Behålla eller ej?

Behöver lite råd, så det vore schysst om ni bidrog med lite hjälp.

Köpte denna vårjacka för ett tag sedan på Boomerang men är osäker på om jag ska behålla den. Den är för dyr för att bara vara "sådär" och jag blir sugen på att köpa andra kläder istället. Kanske lite dålig bild, men vad tycks, behålla eller ej? För trök eller bra och användbar? Bra i vår på alla prommisar med vagnen tänker jag, fast jag vet inte.

/E


Helgen

var hur mysig som helst. Bloggar mer om det senare. Nu ska jag och Edde ut en sväng. /E


I love blommor

Vi har inte kommit iväg än, Edde sover för en gångs skull och då vore det väl synd att väcka honom. Jag fixar och trixar lite här hemma så länge. Köpte hem lite blommor igår, det gör verkligen så mycket, man blir liksom glad!

♥/E



Norrtälje och nerver

Idag drar vi en snabbis till Norrtälje för kik, fik och mys! Ser verkligen fram emot ikväll, fast det är på två sätt då Edde har varit extra ledsen de senaste kvällarna och jag vet att jag inte kommer att vara hemma och avlasta M och trösta lilltjoppas. Det ordnar sig, såklart, han har ju världens bästa pappa.

Hörs sen!

Kram E

Latte med fnatte

Äntligen fredag! Som jag skrev tidigare åkte jag och Edde till Sollentuna Centrum idag. Var osäker på vägen och ringde till Malla som agerade live-gps, perfekt! I parkeringsgaraget gick det sådär, jag tappade kontokortet ut genom fönstret när jag skulle betala och in genom bommen och den enorma kön som bildats bakom mig fick backa en efter en, eftersom dörren inte gick och öppna pga automaten. När jag gick ut och hämtade kortet på marken glodde alla (såklart), snacka om red face.

Det finns verkligen en anledning till att man fikar med NÅGON (vuxen) när man är på café, det är inte bara trevligare utan också sjukt mycket smidigare. Det är så jäkla bökigt att hitta bord, beställa, bära brickan, kolla vagnen, hitta barnstol, värma mat, kolla Edde samtidigt, ge honom mat samtidigt som man själv fikar, trösta, böka och stöka. Ja, ja, det går ju såklart, men denna gång resulterade det i att jag doppade ner en sked med barnmat i min latte. Gött med potatis, kalkon och majs-smak....

 

Nu är det myshelg som gäller för hela slanten. Jag och M har ätit förrätt och nu badar han med lilltjoppas medan jag slappar lite. Gött. När vi är sugen på förrätt gör vi typ alltid samma. Den är så enkel, göttig och blir alltid perfa. Kommer inte på vad den heter, men ni vet, ciabatta med tomat/rödlök/vitlök/olja/vinäger/svartpeppar/salt-röra med mozarella och rucolla över. In i ugnen i en tia typ, sen är det klart! Sooo good. Till varmrätt blir det chicken och efterrätt tårta. HOHOHO.

 


Hoppas ni får en bra kväll. Berättar om dagens shopping sen (inte alls mycket, lovar).


♥/E

 

PS: vad fasen ska jag ha på mig imorgon? jag känner mig som en gammkärring som har noll koll på allt just nu.


Alla dessa gallerior

Idag planerar jag att åka till Sollentuna Centrum. Förstår att ni tycker att jag spårar på olika shoppingställen men vad fasen ska man göra då, när det är kallt som bara den och man "måste" ge sig ut för att hitta på något. Det är rätt gött att bara gå omkring och strosa. Farligt bara eftersom jag har shoppingförbud från mig själv men det är ju som att skicka iväg ett barn till en godisfabrik om ni förstår.

Någon som vill komma dit och fika?

Hörs senare!

♥/E

Snart helg!

Redan torsdag kväll - helt otroligt! Jag kan inte fatta att veckorna springer iväg så snabbt. Jag har varit i Övik två veckor nu eftersom jag har så mycket att göra på jobbet och jag trodde att det skulle kännas som en evighet, men nu är det dags att åka söderut i morgon igen. Man säger ju att tiden går fort när man har roligt men dom här två veckorna har det nog mer handlat om att jag har haft mycket att göra... fast lite roligt har jag ju såklart också haft.

