Söndagsmys i Solle C



Lovely.

Frida

OMG

Vilket party det blev i fredags. Gårdagen försvann dock i en suddig dimma där jag lovade mig själv 'aldrig mer' men nu när jag tänker efter var det nog värt det, eller? :)

Frida


Frippe in action


Halloween!

Här är förberedelserna för kvällens festligheter i full gång...

/Frida


Sol i sinne!

Detta är min bakgrund på min dator på jobbet... Jag drömmer mig bort och längtar så sjukt mycket tills jag får lite sol och värme igen. Fy bubblan för mörker och kyla!

Frida


Myspys

Hänger hos familjen Hammarberg/Eriksson :)


Fin helg!

I helgen har min kära vän (Karin aka Rambo) varit på besök. Otroligt trevliga och mysiga dagar har det varit men tiden går ju som vanligt alldeles för fort när man har roligt. Vi har hunnit med fredagsmys och då kom även Malla på besök som en mycket uppskattad bonus, shopping och fika på stan när Anna även joinade oss, en trevlig och otroligt god middag på Lokal med Anna och Scott, ett besök på Fotografiska museet och hemmagjord sushi som avslutning.

Denna helg får väldigt höga betyg!







Har ni möjlighet så rekommenderar jag varmt att ni besöker Fotagrafiska nu, det pågår en utställning med foton tagna av Nick Brandt, otroligt häftiga bilder.

Hoppas att ni också har haft en fin helg.

Frida

Mycket nu.

Hej,

Elin är ju värre än mig, helt klart, men jag är inte mycket bättre.
Sorry för extremt dålig uppdatering. Extremt mycket att göra på jobbet och mycket resande får jag väl skylla på. Allt är bra annars, jag har varit i London och fått pris, tackat ja till en ny tjänst (fortfarande på BAE dock) och det känns som att det är mycket spännande som händer just nu.



Hoppas att ni alla har det bra i höstmörkret. Gör som jag och tänd massa doftljus och götta ner er i en mysig filt så känns kylan och mörkret där ute lite bättre. 

Frida

Är på Arlanda och flyger snart till London...

img_5895 (MMS)

Är på Arlanda och flyger snart till London. Köpte den här boken men undrar hur det ska sluta. Har inte vågat se filmen för jag inser att jag skulle gråta ihjäl mig då. Läste precis på baksidan av boken och bara det gjorde att mina ögon fylldes med tårar efter första raden. Hoppas att jag inte behöver sitta bredvid någon på planet. Dum ide det här... /Frida


Från ax till limpa

Mamma och jag gav oss ut på kantarelljakt i eftermiddag... och jaktlyckan var god. :)





Denna brebbanvistelse avslutades med kantarelltoast. Gött mos överdos!

Frida


Brebban!

Eftersom Scott fortfarande är kvar i Sydafrika har jag passat på att tillbringa helgen i Brebban med mamma och pappa. Otroligt skönt... slog till med två "tolvtimmars" på raken (sov tolv timmar både fredag och lördagnatt). Gött! Utöver att sova har jag faktiskt varit lite behjälplig och utfört fysiskt arbete i form av att riva altan i sommarstugan. Skönt att vara ute i den friska höstluften och "jöbba" lite. :)





Nu är det snart dags att börja packa väskan igen. I morgon flyger jag till Stockholm och i morgon kväll får jag äntligen träffa min love igen. Gud så jag längtar! Blir två nätter i Stockholm och sen ska jag till London med jobbet. Just nu lever jag i en resväska men jag tror att det kommer att lugna ner sig lite snart, det tar på krafterna att vara på resande fot non-stop.

Puss
Frida


RSS 2.0