Tjejkväll(ar)

Morning!

Igår var det tjejkväll i Övik. Innebär att de flesta affärerna är öppet längre än vanligt och vissa affärer har lite erbjudanden. Helt galet hur lyckat event detta är... alltid galet mycket folk! Helt fullt med damer som springer runt med shoppingdjävulen i sig.

Jag med mitt lilla gäng, Sara och Anna hade bestämt oss att bege oss ut på stan för lite shopping och en köpp på "Porten". Kvällen till ära joinade även min lillasyster Hanna oss också. Det blev en trevlig tillställning och några fynd gjorde jag också. Bland annat köpte jag äntligen boken "Ett litet snedsteg" med Denise Rudberg. Jag har velat köpa den sedan den kom ut och nu är jag äntligen en stolt ägare. Efter "tjejkvällen" gjorde Hanna slingor på mig så det blev sent innan jag hoppade i säng, fanns inget tid eller ork att börja läsa boken tyvärr.

På tal om tjejkväll så hade vi faktiskt en tjejkväll i tisdags också. Sara bjöd över mig och Anna på middag. Middagen avnjöts framför Idol och massa tjejsnack. Så trevligt!

Veckan förgylls verkligen när man hittar på något med sina vänner under veckan. Behöver ju inte vara något seriöst men gud så trevligt det är att bara ses efter jobbet och hänga lite. Jag är så glad så glad att jag har två så fina vänner i Övik. Det är lycka!
  
Darlings!

Ikväll står avskedsmiddag för en kär vän som ska flytta till annan ort på schemat.
Pluggandet har ju gått sådär den här veckan om man säger så...

Peace,
Frippe


Roland United!

Lagfesten i lördags blev mycket lyckad!

Här kommer lite bilder med tillhörande kommentarer...


Kvällen började med god mat och hockey på Olles.


En smarrig kaffedrink blev det till efterrätt.


Efter middagen begav vi oss hem till Sara nya lägga. Började med lite frågesport och lekar.


Under tiden tjejerna gjorde frågesport gick jag runt och spanade in Saras alla fina och roliga små saker.
Hon har en häftig stil den där bruden...


Lysande tullpaner!


Snygg-Sara!


Sen drog vi igång Singstar... 


Alla var med och sjöng.


Duell mellan Kicki och Maria, dom kämapde för sina liv.


Anna tittade också förbi och hon är nu värvad till nästa säsong... vår nya stjärnmålvakt!


Kvällen avslutades på Olles, back to basics. Uppslutningen var väldigt dålig från resten av laget men jag och Sara höll låda för alla.

Tack för en trevlig kväll!

Peace,
Frippe

Äntligen!

Äntligen har Scott landat på svensk mark! Han har ju varit i Tyskland i helgen och han ringde mig sent igår kväll och jag trodde då att han inte skulle kunna komma med flyget. Han blev nämligen bestulen igår... hans väska med alla hans kläder, nycklar hem och till hans jobb och värsta av allt hans pass... Vilken stressig natt och förmiddag det har varit... fy.

Huvudsaken är i alla fall att han är välbehållen. Allt annat går ju att lösa.

Återkommer med en update om helgen lite senare. Vilken lagfest det blev!

/Frippe

Irri!!!!

Jag hatar att jag blir så sjukt lätt irriterad på folk!

Det brinner i hela kroppen på mig och har gjort det i tre dagar på jobbet nu...

Normalt sett är det om någon gör något störigt ljud. Men just nu är jag bara så sjukt irriterad på att en kille som sitter bredvid mig lyssnar på musik (i hörlurar, så jag hör inte ens musiken) - men han diggar så galet mycket. Sitter och gungar och viftar med huvudet non-stop hela dagen... Jag måste till och med hålla upp handen så att jag inte kan se honom ibland för att jag inte ska få en nervsammanbrott.

Jag behöver hjälp...

/Frippe


Viiiilken mysig dag, lalalala lalalala lalala la

Igår eftermiddag åkte jag till Rotan för lite eftermiddagsmys hos min bästigaste Malla och hennes små charmtroll. Vi hängde, lekte och fick välbehövlig kvalitetstid. Mer sånt!


Sebbe var snäll och trött, låg och göttade sig mest hela tiden.


Mys!


Syskonmys!


Bakade kladdkaka gjorde vi också, smarr.


Jolle attackerade kameran, närbild javisst!