Scott är på managementutbildning hela helgen men jag åker ner till Stockholm i morgon ändå. Har planerat in massor av qualitytime med Malla + familj och Elle + familj. Det ska bli så mysigt! Jag ska dessutom stanna i Stockholm i minst två veckor nu eftersom jag ska jobba i ett annat projekt på en annan del av företaget från och med v 10. Det ska bli spännande och roligt med extra mycket tid i Stockholm.

Nu ska jag packa och städa lite för jag åker direkt efter jobbet i morgon. 



Det är så otroligt tråkigt att jag måste slänga blommor när jag åker bort varannan vecka men jag inser ju att de kommer att dö innan jag är hemma igen. Fick dessa fina blomster av mina fastrar förra helgen.

Puss, hej

Frida

Fina böcker

Idag har varit en bra dag. Jag och Edde mötte upp Martina och Albert i Täbban och käkade lunch. Efter det hade jag tänkt ta mig till öppna förskolan men little E var inte riktigt på humör så vi åkte hem istället. Innan dess hann vi fynda lite böcker på Akademibokhandeln. Jag älskar böcker verkligen men är dålig på att handla dem eftersom jag inte älskar att läsa lika mycket :) Barnböcker är ju dock roligare och mysigare, så det blev ett par.



På lördag ska jag för första gången på väldigt väldigt länge, gå ut och äta inne i stan, dricka vin och bara umgås. Det känns jättekonstigt och det pirrar i magen av nervositet när jag tänker på det. Nervös för att lämna Edde alltså. Sjukt, för bara en kväll, men det är väl inte så konstigt när jag har gått och lagt honom varje kväll i över 8 månader. Älskade lilla tjoppas. Självklart ska det bli roligt också, hur roligt som helst.

Kram
E

Världens finaste

Vet att jag spårar med inlägg idag, men måste bara visa en bild på världens finaste kille i sin nya mysdress innan vi drar iväg. Puss och kram /E&E


Inte riktigt syftet

När jag köpte en korg att ha Edwards leksaker i så var inte tanken att han skulle skita i alla leksaker och BARA vilja leka med korgen, och dessutom bli galen om han inte får det........ Det är en envis ung man. /E


Denna kyla....

känns in i benmärgen, jag hoppas verkligen att det vänder snart.

Idag är tanken att åka till Täbban och luncha med Martina och Albert. Sen blir det eventuellt en sväng till öppna förskolan om vi har tid och lust. Just nu känns det bara som att jag vill kura ihop mig under täcket och ligga där resten av dagen. Synd bara att Edde inte riktigt håller med. Leka var det ja. Oj, imorgon är det underbara fredag, i can´t believe it. Frippe kommer hit i helgen, mys!

På schemat just nu: en fet kaffe.

Hoppas ni får en fin dag!

/E


Frippe och Scorre.


Man vs Kvinna

Jag: Älskling vi måste verkligen börja tänka på att köpa en vårjacka till Edde nu, annars kommer de ta slut och då står vi där.
M: Jasså? Men vi har ju minst en i alla fall. Den där beiga med krage tex.
Jag: Vad menar du?
M: Ja men du vet den fina som är typ dubbelknäppning på.
Jag: Jag hoppas att du skämtar?
M: Vad?
Jag: Du menar alltså den jackan som jag köpte INNAN Edward föddes och som vi hade till honom när han var 2 månader?
M: Ja, passar inte den eller?
Jag: .................

Konstig mix

Kom hem från stinsen från ett tag sedan. Lunchade, shoppade och fikade med Balla Malla, hur trevligt som helst. Dessutom var Jullan där och strosade så hann med en till fika (!!!) och massa prat :) Mys.

Packade precis upp påsen med dagens shopping och M konstaterade att det var en rätt blandad kompott, och ja, det kan jag väl hålla med om, men dock så god. Allt gör liksom att cirkeln blir rund för dagen.

- En korg för Edwards leksaker så de slipper ligga överallt
- Två söta tändsticksaskar
- Träslevsgrejer
- Servetter
- Gratulationskort
- Mysdress till Edde
- Disktrasor
- Fryspåsar
- Brieost
- Diskborstar
- Barnmat



Alltsammans för ett pris på ca 400 kronor. Det kallar jag prisvärt och inte urspårning. Jag är nöjd.

