Glad.

Jag trodde att jag skulle få en rutten födelsedag igår. Men ack så fel jag hade!

Jag är jätte glad för jag hade en grym födelsedag. Blev bjuden på middag och fick ett jätte fint halsband av Anna. Sen kom min lillasyster till mig för att fira mig, av henne fick jag tårta och flera fina presenter.

Under dagen/kvällen fick jag dessutom obeskrivligt många födelsedagshälsningar i form av sms, samtal och kort (+poäng till Helena).

I morgon blir det kalas för familjen och släkten - det ska bli mysigt.

Jag återkommer med bilder på alla fina presenter som jag fått en annan dag.

PUSS!

Our new lägga

Här kommer lite utlovade bilder på läggan. Som ni ser har vi inte fått upp så mycket på väggarna än, men det kommer tids nog. Ni får bara små tjuvtittar, vill ni se ordentligt får ni faktiskt pallra er hit och hälsa på :) Hope you like it! (Titti - bilder på magen kommer sen...någongång..;) Puss

 


Matplats


Hyllan vi byggt och målat :)


Inramad tapet - jag vet att jag härmar dig mamma :)


Gööött



Ja, inte så mycket att skriva..


Sovrum. Tråkigt att inte färgerna syns bara!

 


Sovrum again..


Ingång till Eddes rum och för långa gardiner :)


Del av vardagrum..


FRIPPE MIN FRIPPE

GRATTIS PÅ DIN STORA DAG! DU ÄR HELT ENKELT VÄRLDENS BÄSTA FRIPPE. HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA!

Grattis!

Ja eftersom ingen annan skriver det så får jag väl skriva det själv.

Grattis på födelsedagen Frida!



/ Frippe: Tack, tack!

På Tvärsöver med dom bästa

Lördagkvällen var extremt trevlig och galet göttig. Här kommer lite bildbevis...


E och M hade svårt att bestämma vilka Tapas dom ska beställa...


Malla också.


Killarna var nöjda.


Smile!


BFF med sedvanliga poser.


Maten kom in. Några av alla rätter...


några till - Malla hugger in.


Så mycket mat - så lite plats.


Mätta och belåtna.


Elle smarrade på efterrätt.


Jag blev bjuden på världens kanske godaste drink.

TUSEN TACK FÖR EN GRYMT TREVLIG KVÄLL!

Frippe

Böl-fia

Jag sitter och jobbar och tittar på Guldbagge galan. Har lipat två gången när vinnarna har hållt sina tal. Ingen aning om varför, känner mig bara jävligt bölig.

Lovar att lägga upp bilder från helgen i morgon.

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft.

Hörs i mörn!

/Frippe 


Så var det måndag igen..

Hej alla glada, ledsna, pigga och sjuka,

i dag är det måndag och det känns i hela kroppen. Jag är seg, har dålig motivation och vill bara vara hemma och pyssla och smyga omkring i mina tofflor. Jag är nog inte ensam. Sen ser jag fram emot kvällens schema också.

I kväll ska jag :

- Måla min och M´s egendesignade bokhylla som vi byggde i går(!!!!) Bildbevis kommer.
- Betsa vår nödvändiga och efterlängtade kökspall.
- Gå modevisning med mina första gravve-jeans, omg..inte sexiga.
- Äta det godaste jag vet; blodapelsiner.
- Mysa med min älskling.
- Buffa på Edde och försöka få honom att sparka till.

PUSS!

PS! Jag behöver en massa inredningstips, bla vilka köksgardiner som passar. Lägger upp en bild i kväll så kanske jag får höra på era expert-tips!

Mysfrukost mitt i inredningskaoset

 

I går hade vi en underbar kväll på en tapasrestaurang på Söder, där firade vi Frippe och hade ont i käkarna. Tack för det. I dag är det fortsatta inredningstankar som står på schemat. Vi ska inhandla en massa småsaker som aldrig blir färre. Puss!


