Jag steker

Hej alla måndagsbarn,

Nu skriver jag igen! Jag har haft lite dålig inspiration och mycket botankar i huvudet - that´s why.

Det har inte hänt så mycket i mitt liv förutom en massa visningar, jobb och kvällsmys. I helgen spårade vi ur med en utekväll till klockan 5 på morgonen, men annars har det varit lugna gatan. Sedan sist har jag inte tagit ett enda nässprays-sprut, blivit beroende av att tvätta händerna pga svininfluensan och ångrat mig att jag klippte bort mitt långa, fina (okej, långt i alla fall) hår. Just det, i lördags var vi på Sturebadet på fot-, hand- och kroppsmassage + kurbad. Mycket bättre än förväntat, jag kände mig som en ny människa efteråt. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk innan, för sist när jag var på ansiktsbehandling tyckte jag bara att det var irriterande att de höll på och trycka och ha sig i mitt ansikte.

Vi har varit så dåliga på att laga mat på sistone. Antingen har vi köpt hem, eller så har vi ätit ute. I dag slog vi på stort och lagade hemmarullade köttbullar och egenmosad potatismos med brunsås och inlagd gurka. Efter att ha mumsat i mig på tok för mycket så insåg jag; det finns ingenting godare än hederlig, hemlagad husmanskost med mjölk till.

M rullade köttbullarna och spårade med storleken och här står jag och steker (jag steker, jag steker, jag steker):




Till helgen ska vi kolla på hus igen, bland annat dessa:
Hus 1
Hus 2


Vad tycker ni? Frippe tyckte att det första var det fulaste hon sett, det verkar som om hon inte riktigt föds med möjligheten att se potential?! Eller vad tycker ni? :) Tänk vita väggar, nytt kök och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsal. Det andra är såklart i bättre skick, men jag tror att det andra kan bli coolt. Kolla källaren tex och tänk att krypa upp i en mysig soffa framför brasan och ta ett glas vin.

Puss!

Champagne och sushi

I dag är en bra dag - avtalet för lägenheten är påskrivet och klart. Efter besöket på mäklarkontoret travade vi raka vägen ner till vår favoritrestaurang "Kungsholmen" som ligger på Norr Mälarstrand. Det var lika gott som vanligt och vi började med ett glas champagne. M spårade och tog det dyraste (stekarn) och gott var det! Till huvudrätt åt jag sushi som är sjukt god där! Nästa gång Frippe kommer hit ska jag bjuda med henne dit.

Jag är så glad i dag fastän vi förlorade budgivningen på VÅRT hus, vi har nämligen hittat en eller två nya alternativ.

Är så himla sugen på att åka hem till Brebban i helgen och mysa med min familj. Jag hade tänkt att suprisa, men eftersom vi ska på en massa visningar på söndag så blir det rätt tajt.

Nu har jag inte tid att skriva mer, för jag ska kramas med min älskling.

Puss!


Vadå Villa?

Sorry för lite dålig update, mamma har varit på mig.

Hjärnan har varit full av köp- och säljtankar. Visningarna här har gått bra och nu budningen är i full gång. Dock är ingenting påskrivet och klart, så vi ska inte ropa hej. Vi håller på att buda på ett hus, gud vad vuxet det är när man tänker efter, verkligen sjukt vuxet. Kommer jag per automatik börja baka bullar och dammsuga varje dag nu? Tror inte det - men man vet ju aldrig och jag kan tänka mig att vissa skulle uppskatta det.
När jag kom hem i dag mötte jag en granne som jag stod och pratade med. När jag sa att vi skulle köpa hus sa han direkt; ojdå, ska ni ha påökning? Herre min jävlar, nu känns det verkligen serre med hus, oavsett avsikter. Serres eller inte, jag hoppas hoppas HOPPAS verkligen att huset inte stiger för mycket så att det kan få bli vårt!

I går var jag hos Emma och åt en massa göttig mat och för er som läst hennes blogg vet att jag åt en hel del. När vi båda är trötta är vi som 4 år igen och skrattar åt varje liten sak. Vi satt i soffan och jag sa åt henne att komma närmare så att vi kunde ta en bild med fula miner (normalt). Efter att Emma svarat - jag kan inte göra fula miner, skrällde hon med denna (vad hände?):


Vadå T-zonen och ja, tröjan SKA vara helt skev

I kväll har vi bara haft det mysigt och sett på TV. Vi har även skrivit en viss lista till en 92-åring, med priser på allt mellan himmel och jord. Berättar mer sen!