/E

Learning by doing

Gör såhär:

Ta fram vaniljglass, skopa i några skedar i din finaste lilla skål, slingra några varv chokladsås över, ca 5 varv. Värm sedan ca 6 st frysta hallon i micron i ca 30 sekunder så att de göttar ihop sig och blir varma. Födela jämnt över smarret. Krossa till sist 2 stora maränger över, lite slarvigt sådär.
Sen: Ät. Njut. Svimma. Gör vad du vill. Jag behöver hjälp. Hjälp mig!!

/E

Snabb vecka

När måndagen förlängs som en helgdag går veckan så fort, imorgon är det liksom redan onsdag!

Idag har det varit fullt upp med utvecklingssamtal på mitt jobb och 8månaders-kontroll för Edward. Allt gick bra, båda hade skött sig bra. Bra av oss. Edde utvecklas som han ska och är nu uppe i 10,8 kg. Min fina och stora kille.

Imorgon är det stinsen som gäller. Kul med lite varition till täbban. Nu blir det en kaffekopp, tro om det blir något göttigt till kanske... Just det, för att göra er lite nyfikna, jag fick reda på en VÄLDIGT rolig och spännande grej idag, hoho.

/E


Utsikten från kontoret. Inte fy skam!



Äntligen hemma...

efter en lång bilresa. Det har varit så mysigt hemma i Bredbyn.

Nu har vi käkat tarre (tacos) och slappat lite. Nu är det sängen som gäller. Helt slut. Imorgon har Edde 8 månaders-kontroll, spännande. Var jättelängesen vi vägde och mätte honom så det ska bli spännande att se om den lilla (?) krabaten lagt på sig något.

M hade butiksbeök i Sundsvall så jag och Edde passade på att strosa omkring i Birsta City. Var lite långtråkigt men hittade lite småsaker och framförallt var det mysigt att fika på det här stället som verkligen var barnanpassat. Nu låter Edde. Måtte han inte vakna 1 gång i timmen inatt igen...

/E


Brödbak

För att trösta mig själv efter en skitdag på jobbet så valde jag att trotsa mitt absolut största måste just nu - mitt sista fysikprov - och jag tog ett beslut att inte plugga ikväll. Istället har jag bakat bröd och slappat. Otroligt skönt. Brödet blev dessutom väldigt göttigt.



Här har ni receptet om ni blir sugna, jätte enkelt är det!

2 dl fiberberikade havregryn
5 dl vetemjöl
1 dl krossade linfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
4 dl Mild yoghurt
1/2 dl flytande honung
1/2 dl lingonsylt

Sätt ugnen på 200°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i yoghurt, honung och sylt. Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, rymd ca 1 1/2 liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Stjälp upp limpan och låt den svalna under bakduk.


Peace,
Frippe


Galen!

Det finns ingenting i hela världen som gör mig så otroligt förbannad som datastrul.
Jag har så galet mycket att göra på jobbet och vårt dokumenthanteringsprogram har strulat hela j-vla dagen...
Jag blir arg, förtvivlad och tokig på riktigt. Det känns som att jag inte har gjort ett skit idag, kunde lika gärna ha stannat hemma. Nu är jag istället på riktigt dåligt humör och har snusat typ en och en halv dosa snus.

Kul....





/Frippe

Modo-mys!

Gårdagen och pappas födelsedag var hur mysig och lyckad som helst. Det började med att hela patrasket drog till Frippe på fördrink. Hon hade fixat snacks och myyyshe göttiga drinkar. Sen bar det av till FJÄLLRÄVEN CENTER och hockey för hela slanten. Vi hade lyxen att ha en egen loge vilket verkligen var ett måste när Edde var med såklart. Man har som en egen liten balkong och man kan stänga för dörren in till själva rummet så att det inte blir för högt ljud. Helt perfa. Maten var super och sällskapet ännu bättre. Tack för en jättemysig kväll allihopa!