Frippe the disser

Frippe som är en otroligt upptagen kvinna, har varit busy mer än vanligt på sistone, och det har varit MYCKET svårt att ens få prata med henne längre än några sekunder. I morse tänkte jag att det är lika bra att göra en bokning, så jag skickade en mötesförfrågan. Jag tänkte då måste hon väl i alla fall kunna avvara några minuter i kalendern, med lite framförhållning till och med..



men icke......mötesförfrågan avböjd.....


Snyggt ju!

Kollade precis in den officiella bröllopsserien för Vickan och Daniels bröllop. Jag gillar flera av sakerna skarpt. Kanske inte min stil egentligen men myche stiligt och snyggt!

Vad tycker ni?







Frippe

Jäkla arbetsplats

I går var det rabarberpaj, i dag är det chokladtårta. Hur är det tänkt att man ska kunna motstå?! OBS! Det är inte en fullstor tallrik......


Edde

Hittade denna bild från i somras och såg datumet, 8/8. Första gången jag höll i Amanda - måste ha fått mersmak eftersom det spårade bara några veckor efteråt. Samtidigt som hon ser otroligt liten ut så känns det sjukt konstigt att något så STORT ska ligga i MIN MAGE.


Frippe här!

Får väl be om ursäkt för min dåliga uppdatering den här gången då. Har väl inget speciellt att skylla på heller.
Helgen var grymt mysig och på fredag åker jag till Stockholm igen - yey!

Just nu är det bara jobb som står på schemat + kvällsstudier i fyisk.

Läser Fysik på Gymnasienivå men för mig är det verkligen inte en dans på rosor. Trodde att det skulle vara mycket lättare än vad det är... Nästan (men bara nästan!) så jag längtar tillbaka till Civilrätt 2.

 +   

Fix

Sorry för dålig och tråkig update, det är verkligen fullt upp med allt hemma i nya läggan. Min gästbloggare och delägare Frippe verkar ha svikit oss, för det är väl ändå gånger som denna hon ska rycka in och go crazy?

Ny hobby

Tradera kan slänga sig i väggen, min nya hobby är Auktionskompaniet.com, som tradera fast gamla möbler och massa fina saker. Vissa saker verkar kunna bli riktigt fynd. Kanske inte kan säga att det är min hobby när jag inte köpt något än, men jag hoppas på att vinna detta hörnskåp. Är det inte fint?

I morgon börjar det att tapetseras och målas hos oss, hoppas det blir som vi tänkt..

Jag är så sugen på något sött. En liten bakelse skulle inte vara fel.

Puss!

Lugnet efter stormen

Hej alla glada! Hoppas att ni mår bra. De senaste dagarna har det varit fullt upp med lägenheten. Vi tänker, bär och skruvar mest hela tiden. Nu börjar det äntligen lugna ner sig lite. Nu kan man gå runt och pyssla och mysa utan att känna någon stress. Först nu har jag landat och insett att vi faktiskt flyttat OCH JAG ÄR SÅ GLAD för det känns helt underbart. Det är fortfarande en massa saker som behöver inhandlas, men sakta men säkert börjar bitarna falla på plats. I går hittade vi tex en jättefin matta till vardagsrummet (och några saker till)...

Om ett tag ska jag springa in på inredningsbutikerna på Humlegårdsgatan och kolla om jag kan hitta några fina lampskärmar till sovrummet.

Återkommer med bilder från läggan så snart det ser ut som jag vill :)

Puss!

Vi har ett hem

I AM SO HAPPY! I helgen är det flytt som gäller för hela slanten. "Synd" att jag inte kan bära en massa tunga saker. Puss!

Bagge my boooiii

Har varit på "Step" ikväll. Gick sådär... jag är verkligen helt värdelös på alla träningsformer som har med dans, takt och koordination och göra. Funderar på att ge det en chans till nästa vecka men troligtvis ger jag upp. Jag HATAR att göra saker som jag är värdelös på.