I vilket fall firade jag den braiga dagen med min favorit; vaniljglass med chokladsås och blandströssel. Det finns inte mycket som är godare. Jag kan inte för allt i världen förstå att M inte gillar det ?! Självklart serverades glassen i min favoritskål och ja, den sista klicken mosades till en smarrig grötmassa.



Gött mos över dos, jag sa gött mos överdos!

Nej, nog med ointressant information, nu ska jag dricka fun light (VISST ÄR DET INTE ONYTTIGT ELLER ÄR DET EN MYT) och se på "so you think you can dance dance dance" + sakna nässpray!

BY THE WAY: JAG TRÄNADE I MORSE, TYCK ATT JAG ÄR BRA!

Puss!

Vin & Visningar

Nu har vi sett det huset vi vill bo i - och det vi absolut INTE vill bo i. Det på Lidingö var verkligen helt fruktansvärt. Det var plastmattor och gula väggar som var marinerade i röklukt och det låg kattmat på golvet. Usch vad äckligt det var! Vi började båda må illa och kunde inte vara där i mer än 5 min.

Det i Sollentuna var underbart, men det verkade vi inte vara ensamma om att tycka. Det kryllade av folk där, så det är bara att hålla tummarna att vissa av dom bara var där på söndagsutflykt, typ.

Visningen på vår lägenhet verkar också ha gått bra! I dag var det 54 st som skrev upp sig som intresserade, och i morgon blir det nog några till. Det är bara att hålla tummarna!

I går var jag som jag skrev hos Emma och hade jättetrevligt. Hon, jag och en tjej som heter Ida åt grekiskt, skrattade och drack vin. Sen tog jag en taxi till "Lokal" där jag träffade M och några andra. Vi hoppade dock in i en ny taxi efter typ 3 minuter och åkte hem :)

För en stund sedan åkte vi iväg och skulle handla. Det har öppnat en ICA Maxi butik bara en liten bit från oss, så vi bestämde oss för att cykla dit. Jag har föresten glömt att säga att vi har köpt en till cykel, en riktig räser som heter Mustang. (som vi för övrigt också köpte på ICA Maxi när dom hade invigning för nån vecka sedan). ICA-affären där är konstigt men bra. Man får åka rullband flera våningar upp i en byggnad för att komma till den enorma affären som är på 2 stora våningsplan, men så är det väl när en fete-affär ska ligga inne i stan. Det är den första ICA Maxi innanför tullarna så det är gött att vi har så nära. Vi handlade i alla fall massa goda saker för att göra hemmagjord pizza, som nu ligger i magen.

I kväll ska vi mysa, äta hjärtan-chips, vindruvor och se på film!

Hoppas att ni får en bra kväll,

Puss!

Jag på räsern


Påväg upp till ICA Maxi :)

Det närmar sig

Hej hej,

Hoppas att er helg har varit och kommer att bli fortsatt bra. I dag har vi i numera vanlig ordning ätit lunch på Vapiano, sen fikade vi med två kompisar på ett mysigt café på Birger Jarlsgatan. Vi kollade in sista rean på NK och M fyndade en skjorta. Det börjar bli lite nervöst inför i morgon när vi har visning! Nu på sistone har det kommit in en massa fina hus, så det ser lovande ut. Det enda som är svårt är ju hur mycket de går upp i pris.

I kväll ska jag till Emma där vi och en annan tjej som heter Ida ska dricka vin och ha trevligt. Ojdå, jag borde röra på mig snart ser jag. Hörs sen!

Såhär ser den nya klänningen ut på, fin va? Lite rockvarning dock. :


Ledsna blommor och kicksparkning

I dag har varit en bra dag, eftersom jag jobbade non stop på jobbet så gick tiden fort, sen kom M och hämtade mig. Vi stod ca 1 timme i bilkö på vägen hem (det tar i vanliga fall ungefär 5 min), men jag tycker det är mysigt med bilköer ibland - då hinner man verkligen prata om hur dagen har varit och allt oväsentligt och väsentligt man kommer på. Okej, mysig var väl kanske att överdriva, ibland kan det verkligen vara pain in the ass. Vi åkte i alla fall och köpte sushi som var väldigt gott - förutom smörfisken, och har ni ätit pilgrimsmussla på sushi någon gång?!