Bildkvallen är sådär, mammas kamera dog efter några bilder och Frippes mobbe var inte den bästa i detta ljus. Just det, matchen sög ju, men vad gör väl det :)

/E



den traditionella nationalsången innan spel


jag och edde på ballen


gött med mat



mycket god mat.. och dryck. M åt puré.....



klart vi hann med lite shopping också. fridas nya mössa - not.


tex nya vattenflaskor :)


Brebban på pappas dag

Sent igår kom vi fram till Bredbyn town, efter många om och men. Vi hade lite problem med kylarn i -30 grarre så pappa kom och mötte upp oss i Docksta. Jag var ett vrak eftersom jag var övertygad om att vi skulle bli ståendes med en död bil i skulskogen och att Edde skulle bli kall på några minuter. Fy vad hemskt. Världens bästa pappa kom i alla fall och mötte upp oss och hjälpte oss med lite grejer som gjorde att vi tog oss hem. Han kan verkligen allt min pappa. Och inte bara det, HAN FYLLER ÅR IDAG OCKSå!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA OCH MORFAR ANDERS JONAS RUDOLF ERIKSSON.

Idag ska vi fira med tårta och presenter och ikväll är det hockey med hela gänget som gäller. MYSIGT!

/Elin


Björnaskogen?

Det finns alltid en massa små fotavtryck i snön hos oss, men de senaste dagarna har de verkligen ökat i size. Idag är storleken typ en halvmeter, tro vad det kan vara för djur? Konstigt nog har jag aldrig sett något. Tro om det är på natten de håller igång. Läskigt!

 

/E


Tröttmössa

Edde har vaknat typ 1 gång i timmen inatt så jag är jättepigg o glad nu när han har velat klösas och leka sen kl 6. Sen snöar det också. Yey!

/E

Karusell

Det är galet vad humöret går upp och ner, idag har varit som en bergodalbana. Jag har gråtit av både sorg och glädje idag. Eller sorg är väl att överdriva, snarare frustration.

Vi åker till Övik imorgon och idag var jag verkligen tvungen att packa. När jag klev upp och startade dagen så kände jag dock att jag var tvungen att ta mig ut för att inte få panik. Jag behöver verkligen hitta på något för att inte deppa ihop här hemma nuförtiden. Det känns som att Edde blir extra gnällig när man bara sitter hemma och man gör ingenting annat än att försöka göra honom nöjd istället för att fixa sådant som man borde, som disk och tjaffs. Jag åkte till öppna förskolan och träffade mammor i mammagruppen och Julia och Wilma♥. Så glad att jag åkte för det var så mysigt och Edde älskade sångstunden som vanligt. Han blir helt lyrisk.


Dagen har dock verkligen haft små guldstunder som då Edward satt och mös i mitt knä, vilket är det bästa som någonsin funnits. Det händer inte ofta, men när det väl händer så lever jag på det så länge. När han sitter avslappnad i min famn och gosar med mitt hår och min hud, då befinner jag mig nästan på en annan planet, en planet där lyckan är fulländad och där hjärtat gallskriker kärlek vid varje slag. Jag blir helt mjuk och matt och försöker vara så närvarande en människa bara kan vara i just den stunden. Helst vill jag bara stanna där, för alltid. Jag älskar dig min sötaste lilla unge, varesig du skriker, gnäller, gråter eller skrattar. Det enda jag vill är att du ska vara lycklig, för glädjen i dina ögon är det enda av värde. Jag är så glad att du fått mig att förstå hur liten betydelse allt annat än kärlek har. Det gäller bara att påminna sig själv om det ibland också.

Nu är packningen klar (så gott som) och jag är helt slut. Edward sover lite oroligt men jag hoppas att han är lite mer tillfreds när han vaknar. Snart kommer M hem, jag längtar efter en stor kram.


♥/E


3 år!

Idag är det Jolles födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Totalt galet och helt crazy. Underbara, fantastiska och härliga lilla Joline har nu hunnit bli 3 år. Dagen för tre år sedan när Joline kom till världen minns jag verkligen som igår och jag kan inte förstå att hon hunnit bli så stor. Hon är en sån fantastisk liten tjej och jag älskar henne högre än himlen.






Grattis älskade lilla vän!

Frida

Modoröv

Alltså det här klippet, det så otroligt roligt. Ni måste se det om ni inte redan sett det.
Skitunge... haha

http://www.youtube.com/watch?v=SuzSLko-SY0

Frida

vända en pannkaka

Idag har varit rent ut sagt en skitdag. Ingenting har riktigt gått min väg. Edward har varit konstant onöjd. Han har inte tyckt att något varit roligt, gott eller bra. Jag har bara gått omkring och kollat på alla klädhögar som växer medans jag tittar på dom och fått panik över att jag inte har tid att vika en jävla tröja. Det blev ingen promenad heller. Jag har varit på dåligt humör hela dagen, antagligen för att jag är trött som en oxe också.