Jag har precis suttit och kollat på Made in Sweden. Jag är banne mig kär i både Andreas, Laila och Anders. Dom är så galet sköna så man vill bara hångla upp allihop samtidigt. Fast mest diggar jag ändå Anders, han är så härlig. Som hans kommentar idag:

"Jag har en folder som heter "bajskorv" är inte det ganska barnsligt för att vara 40 år"?

Hahaha.



resume.se

Frippe


Utmaning...

Mina arbetskollegor försöker få mig att gå med i det här:

www.hundredpushups.com

Om man följer det schema man får ska man tydligen kunna klara att göra 100 armhävningar efter 6 veckor, och det kräver inte alls mycket träning. OM man klarar det får man dessutom beställa massa prylar. Ska jag våga?

Hade ni blivit impad om jag skulle gå runt i den här?



Frippe

Enligt önskemål:

Edwards första klädesplagg:

Spårning 2

I dag har Edward fått sitt första klädesplagg. En sak, bara en. Jag vet inte hur jag ska klara det här. Allt är så sött så jag dör och det är ju faktiskt REA....

Funkis goes spårning?

Frippe tvingar mig att skriva. Hon säger att det är intressant att läsa om jag har ätit en macka, så nu skriver jag det: jag har precis ätit en macka. Det var en sådan "gratismacka" som köksavdelningen lagt fram och som jag hittade i kylen. Jag gjorde en riktig fuling i dag. Jag upptäckte dem redan efter lunch, men då var jag ju faktiskt inte hungrig, så jag tog en av mackorna och gömde den i den andra kylen så att ingen annan skulle ta den. Det mina vänner, är fettovarning.

Snart kommer M och hämtar mig och det är jag överlycklig över. Det är inte många dagar kvar nu, för på fredag flyttar vi! I can´t wait! Det enda jag är lite orolig över är inredningen till vardagsrummet. Det är verkligen sjukt tråkigt med funkis-stil i en nybyggd lägenhet med bara vita väggar, därför har vi tänkt att "mysa till" det lite med mörkare väggar, sammetsgardiner, konstig tapet, gammgubbsmöbler och en massa krafs. När jag förklarar mina enligt mig bra fynd, så låter bland annat Frippe skeptisk och det kan jag förstå. Men vänta bara. Vänta bara.

OBS! här är tapeten till en av väggarna i vardagsrummet, från Engelska Tapetmagasinet. I really like it.


FICK JUST SMS-AVI ATT DE OCH DE ANDRA TAPETERNA KAN HÄMTAS UT NU. GLAD!


Hurtbulle

Slog på stort och bakade bröd. Längtar tills det har svalnat lite - då ska jag käka en skiva eller två med smör och ost.


Gött mos.

Frippe

Relaxing Sunday

Igår hade jag en grymt trevlig kväll med Anna, Elin och Malin vilka är några av mina allra äldsta vänner. Vi kollade på hockey och käkade på Olearys, gick sedan hem till mig för att titta på Robinson, drack lite vin och snackade massor med skit. Kvällen avslutades med att jag, Anna och Elin gick tillbaka på Olearys en sväng.

Idag har jag haft en riktig slappardag. Kom precis hem från en promenad och nu ska jag mumsa i mig lite fruktsallad och kolla på skidorna.

Glöm inte att kolla på GSI på 4:an i kväll. Min nya favvoserie som slår både Beck och Wallander.

 
Smarr!



Peace,

Frippe

F&H kollar på bilar

med pappa och mamma i dag. Vad gör jag? Jo kollar på barnvagnar, same same, årsmodeller, vinterhjul och färger.

Här kommer ett smakprov på Edwards nya vrålåk. Vad tycks? Lite tidigt ute kanske, men äsch, det är väl lika bra att sätta igång.



Tog en stund att få ihop allt...är ju inte precis något man gör varje dag.


Här lär man ju kika ner några gånger och säga; sluta skrika!