Som jag skrev i går köpte jag blommor på hötorget. När jag kom hem i dag insåg jag att det kanske inte är så bra kvalitet på blommorna ändå. Såhär såg de ut efter 1 dag, rätt deppiga skulle jag kalla dom:

Dom var fina i några timmar i alla fall :)


Vi har sett ett till fint hus i Bromma, i närheten av det vi såg förut. Vi har verkligen en fullspäckad söndag. Det ska vara visning på vår lägenhet och samtidigt ska vi slänga i en tvätt (mest för att få undan smutstvätten), sen ska vi åka och kolla på en kompis lägenhet vid rörstrandsgatan, sen ska vi kolla på ett hus på Lidingö och sen i Sollentuna. Det inom en tidsram på ungefär 2 timmar. Vi får se hur det går :)


Just det, jag köpte den här söta koft-västen i dag, visst är den söt?! Tyvärr så är den en storlek för liten för mig, så jag köpte den till en annan person, jag undrar vem...


Mysig till hösten


På tal om höstkläder - man får ju spader på alla fina, nyuppackade varor i klädesbutikerna nu. En massa mysiga koftor, fina jackor, halsddukar och STÖVLAR, främst stövlar, jag vill ha! Jag vet dock att jag borde kolla in mitt eget utbud först, jag blir lika chockad varje gång jag tittar in där och påminner mig själv om att jag faktiskt inte behöver köpa nya skor (mor-var stolt). Ja,ja, vi får se hur det går med det.

När jag gick hem från jobbet i går höll jag på att spåra ur. Jag gick på en liten väg som leder upp till vår lägenhet, på en trottoar som är rätt smal. Jag hade tills dess varit på bra humör och gick och trallade över att solen faktiskt sken. Då hör jag att fotstegen jag hört börjar närma sig bakom mig och jag vänder mig om. En medelålders man kommer och går bakom mig och då han verkar ha rätt bråttom så gör jag ett tvärt kast upp i backen och går snällt upp i gräset för att låta honom gå förbi, vilket inte är några konstigheter, vilka gör inte det? Han börjar passera och jag ler mot honom som; "ja, varsågod, det var så lite, fint väder det är , lalala". Han kollar inte ens på mig, har mungiporna så långt ner så att dom nästan nuddar fötterna, och fortsätter gå förbi. Jag vet att det inte är någon stor grej, men jag fick panik, kanske för att det finns så sjukt många sådana människor. I alla fall, det som gjorde att jag höll på att spåra ur var att första reflexen var att springa efter honom och kicksparka honom tills han låg ner, och sen gå om och fortsätta lalla. När jag lyckats sansa mig och insåg att det var lite väl drastiskt var jag påväg att sträcka ut tungan och blåsa högt, ni vet som barn gör så att det kommer spott. Trots att hjärtat höll på att hoppa ur kroppen av ilska lyckades jag även nu hejda mig, men jag gjorde det tyst och utan pruppljud. Det är inte att alla behöver vara supertrevliga och ytliga som Amerikaner, men det är väl för fan vett att säga förlåt om man stöter in hårt i någon på en affär, eller le om någon ler mot en efter att ha gått "ur spår" utan att det är skidåkning.

Oj, nu fick jag brinna av lite. Om alla andra tycker att jag är knäpp så vet jag i alla fall att Emma håller med mig :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på TV och mysa, eller... kanske läsa en bok, det lät bättre.

Puss!

Snart är det kväller!

Solen skiner och jag slutar om några minuter - kan det bli bättre?

Jag är så galet trött på Kinesiska, som jag håller på att försöka förstå mig på just nu. I stället för att försöka förstå vad tecknen betyder, så försöker jag hitta någon sorts logik. Jag sorterar dem bland annat efter tält, gubbar och tårtor med ljus. 全 林  典 - likt va? I dag hade jag med mig blåbärskakorna till jobbet, eller i alla fall 4 st så att jag och Emma skulle få 2 var. Hon sa att dom var goda, förhoppningsvis tyckte hon det också. Fast det tror jag, för dom åkte ner ganska snabbt, mohaha.

Jag måste erkänna att jag håller på att fastna i nässpraysträsket igen. Jag trodde att det var över - men när jag faktiskt lagligt fick lov att använda det när näsan var helt blockerad, så har jag lyckats fastna igen. Det är så gott, underbart och befriande! Det är så göttigt att kliva upp, få ta två dubbelsprut och vakna till liv. Okej, jag vet, jag ska ge mig, snart..