Som vanligt ringde jag till M och gnällde och han är alltid lika snäll och försöker trösta mig och göra mig glad, sötnos. Sen kom han hem med smågodis och en massa kärlek, den perfekta medicinen för en grinig Elin. Tack älskling. Nu är han och badar lilltjoppas. Det räcker att vara ifrån Edde några minuter så glömmer jag allt igen och till och med saknar honom, det är konstigt hur hjärnan fungerar.

Här kommer bilder från imorse när han stod och hängde vid bordet.




Tur för dig att du är så förbannat söt


♥/E


Spännande!

Jag fick precis reda på att jag blivit kallad på en intervju till en väldigt spännande grej inom jobbet. Alltså inget nytt jobb utan en sak inom företaget. Jag blir så nervös bara jag tänker på det! Jag trodde aldrig att jag skulle gå vidare eftersom jag själv tyckte att min ansökan var F (fiasko) men tydligen hade jag fel. Ibland är det roligt att ha fel...


Det här firas med en kiwi på fikarasten. Glad!
(Observera min praktiska lilla kombinerade sked/kniv, mycket bra att ha... när man typ ska äta kiwi)

/Frippe

Riktiga vuxenpoäng

Ja, det är nog inte mycket som ger mer vuxenpoäng än en familjekalender. Jag vet vad ni tänker, och jag håller med, sjukt nördigt egentligen, men vad fasen, praktiskt ju.


Familjekalender. Man kan skriva namn och allt.

Kanske man ska orka sig ut på en prommis idag, jag är så sjukt dålig på det. Det ser ut att vara fint väder i alla fall och inte är det jättekallt heller. Ska nog få i mig någon lunch först. Soyakorv och makaroner, yes, det blir det. Kanske lite kladdis till efterrätt...


Eddes nya favvoleksak. Här läser han bloggen.

 

 

Just det, om ni vill kolla hotellet vi ska bo på: Här är vi 26 April, avis?


♥/E

Sorry...

Inte bara bloggtorka utan också tidtorka i allmänhet. Tiden bara springer iväg och det känns som att jag inte hinner med någonting alls.

Återkommer.

Måste bara visa en bild på två polare :)


 
Sötingar!

Peace,
Frippe

Skarpäng o Stinsen

Hej alla finingar, idag har varit en väldigt bra dag.

Efter en seg och mysig morgon hemma så åkte jag lite senare till öppna förskolan i Skarpäng. Både Julia och Wilia o Martina och Albert var där, hur mysigt som helst. Det var sångstund och lek för hela slanten, sen hann vi med en kopp kaffe och lite reseprat också. Om jag inte sagt det så ska vi åka med Martina, Peter och Albert till Turkiet i slutet på April.

Efter det hade jag tänkt att åka till Täbban men det blev lite change of plans, så jag åkte till Stinsen i Sollentuna istället. M jobbar i närheten och kom dit efter jobbet. Vi åt, klippte oss (M), matade Edward, mös och småshoppade lite. Hittade blandannat lite fynd på Kappahl till både Edward och Wilma, haha, ibland är det för billigt för att låta bli helt enkelt. My god, jag måste skärpa mig.

Vet ni vad? Ikväll somnade Edward utan att amma OCH utan att skrika, det ni. Vi får se vad som händer inatt.

Nu ska vi äta kvarbliven kladd(?)kaka och mysa framför TVn. Vad händer imorgon tro? Ingen aning.

Detta fick jag av min kärna (internskämt) igår:


min favvoblomma hortensia.



jättesött smyckesskrin, silverhjärta och kort :)

 

♥/E


OBS! Frippe har du bloggtorka?

OBS2! En STOR STOR STOR kram till mamma som opererade sig idag och har varit jättenervös!


Kladdkaka utan kladd

Alla älskar väl kladdkakor, jag med, men jag älskar mest när dom är sådär sega och göttiga. Jag vet att de flesta (typ mamma) älskar när dom nästan är rinniga av chokladsmarr men det är inte riktigt min kopp te. Kladdkakan jag gjorde till Mark igår var en riktig segis och så himla enkel. Klart den är kladdig, men lagom och mest seg och kakig liksom. Passar bra med en liten (?) bit till kaffet liksom :) Receptet kommer här!

