Summer update

Hej på er!

Riktigt dött här på bloggen. Sorry för det. Jag har semester och Elle har fullt upp med Edward. Snart ska det bli ordning på detta. Här kommer i alla fall en liten update över vad som händer.

Detta är min fjärde semestervecka vilket innebär att jag varit i Stockholm i 4 veckor nu. Har gjort en liten avvikare till Göteborg för en extremt nice helg på Orust med kära vänner samt en liten tripp till Båstad med Karin. Annars har jag mest hängt i Stockholm och solat, slappat, läst böcker och hängt med Scott, Elle och Malla.

Träffade Elle senast igår och vi var på en shoppingtur med Edward. Det gick riktigt bra, jag tror att Edward gillar att shoppa, han kanske bara inte vet om det än. ;) Mark har börjat jobba nu så Elle axlar den fulla mammarollen på dagarna nu. Jag är riktigt imponerad, hon är så duktig med Edward och jag vet att det kommer bli hur bra som helst. Nästa vecka flyttar hela familjen Eriksson/Hammarberg in i deras nya hus i Täby, spännande! Jag är säker på att dom kommer få det hur bra som helst i deras nya hus och Edward kommer att få en underbar uppväxt där.

Scott har precis gett sig av till jobbet och i vanliga fall brukar jag sova vid det här laget men jag tänkte att jag skulle börja vänja min kropp vid att snart börja jobba och komma upp i tid på morgonen så jag tänkte bege mig ut på en morgonprommis nu istället för att återgå till sängen. 

Bjuder på lite blider från sommaren this far.

Hoppas att ni alla har en fin sommar - för det har jag.

Lots of love,
Frippe


En kvällsöl på Thaiboat på Söder i Stockholm.


Nöjd Frippe.


Sol och bad med Malla på Lilla Essingen.


I detta underbara hus på Orust tillbringade vi en helg med sol, bad och party.


Scott tar ett dopp i havet på Orust.


Göttar oss på Orust.


Fixad för en partykväll med Helena och Karin på Orust.


Sol och bad med Karin i Båstad.


Middag hos Karins föräldrar i Torekov.

Edward Harry Hammarberg

Eftersom min syster har annat att tänka på nu, tänkte jag som moster ta mitt ansvar att tillägna ett inlägg här på bloggen till lilla Edward. Jag tror nämligen att många är nyfikna och vill se lite bilder på den lilla sötnosen. Här kommer därför lite gott och blandat på världens finaste lilla pojke.
Världens finaste lilla familj. Mamma-E, Pappa-M och lilla Eddie på Midsommarafton när Edward var en vecka gammal. Jag är så imponerad och stolt över Elle och Mark, ni är fantastiska och Edward har fått världens bästa föräldrar.
Helt perfekt och alldeles alldeles underbar.
Moster Frippe - galet stolt.
På väg för sitt första restaurangbesök :)
Lilla lilla Edward - även om du inte förstår det än så ska du veta att jag är så glad att du kommit till världen, du är så underbar och jag vet att du kommer växa upp och bli världens finaste kille. Jag älskar dig och kommer alltid att finnas för dig.
/Moster Frippe

Glad sommar mina vänner!

Nu ska jag ha 4 veckors semester, känns helt underbart och nästa overkligt. Jag flyger till Stockholm i morgon för att möte Scott på flygplatsen eftersom han kommer tillbaka från Sydafrika i morgon. Jag har längtat så mycket efter honom och det kommer att vara fantastiskt att vara tillsammans med honom i en hel månad.

Hoppas att ni alla får en grym sommar!



Lots of love,
Frippe

RSS 2.0