Snart ska jag springa och köpa blommor på hötorget. Det är bra tid att gå dit nu när dom snart stänger igen, för några dagar sedan fick jag 6 stora liljor (de som var på lägenhetsfotona) för 50 märning - det kallar jag billigt!

Hörs sen,
Puss!

Via direkt-looken får ni på köpet!

Jag är trött på att det måste vara fint

Hej alla glada och alla sura med för den delen,

Klockan är inte ens 22 och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Inte bara ska det vara visning på söndag (och måndag), det ska vara förvisning på torsdag. 7 st hade ringt och ville kolla innan, varför fattar jag inte. I vilket fall innebär det att vi måste städa nu nu nu och fixa iordning allt. Det funkar ju inte att inte kunna stänga garderoben och att det putar ut kläder och är kaos på varje hylla, tex. Allt var verkligen intryckt och såg ut som kom och hjälp mig (Frippe you know). M tog hans garderob och jag min, undra vem som blev klar först... Efter att jag proppat två ENORMA förvaringskassar fulla, så la jag fint några klädhögar på varje hylla. Jag fattar dock inte hur allt fick plats i garderoben förut. Vi har i alla fall hållt på ett tag med andra ord, den stora garderoben (Emmas sovrum) tog också sin tid......



  Köpte klädförvaringspåsar i dag - bra i stället för äckliga plastpåsar så att man ändå måste tvätta allt

                                      Nu kan dom öppna garderoberna bäst dom vill

    M också helt slut. Kolla in spirorna, men vad händer med knäskålarna?!

Nu ligger M och ser på nån film, Joe Black heter den och ska tydligen vara bra, så kanske ska jag joina. Först måste jag skriva en lista för vad som behöver inhandlas i morgon. I dag köpte jag (ytterligare) nya handdukar till badrummet och en dörrmatta som ska ligga utanför dörren (nähe). Jag är stolt över mig själv som verkligen bara koncentrerar mig på lägenhets-shopping just nu, som verkligen behövs. I dag såg jag en jättefin väst i ull på Indiska, som jag alltid har velat ha. Den kostade nu 50 kronor (!!!!!!!) och jag köpte den inte, helt otroligt. Glad. Ja just det, nu måste jag i alla fall skriva en lista för vad som behöver fixas innan visningen på torsdag. En sak som är säker är att vi behöver köpa nya blommor, hur svårt ska det vara att vattna dom i några dagar så att man slipper börja om med den där jäkla planteringen (de ute har det regnat på som tur är, så de är fortfarande alive and kicking).

Nej nu får det vara nog, eller ni får se lite bilder från i helgen också:


                                      Innan kräftskivan


                                      Från lunchen på Vapiano

Puss!

Husmor

Goder kväller!

Jag har ägnat kvällen åt att mysa, äta god mat och baka! Det blev blåbärskakor, visst blev dom fina? Väldigt smarriga om inte annat! Den som har tur kanske får smaka..

Puss!


Min pojkvän gör måndagar till fredagar

Jag har världens bästa pojkvän. Som ni läste tidigare var jag inte på något toppenhumör imorse, men när jag kom hem väntade det här:




Precis vad jag behövde, jag älskar dig!

Jag är så trött och oinspirerad nuförtiden, kanske beror det på att hösten närmar sig med stormsteg. Man märker redan att det börjar bli mörkare, trafiken ökar, folk är inte lika glada och färgen på benen börjar försvinna. Hösten är mysig ibland - men man blir ju så trött! Vi kan väl få några sommarveckor till i alla fall, please. Sen längtar jag så himla mycket till ett hus och jag hoppas att vi någon gång kan bestämma oss för vad vi egentligen vill ha och vart vi vill bo, det kommer att bli så mysigt! Det är svårt bara med prioriteringar och beslut som kommer att påverka så pass mycket i våra liv. Det enda jag vet är att jag vill vara lycklig och det är jag övertygat om att jag kommer att bli (det är jag nu med såklart), oavsett vad vi gör. Men visst, vi kanske ska snabba på tänkandet lite, det är trots allt visning på vår lägenhet nu på söndag(!).