2 ägg
3 dl socker
1 1/4 dl smält smör
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1/2 tsk vaniljsocker


Smöra och bröda form. Blanda ihop allt och in i 150 grader i ca 35 min.

♥/E

Kärlekskväll

Detta väntade M när han kom hem från jobbet. Vi hade sagt att vi inte skulle köpa något men man vill ju ändå visa lite uppskattning. Sen var det ju inte helt fel att jag fick världens finaste blomma och present heller (visar sen..). Glad!


Jag älskar dig Karl Mark Hammarberg, varje sekund i resten av mitt liv, jag lovar. Jag är så glad att du är min och varje andetag tar jag genom dig. Utan dig vore ingenting något värt, bara kallt och tomt och nollställt. Det du och jag har, tillsammans med Edward, är så vackert så inga ord kan beskriva, och jag önskar alla människor den kärleken som jag vet strålar mellan oss, för alltid. Älskling du är så duktig och fin, och jag är så stolt, imponerad och så full av kärlek till dig. Trots trötta dagar och långa nätter är alla stunder våra, och jag skulle inte byta ut en enda minut mot något annat i världen.

♥/E

Kyla på värmens dag

Varför måste det vara så kallt?! Vaknade imorse med -20 på termometern och svinkallt inne också för att allt inte hunnit ställa om, fy!!

Helgen har varit så himla mysig men nu är den slut. Vem bestämde egentligen att helgen bara skulle vara i 2 dagar och kan man få denne någon att ändra sig?

Idag hade jag hoppats på en prommis till Täbban och öppna förskolan med Julia och Wilma, men det känns inte så skönt att gå i alla fall. Vi får se vad som händer idag helt enkelt.

Blev lite shopping från Odd Molly igår. Klänningen är så himla fin verkligen och jeans (!), vad händer, jag har nog inte köpt jeans på 5 år!

 

Just det, glad alla hjärtans dag allihopa, om man nu säger så! Hoppas ni får mysiga dagar med era nära och kära.

♥/E


Edwards Första Alla Hjärtans Dag

Idag hämtade vi posten från i fredags och hittade ett litet paket addreserat till Edde. Vi fick lov att öppna det åt honom och hittade en jättegullig nalle och ett sött kort från hans mormor på alla hjärtans dag. Han fick det redan nu så morgondagen tjuvstartar lite. TACK MORMOR!!!! ♥♥♥



Kortet lästes många gånger...

 

Gårdagen och kvällen var väldigt trevlig och kanske får ni se lite bilder på det sen + lite shopping som gjordes idag.


♥ / E


Snö snö snö snö snö & jacka

Jaa som Frippe skrev så har det varit minst sagt kaos i huvudstaden idag. Shit balla bacon vilken snö som kom. Helt oväntat, jag brukar ha koll på vilket väder som komma skall men icke då.

M var hemma idag och när jag vaknade efter en sovmorgon planerade jag nöjd min dag; först öppna förskolan med J&W, sen kanske en fika eller lunch och köpa med mig hem till M, sen skulle jag bara slappa heeela dagen eftersom Edde hade pappa hemma. Trodde jag ja. Det blev ingen ö.f som jag hade sett fram emot, jag kom knappt ut genom dörren, och slappa, knappast. Hela dagen har jag varit ute och skottat känns det som. Först nergången och trapporna, sen paus (slalom på TV), sen hela uppfarten utanför garaget. Jag är så sjukt nöjd och jag fick 10 poäng av 10 av M. Okej nu ljög ja, 9 och en halv, eftersom det var en snöhög bredvid brevlådan så att inte postbilen kunde stanna till. Fiasko. Jag är i alla fall nöjd, men galet jobbigt var det och jag var inte helt fräsch efter kan jag lova. Lång dusch krävdes....



Vid 4-tiden var vi tvungen att ge oss iväg och handla lite nödvändigheter (typ toapapper & barnmat), så vi åkte till Täbban. Igår hade jag varit inne på boomerang och sett en sjukt snygg vårjacka (det var Julias fel, hon skulle visa den hon köpt så jag skyller allt på henne...) och fasen, jag kunde inte hålla mig, så det blev ett köp. Skit också, jag hade lovat mig själv att inte shoppa något sådant denna månad men vad gör man inte när den perfekta jackan dyker upp. Visar bild sen. Appropå shopping. Vi har ju bokat resan nu (blev Turre) och varje dag hittar jag en massa måste-ha-saker. Jättemånga söta saker till Edde, visar kanske också sen.


