.

I dag ar det dags for att packa och gora oss redo for morgondagens avresa till Mozambique, taxin hamtar upp oss klockan halv 7 och klockan 9 lyfter planet. Det ska bli sa underbart med sol och bad! Far bara halla tummarna for att det blir fnt vader....

Solen har tittat fram fran allt regnande nu sa jag ska nog ga ut och lagga mig och forbereda min vita hud pa vad som komma skall.

Hoppas att ni alla har det bra!

Vi kommer tillbaka till Johannesburg pa kvallen den 24:e eftersom de firar jul den 25:e har, sa GOD JUL PA ER!

Puss och kram
Frippe


Gulliga kollegor!



Jag var och sprang runt på jobbet och när jag kom tillbaka till min plats hade jag fått massa gulliga lappar uppsatta på min dator där det bla stod "god jul". En av mina kollegor skulle gå hem och hann inte säga hej då och god jul innan han gick.

Det är därför jag älskar Häggan!

/Frida

Snart snart...

Jag längtar så mycket att jag håller på att spricka.
Om 2 dagar åker jag och min loo ooo oove på semester.
Sol, bad och framför allt värme...
Herre jesus va göttigt det ska bli!


Love love love love, världens bästa julklapp - en resa till SA.


Frippe om ca 3 dagar :)

Jag ska försöka att uppdatera bloggen om jag har möjlighet... men om inte...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

/Frippe

Finneland

Gud vilken rolig och trevlig tripp det blev till Finland. Det var så härligt att få massa kvalitetstid med familjen!
Mycket god mat och trevligt sällkap - underbart... Det enda vi hade kunnat önska oss var väl lite finare sightseeing-väder i Helsingfors, men det är nog lite för mycket begärt om man åker til Finland i december.











 






Suomiiiii

Idag beger vi oss av på en familjeweekend till Helsingfors med mamma, pappa, Elle, Markan och Edward. Ska bli riktigt mysigt att få lite tid med min familj eftersom jag och Scott inte kommer att fira jul här i Sverige. Det enda som känns riktigt tråkigt är att inte Hanna kan följa med, hon måste jobba... så trist!

Trots min ena lillasysters frånvaro hoppas jag att vi kommer att få en riktigt trevlig helg. Vi kommer att vara i Helsingfors över dagen i morgon, det ska bli skoj eftersom jag aldrig varit där. Dessutom är det ju Scotts första resa till ett annat land i norden och Edwards första utlandsresa ever. :)



Trevlig helg!


Kärlek.

Igår innan jag skulle somna fick jag följande mms av Elle:


Godnatt världens bästa. Vi älskar dig...

Gud så det värmde i hjärtat!
Jag längtar så tills på fredag när jag får träffa hela familjen Eriksson/Hammarberg igen.

Kärlek!

/Frippe

RSS 2.0