Nu ska vi kolla på hus och friidrott. Sen funderar jag på att baka i kväll också, frågan är bara vad. Några tips?

Puss!

Kära måndag

Ibland undrar jag om måndagar per automatik innebär pms, depression och allmänt hat till omgivningen.

Dagen började med att jag inte hittade någonting att ha på mig och fastän jag testat ca 5 outfits så blev jag inte nöjd med resultatet (M kommer att bli galen när han ser den sedvanliga klädhögen på soffan). Klockan hade blivit för mycket och jag sprang ut ur lägenheten och mötte en sur granne som inte sa hej. Jag förbannade mig över lägenhetsboende generellt och tackade gud för att vi snart ska flytta från de där skitgrannarna. Jag stapplade fram på vägen till tunnelbanan och undrade varför jag inte tog ett par skönare skor, kom fram och gav fram min remsa till gubben i luckan. Han stämplade och sa  " - du är lika vacker som vanligt". Jag tittade förvånat upp och sa tack. Han anade nog inte hur glad jag blev, sådana ord kan verkligen göra ens dag. Eller stund.

Väl inne i stan fick jag desperat begär efter en latte, så jag går upp vid Kungsgatan. Jag börjar nästan gråta när jag kom på att jag glömt att föra över pengar till kortkontot, men bubblar av lycka när jag knövlar upp en femtiolapp från väskan. Jag svänger in mot cafét där jag brukar köpa kaffe som visar sig ha stängt igen! Jag springer över vägen för att gå till ett annat café, som jag inte ens gillar. Jag slipper rödljusen eftersom det är övergångsställe just där, yes, men så plötsligt; kommer det 2390129 cyklister som inte stannar (om de nu ska köra som bilar mitt i vägen så är det väl samma jävla regler?) och jag står och väntar irriterat. Väl över är det 2000 meter lång kö på cafét. Jag kollar på klockan och inser att jag inte kan vara mycket senare än vad jag redan är, och springer vidare.

Nu sitter jag här, småbitter men ändå glad när Emma kommer in och säger att hon hatar alla människor, likt som jag. Jag sitter och smuttar på mitt kaffe, snusar och äter mintpastiller. Måndagar är verkligen en bergodalbana.

Shopaholic på kräftskiva

God morgon!

Eller god morgon - jag vaknade vid 8-tiden i dag. M´s föräldrar sov över här och dom var uppe med tuppen. I går var jag hundvakt åt Tarzan, han är söt förutom när han skäller och när jag matade honom med parmaskinka och köttbullar blev han snäll.

Efter att de åkt kröp jag och M tillbaka till sängen, kollade på nyhetsmorgon och friidrott, småsov och åt godis. Hur mysigt som helst. Nu har jag äntligen tagit en dusch och snart ska vi ge oss ut på stan. Jag ska kolla på ett par skor (får lite ångest dock då jag kollade på en shopaholics bekännelser i går) och äta på Vapiano. Vapiano är en smarrig italiensk restaurang på sturegatan (tror jag) där vi brukar äta en sallad med oxfilé och färskt bröd, hur gott som helst. På alla bord finns olika färska kryddor och olika slags olivoljor.

I kväll köpte jag två klänningar, en som jag ska ha på mig i kväll, för vi ska nämligen på kräftskiva. Vi är typ 10 st som ska hålla till på en kompis innegård på fridhemsplan, det ska bli jättemysigt.

Nu ska jag försöka få M från friidrotten så att vi kan ta oss ner till stan.

Hörs sen,

Puss!

PS! jag fick återfall i går, bad M  stanna vid apoteket påväg hemfrån stan i taxin, för att köpa....nässpray. Jag går på moln.. DS


Vår lägenhet är ute för försäljning

Ta en titt!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/488333

Puss!

It's Friday I'm in love

Tuesday, Wednesday break my heart,
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love

Jag är hopplöst förälskad i fredagar, i känslan i magen när man går ut från kontoret, lite tidigare än vanligt, lite för tidigt för vad som är bra. Med pirr och något lättare steg. Man liksom flyger ut.