Ikväll har vi ätit småpajer igen. Börjar bli min favvo. Jag har hittat en så enkel deg och sen är det bara att fylla med vad man känner mig/har hemma och lägga över lite äggtjoffs, gött är det allt!

Edde har varit så mysig hela dagen idag. Sötkorv.


Oj, vad långt det blev, sorry, måste blogga oftare så att jag inte har så jäkla mkt att berätta. Imorgon kommer Frippe och Scorre, ska bli sååå mysigt.

Bjuder på lite bilder från idag. Nu är det en bara en enda fråga; efterrätt eller ej?!

/Elin aka Skottarn



Snöstorm big time i Stockholm...



Stockholmarna pallar inte trycket och allt är kaos.
Alla bussar inställda i hela länet och tågen och tunnelbanorna går inte alls som dom ska.

Fiasko!

/Frippe

Tips!

Jag fick Bingo Rimers självbiografi av Malla i julklapp. Började läsa den igår kväll, och nu har jag läst ut den.


Verkligen underhållande och man blir helt chockad över hans historier, totally crazy! Jag som tycker att jag har gjort mycket konstiga och knäppa saker i mitt liv, men där ligger jag VERKLIGEN i lä. OMG. Läs den!



Frippe





Gött! :)

Presentationen gick faktiskt väldigt bra igår. Det verkade som att dom som lyssnade var nöjda, och jag kände mig själv också nöjd med min insats. I dag fick jag ett bevis på att min känsla stämde.

Min chef ringde och sa att han blivit uppringd av en av dom som var med på presentationen och nu vill dom att jag ska komma och jobba för dom också.

Spännande! :)



Frippe

Spain?Turkovich?Grancan?Cyppe?

Senaste dagarna har jag vid lediga stunder suttit helt upplukad av datorn letandes efter resor. Vi tänkte ta en veckas semester i april och nu har jag letat som en galning efter en prisvärd och härlig resa. Det finns inget mer enerverande och tidskrävande än att leta resor, det känns som att man går runt och runt och runt i cirklar. Förhoppningsvis kan vi komma till skott och boka i morgon bitti.

Puss Elle

Uppe innan tuppen!

God morgon!

Idag fick jag ställa klockan på 04.30, alldeles för tidigt för min smak. Sitter nu på tåget påväg till Degerfors, därifrån ska jag ta en taxi till Karlskoga. Jag ska hålla en presentation för några äldre män i sina bästa år och jag känner mig lite smått nervös... Håll tummarna för mig please!

Puss

Frippe

Lilltjoppas!

Han kanske inte är så pigg ändå. För första gången någonsin (!) somnade precis Edde sittandes i mitt knä. Jag blev helt chockad när jag tittade ner och såg att huvudet åkt ner och ögonen var stängda. Sen la jag bara över honom i sängen utan minsta reaktion. Lilltjoppas, hoppas han är frisk! Han verkar inte ha feber i alla fall.


Snart så

Det känns mycket bättre idag. Inte bra, men bättre. Jag har fått behålla all mat och nu är jag bara helt matt i kroppen. Allt känns 10 kg tyngre än vad det är så att gå omkring med Edward i armen är en utmaning. Edde (och M) verkar i alla fall ha klarat sig (knack knack).

Ikväll har det gått 48 timmar sedan sista kastspyan, så imorgon kanske man kan bege sig ut!? Visst är det 48 timmar eller ska man vänta längre, ni som vet? Vill ju inte smitta folk i onödan. Egentligen skulle Hanna och lilla Melissa ha kommit hit idag men icke då.

Denna dag blir i alla fall helt klart en innedag med pyjamas för både mig och Edward. Så får det bli ibland. Så mycket lek man orkar och en hel del TV också.

Bilder från igår på världens finaste två killar:



Elin

INTE göttmos!

Då har man fått maginfluensan, därav dålig uppdatering. Ni skulle nog inte vilja se vad jag har för mig helt enkelt. Tur att Edde har världens bästa pappa, dom var nyss ute och åkte pulka och jag stod och tittade på dom ut genom fönstret. Så söta så man dör. Nu håller jag bara tummarna för att dom inte smittas, men risken är ju inte direkt obefintlig, man är ju inte snål med pussarna till den här minifamiljen.