Vad hände?

Mycket nyheter nu - först Ed och nu en ny frilla på Frippe, det har ju inte hänt sen 80-talet.

Hiss eller diss?

Frippe


Say hello to Edward

som är anledningen till att jag har varit en mindre bra bloggerska (,vän, dotter, syster, flickvän mm.) på sistone... :)




Puss

E (& M)


Är jag en tant nu?

Jag sov hos mina föräldrar i natt och skulle därför ta bussen tillsammans med min lillasyster till Övik i morse. När det var dags att ge sig av var det - 29 (!!!) utomhus. Eftersom jag visste att vi skulle gå till bussen (ok, inte så långt men ändå) och säkert få stå och vänta ett tag, tog jag ett, enligt mig - just då, väldigt smart beslut. Jag tog nämligen på mig täckbyxor utanpå mina jeans. Jag hade dessutom en tjock jacka, varma skor (kan ju byta på jobbet), mössa och vantar. Jag blev förbannad när jag såg vad min lillasyster hade på sig - leggings (!!!) högklackade stövlar och såklart ingen mössa. Va fan! Jag försökte förklara att hon skulle frysa ihjäl men fick inget gehör alls.

Jag frös inte ihjäl (det gjorde ju inte min lilla syster heller, men det var nog nära) och jag kände mig väldigt duktig när jag anlände till jobbet - ända tills jag pratade med Elle i telefon... hon undrade nämligen vad som hade hänt med mig. När förvandlades jag till en tant?!

Jag inser nu att det här var första gången i mitt vuxna liv som jag tagit på mig täckbyxor påväg till jobbet/skolan. I vanliga fall brukar jag vara precis som min lillasyster tycka att det är viktigare att se snygg ut än att vara varm. En mössa brukar jag väl kunna ha, men täckbyxor och varma skor som inte är snygga - NO way. 

Jag undrar nu, vad har hänt och framför allt NÄR hände detta?



                Frippe?

Men tro r u?


Nu har vår syster Hanna också en blogg.

Hon valde mellan namnen:
- men orka
- men ofta
- inte min stil men...

(alla passar klockrent)

men det blev:

Men tro r u... Gå in och läs den här!

Hon började igår men har redan skrivit fler inlägg än Elle har gjort de senaste 5 månaderna.


Frippe


GRATTIS HANNA!

Idag fyller vår underbara lillasyster Hanna år!

Det bär därför snart av till Brebban för att fira...

Frippe


Julen

Här har det ju verkligen varit extremt dött den senaste tiden. Jag skyller på julmaten men jag vet inte vad E kan skylla på för hon har ju lyst med sin frånvaro långt innan julskinkan åkte in i ugnen. För min del har julen varit helt underbar. Har hunnit med en hel del... Julen firades i Bredbyn med min underbara familj och släkt. På juldagen åt vi middag, drack vin och spelade kort och hann även med en sväng på Olympia där det blev dans. Scott åkte skidor för första gången i sitt liv och trots några vurpor så klarade han sig helskinnat. I mellandagarna bjöd pappa oss och några vänner på hockey, han hyrde en loge och det var väldigt trevligt. På nyår hade min vän crickor styrt upp en fest, det blev ett riktigt party och vi hade grymt skoj. 

Hoppas att ni alla har haft en lika grym jul dom jag har haft.

Lots of love

Frippe



Dagen innan julafton klädde systrarna Eriksson granen som vanligt.



Tada!



Julkaffe hemma hos farmor och farfar.



Jag och Scott på Julafton.



Julmiddag hos mina föräldrar.



Scotts första skidtur.



Pappa bjöd på middag och hockey. Mycket uppskattat och trevligt.



All in... på nyår.
Observera min örhängen som jag fick av Scott i julklapp - love!



Vinnande laget i kvällens quiz, yey! Priset var Jägermiester...



Frippe lagom rund under fötterna...  strax innan tolvslaget.


RSS 2.0