I går slog det mig att jag har blivit sjukt sunkig på sistone. Jag orkar aldrig fixa håret, sminkar mig knappt och tar på mig det första (okej, inte första, men iaf tredje) bästa jag hittar i garderoben. I går kom Emma in på mitt kontor och sa; Elin, i morgon är det fredag, då ska du platta håret och ha det utsläppt, ta på dig högklackat igen och gå rak i ryggen. Det med högklackat och rak i ryggen sa hon aldrig, men hon hade kunnat och hon har så rätt. Jag måste skärpa mig, annars blir jag tant i förtid. Sminkmasken blev tunn, men håret är utsläppt och klackarna på :)

Vi har just haft fredagsfika och på lunchen ska jag iväg på stan och försöka hitta en klänning till kräftskivan på lördag. Jag skulle vilja sitta på en uteservering och dricka vin i kväll, men det blir nog ett glas vin i soffan i stället.

Eventuellt kommer lägenheten ut på hemnet i dag, det ska bli så kul att se bilderna! Nu ska vi bara hitta någonstans att bo också.

Puss!



                                               Jag i dag

Stelopererade ben, men solen skiner..

I går kväll var det storstädning med träningsvärk, ingen bra kombination kan jag säga. Jag har så ont så jag knappt kan sätta mig ner, och när jag väl sitter, kan jag inte ta mig upp. Jag går som en gammal tant och eftersom M tvingade i mig en fet 150 g hamburgare i går - gav inte ens den hårda träningen något, så det är ju kul.

Fint har det blivit i lägenheten dock, eller vad tycker ni? Ni får bara se två bilder, för min mobilkamera gör det inte riktigt rättvist. Hoppas fotografen är lite bättre än mig på att ta bilder i dag bara, men det tvivlar jag inte på. Hon skulle vara där och fota för ganska precis 9 minuter sedan, spännande.

Husletandet fortsätter och Frippe är skeptisk. Hon måste förstå att man inte köper de fula möblerna och inte heller en gammal symaskin bör ägnas speciellt mycket uppmärksamhet åt vid bedömningen :)

Nej, nu ska jag ta en snus (till) och jobba lite. Solen skiner faktiskt ute, så det blir lunch på terrassen med Emma. Hon ska äta en sallad, men det hjälper inte, hon är ändå FI (fet inombords).

Puss!








Stressplantering av blommor klockan 22

Nu är jag helt slut. Efter att M träffat mäklaren i dag visade det sig att de faktiskt skrev kontrakt och bestämde sig för att det var bäst att sälja så snart som möjligt. Det kommer en fotograf på torsdag eller fredag, sen läggs lägenheten ut för försäljning. Jag fattar ingenting, det kom så plötsligt men ändå inte. Glad är jag dock. 
Nu krävs det en väldig massa fix innan fotograferingen. 19:55 var vi på plantagen (de stängde 20:00) som värsta sortens kunder och roffade åt oss blommor och jord. Nu har jag stått och planterat och det blev faktiskt ganska bra, jag kanske är en riktigt händig kvinna ändå :) Mamma lät dock tveksam när jag sa vad jag hade gjort.

Jag visar bilder i morgon när vi stylat färdigt. Nu ska jag hoppa isäng för jag ska upp och träna tidigt i morgon, igen. Jag har redan träningsvärk efter träningen i morse, jag vill inte ens veta hur det känns i morgon.... Så går det om man skippar träning en hel sommar.

Är det någon som har heta inredningstips inför en visning som inte innefattar blommor, nya handdukar och exotiska frukter i köket?

Puss!

Tillbaka i råtthjulet

Då är man tillbaka och springer i samma hjul av rutiner igen. Här sitter jag på mitt kontor och tittar ut på den blå (okej, lite moln är det) himlen. Det är faktiskt kul att just jobba, men jag hade hellre gjort det hemifrån, på terrassen, med ett glas sommarsaft och vindruvor i högsta hugg.

Det skönaste med det är att längta till kvällarna. Jag älskar vardagskvällar med mys, mat och tv.

Suprise suprise, fick veta att det kommer en mäklare och kollar på vår lägenhet redan I MORGON (!!!), för att sedan eventuell förbereda en försäljning. Spännande är det i alla fall.

Semestern har varit helt underbar. Fastän vi bara har haft tre veckor har vi hunnit med galet mycket. Vi började semestern med bröllop med övernattning på Muskö, sedan bar det av till Brebban town till mina föräldrar. Direkt därifrån åkte vi till Spanien (GC - en liten ö utanför Barcelona ;) och sen raka vägen till Gräsö, efter en drinkkväll och en utflykt till Vingåker (DÄR JAG INTE KÖPTE EN ENDA GFREJ). Så nu i helgen var vi alltså på Gräsö, hos M´s föräldrar. Det är så mysigt att vara där. Det är en riktig idyll med lummig trädgård med vackra blommor, röda småhus på gården med vita knutar, pool och många underbara människor. M´s syskonbarn var där och det var full fart igen.