Lovely!

xoxo
Frippe

Stockholm

Det har blivit mycket god mat i helgen. I fredags nar jag kom till Stockholm gick vi  ut och at pa East. For min del blev det en smarrig sushi. Pa lordag fick Scott ta hand om sightseeingen av sina gaster pa egen hand medan jag stannade hemma och pluggade. Jag kande mig ganska nojd eftersom det i princip sporegnade hela dagen. I gar kvall gick vi ut och at pa "Pontus!". Vi at i "baren" och inte i matsalen men det var verkligen helt toppen. Riktigt god mat och bra priser, trevlig personal och bra stamning. Dessutom hade vi ju ett valdigt trevligt sallskap sa kvallen far verkligen ett toppbetyg.

 


Fredag!

Älskade älskade fredag - så gött.

Har väntat med att bestämma mig in i sista sekund, men nu är det klart och betar´t... Blir Stockholm i helgen. Två av Scotts kompisar från SA kommer till Stockholm, dom bor i England och jag har träffat dom tidigare och det ska bli riktigt roligt att träffa dom igen. Det är ett gift par och dom är väldigt söta och trevliga så jag tror att det kommer att bli en mycket trevlig helg.

Ska försöka hinna med att träffa lite andra nära och kära i helgen också.
Sen blir det jobb i Stockholm nästa vecka... men helgen efter det DÅ ska jag vara i Övik, då står det nämligen LAGFEST med Roland United på schemat - exciting stuff!

Trevlig helg!

xoxo
Frippe


En bild från förra helgen när vi var hemma hos Mallla. Sötingar!

Morning sunshine!

Härligt att vakna till solsken efter att det varit så grått och trist.

Hoppas att ni får en fin dag!

xoxo
Frippe


Underbar utsikt att vakna upp till i morse.

Filmtips!

Tanken var att vi skulle ha fest for att fira Scotts fodelsedag igar. Vi firade dock ratt rejalt i torsdags kvall och i kvall ar vi bortbjudna pa avskedsfest till en av Scotts kompisar som ska flytta tillbaka till UK. Sa vi bestamde oss darfor for att stalla in festen igar och hade istallet en mysig hemmakvall, bara jag och Scottie. Vi kakade tacos och kollade pa film... och inte vilken film som helst. Denna film gar absolut upp pa min topplista av mina absoluta favoritfilmer ever. The blind side heter den - maste ses!



Nu ska jag ut och springa en svang och sen ladda upp for party. I morgon ska jag antligen traffa Malla och co och Elle och co... ska bli sa underbart.

Hoppas ni har en fin helg!

xoxo
Frippe 

Roddan 28 år!

Happy happy birthday to my love today!

Ja idag fyller alltså Scott år. I morse gick jag upp klockan 6 för att göra amerikanska pannkakor till frukost. Han fick dessutom sitt paket som innehöll en upplevelsepresent - att få flyga ett litet flygplan över Stockholm. Betyget var att det var den bästa presenten ever, så det får jag ju känna mig nöjd med.



Jobb i några timmar till sen ska det firas!

Peace,
Frida

Assistant Sales Manager !



Igår blev Scott befordrad till Assistant Sales Manager!
Han jobbar så hårt, är extremt duktig och han är verkligen värd det här. 
Jag är så så så stolt!

xoxo
Frippe

Fjäderholmarna

I lördags åkte jag och roddan ut till Fjäderholmarna för att strosa runt och äta lunch. Extremt mysigt.
På kvällen hade jag och Anni tjejkväll, slappade och snackade skit hela kvällen, precis vad jag behövde...

Söndagen kan vi stryka ett streck över, det var helt enkelt en jobbig dag men allt är bra nu.

Igår efter jobbet åkte jag hem till familjen Hammarberg/Eriksson. Det var så mysigt att träffa den lilla familjen. Edward var jätte snäll hela kvällen - han är så otroligt söt att man inte vet var man ska ta vägen.

Här kommer lite bilder från i lördags:

















Slut på lunchen, dags att börja jobba igen.

Hörs snart igen, xxx Frippe.

Sushi och snart helg...

Det har öppnat ett nytt Sushiställe i Övik.

Jag har turen att ha en lillasyster som jobbar där och som dessutom var snäll att bjuda mig på sushi till middag igår. Mycket smaskigt. Tack Hanni!

I morgon åker jag till Stockholm, yey yey yey. I helgen står det endast en sak på schemat:
MASSA MYS.

Pratade med Elle idag och hon rapporterade att den lilla guldklimpen Eddie har varit sjuk med feber men att han nu är på bättringsvägar. Skönt att höra att han mår bättre...

Jag ska försöka styra upp en date med både Elin och Edward och Malin och Sebastian (och Jolle såklart) i helgen. Jag längtar så efter både dom små bebisarna och deras mammor att jag nästan går sönder.





Peace,
Frippe

RSS 2.0