En sjuk Elin

Gött med ost

Elle skrev ju härom dagen att hon hade börjat gilla (älska) ost. Jag tror tyvärr inte att det kan bero på mammarollen, det är nog åldern. Samma sak har hänt för mig nämligen, och jag är ju som ni vet inte mammi. Jag gillade inte alls ost förut, inte en små tunna skivor på mackor. Nu älskar jag ost!

I Frankrike är det bra, där snålar dom inte med ost. Kolla min frukost igår på hotellet...



SER ni hur fet ostskivan är... kan tilläggas att skinkan också var tjock, så osten var ju faktiskt grotesk, men guuud så gött.

/Frippe

Elle på väg på hemligt uppdrag...



Bäst för er alla att ni håller tummarna!

/Frippe

Idag gäller det (tror jag)

håll tummar och tår!

Edde ligger här bredvid och dadadada-ar. I går var vi och lärde oss borsta hans enda tand, haha, så söt minitandborste. Sen shoppade jag lite mössor. Jag har fått dille på mössor till Edward, typ vårmössor. En av favoriterna är denna.


Elin

Paris

Flygresan gick bra och nu har jag precis checkat in på Ibis hotell på flygplatsen.
Helt ok... en dröm i jämförelse med det andra hotellet som jag bott på tidigare.





Nackdelen är ju att jag måste gå åka rätt tidigt i morgon för att komma till mötet... taxin kommer 06.30, måste ju hinna med lite frulle innan det, så blir väl att ställa väckaren på 05.00 typ.

Verkligen dags att hoppa i säng nu med andra ord.

Natti, natti.

Frippe

Öppna förskolan och pajsing

Imorse klockan 10 var det dags för öppna förskolan i Skarpäng. Denna första gång var det arrangerat tillsammans med vår mammagrupp. Jättemysigt ställe verkligen. Tror att vi kommer att gå dit en hel del!

Annars har jag inte hunnit med så mycket i dag. Jag har städat Eddes rum och gjort små pajer som jag faktiskt blev ganska stolt över. Jag tog vad jag hade hemma och göttigt blev det.

Imorgon är det besök hos tandläkaren på barnavårdscentralen som ska undervisa i hur man sköter små barns tänder, och Edde har ju faktiskt fått en tand nu så det är ju bra :) En andra tand är också på G för den delen.

Varför är ni förresten så dåliga på att kommentera? Jag ser ju att ni är här!

/Elin


Arlanda

Yo!

Just nu sitter jag på Arlanda och trycker. Ska flyga till Paris ikväll för att gå på ett möte imorgon.
Blir bara ett snabbesök denna gång, så jag flyger hem redan i morgonkväll igen. Ingen tid för att se mer av Paris den här gången med andra ord... Som tur är ska jag i alla fall bo på ett hotell som ligger vid flygplatsen den här gången, så slipper mitt hat-hotell som jag tidigare hamnat på.

En gubbe som sitter bredvid mig har ringt minst 5 pers nu, säger samma sak till alla:
"Jaha, nu sitter jag på Arlanda... ska sitta här minst en timme till, tänkte bara att jag skulle ringa och säga det".
Jag undrar om jag också borde ringa till någon och säga att jag sitter här...

Det är faktiskt extremt mycket jobb på agendan de kommande veckorna. Kul, men jobbigt. Det går verkligen upp och ner hela tiden, förra veckan var det ganska lugnt - och nu BOOM. Hundra saker på samma gång. 

Nej, nu ska jag jobba lite. Gäller ju att vara effektiv... ingen restid får gå till spillo här inte.
Hoppas att gubben snart ringt klart till alla han tänkte ringa så jag slipper störa mig på honom...

Peace,
Frippe

Eddes nya lampa

Tycker den blev peeerfect! Vad tycker ni? 

I dag har Malin och Sebastian varit här och umgåtts med mig och Edde. Verkligen jättetrevligt!! Vi har pratat svensson-liv, skrattat, ammat, ätit och fyndat (ja, vi hann med det också). Hur mysigt som helst.

Efter att M kom hem med sushi blir det nu glarre med chokkasårre. Göööött. Hörs. /E




RSS 2.0