Nej nu ska jag ta och jobba lite och längta tills i kväll. Det är Beck om jag inte minns fel - hoppas det är någon man inte sett!

Puss!

            Jag och Amanda, hon är bara ett par veckor gammal 


                      M hade det fullt upp med att bli nedtryckt i poolen





"God" morgon sista semesterdagen

Jag förstår inte hur jag ska kunna jobba på måndag igen. Jag vaknade nu (tidigaste dagen på semestern), självklart inte självmant och var helt förstörd. Varför kan man inte ha ett jobb mellan typ.. 13-16, det vore perfekt!

I går var vi ute med båten. Vi blev tipsade om ett badställe som hette Kyrkviken men troligen körde vi helt galet så vi fick vända och åka hemåt igen. Ungefär 100 meter från vår brygga la vi ankare och hoppade i och badade. När vi skulle köra iväg igen STARTADE INTE BÅTEN och vi fick hålla på i 40 minuter innan motorn tillslut ville vara med. Trots det var det en jättemysig dag som avslutades med lite shopping i vanlig ordning. Rean är ju verkligen helt sjuk nu. Köpte presenter till M´s syskonbarn för halva rea-priset, gött!

I dag ska vi åka till Gräsö till M´s föräldrar. Vi ska sola, bada och ha kräftskiva :) Jag har faktiskt börjat gilla kräftor på senare dagar, åtminstone havskräftor. Eftersom det kommer att vara en stort antal småbarn där i vanlig ordning, så kommer tempot att gå upp från 0 till 100 på en sekund, som en snabb bil, eller något. Men det är bara mysigt :)

                           Jag och galna småttingar på Grösö i Midsommar :)

Nu ska jag försöka få i mig någonting äta, det kan behövas innan tempos stegas upp.

Hoppas ni får en bra dag i solen, eller på kontoret för den delen. Emma; jag lider med dig (åtminstone fram till lunch).

Puss!

Sommarkväll i Stockholm

Efter den mindre roliga semestertvätten gick jag och M till solstugan. Det är en restaurang/krog som ligger 20 meter från vår port. Tydligen väldigt populär men vi har trots vårt ca 1 och ett halv år här aldrig varit där. Det är i vilket fall jättemysigt och det slutade med att det blev en flaska rosé OCH ett glas innan vi gick de 20 metrarna hem igen. Nu fick jag en göttig drink ( det hör inte till vanligheterna att vi dricker en massa drinkar på vardagarna, men vad fan, sista semesterveckan), som var mycket göttig.
Jag missade Bachelorette i kväll, damn, men det är svårt när man ser himlande hundögon som bönar och ber om att slippa.

Just det, jag glömde att berätta om visningen. Vi slog på GPS:en och knappade in adressen i Nockebyhov/Bromma. Vi körde in på den blommiga vägen med om möjligt för mycket gröna kvistar. Vi gick in och insåg efter ett mer eller mindre desperat prat (från hans sida) med mäklaren att det kanske inte var vad vi tänkt oss. Jag ville så himla gärna. JAG VILL HA EN WALK IN CLOSET OCH ETT BADKAR, DET ÄR ALLT.

Vi hörs i morgon! Nu ska jag gå och lägga mig med duntäcket (!) som läcker dun över mig så att jag rullar runt hela natten. ÄR DET NORMALT ATT DET BLIR ETT MOLN AV DUN NÄR MAN SKAKAR DET?

PS! I hate Discovery Channel (Jag tror att man vill se på det om man tycks vara mer intelligent än vad man är, undantag M).

Puss!

 
                                                 Solstugan i Fredhäll

Gött mos överdos

Jag har härmat Emma och skapat en ny blogg - som jag vet kanske inte kommer att uppdateras speciellt flitigt, men vem vet. 

Jag älskar semester! I går var vi ute med båten då jag tog kortet ovan. 

Hoppas att ni har roligare för er än att tvätta smutsiga semesterkläder just nu. Snart ska vi åka och kolla på ett hus (!!!!!), hope fint!

TTYS!

                       Någonstans i Stockholm, don´t remember where

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0